Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napüdvözlet

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jógával a testi és lelki egészségért   Ha a jóga szót halljuk rendszerint a lábát a nyakába rakó, vagy fejen álló, jó esetben lótuszülésben meditáló alak képe tűnik fel előttünk. Ezt én úgysem tudnám megcsinálni, meg mire is jó ez a egész végtagtekergetés-…..
Adni jó-Szívességfelajánló fórum Mára a pszichológiának egy új ága kezd teret hódítani, az úgynevezett  pozitív pszichológia, mely azt vizsgálja, hogyan kerülhet az ember a boldogság, az elégedettség, az önbizalom és a lelkesedés állapotába. Ezen irányzat egyik jeles…..
Makrobiotika   A makrobiotika hosszú-életűséggel foglalkozó tudomány. A görög szóösszetételben a makro nagyot, hosszút, míg a biosz életet jelent. Ezt a szót Hérodotosz említette először, aki etiópiai utazásai során szokatlanul magas életkorú emberekkel találkozott.…..
Fizikai testnek hatalmas tisztulást ad.Kb. 200 Ft 1 zacskó étkezési mustármag. Nincs vele más teendőd, csak 1 evőkanállal bekapsz reggel és ráiszol egy pohár vizet, és este ugyanígy! Nem csapott evőkanál, hanem púpozásig! Nem kell megrágni! Ezek a csodálatos gömbök csodákra…..
Szlovákiában több évvel ezelőtt egy egész temetőnyi sírt kellett exhumálni, mert áthelyezték azt a falu túlsó oldalára. Mindenki legnagyobb meglepetésére a csontok teljesen ép állapotban voltak, olyannyira, hogy tudományos vizsgálatot indítottak az okok felderítésére. Az…..
A dalai láma, amikor arról kérdezték, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban ezt válaszolta:Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És olyan izgatott a jövőjével…..
A hagyomány kincs- ne hagyjuk elveszni! Gyűjtsük össze őseink értékes tudását!  Mi a hagyomány, van e rá szükségünk a mai modern korban. Hamvas Béla szerint a hagyomány, mint ősi tudás még az isteni kinyilatkoztatásból ered, melyet a nép megőrzött és tapasztalatával…..
Pécs-Vasason egészségmegőrző közhasznú egyesületünk önkénteseket vár! Várjuk továbbá azokat is, akik a kiszabott szabálysértési bírságot közérdekű munkával kívánják megváltani! Az alábbi munkákra várunk jelentkezőket: környezetvédelem kertrendezés,…..
Ha egyszer kipróbálod, örökre búcsút veszel a drága, bőrirritáló dezodoroktól! Bár a kereskedelemben kapható 24-48 órás dezodorok hosszú órákra megszabadítanak bennünket a kellemetlen szagoktól, cserébe komoly árat fizetünk, az egészségünket. Érdekes statisztikai adat,…..
  TormaA frissen lereszelt torma kitisztítja a hörgőket, és az arcüregekben lévő dugulást is képes enyhíteni. A tormában lévő izotiocianát nevű vegyület hatására a légutak könnyebben megszabadulnak a váladéktól, csökken a gyulladás, a légzés könnyebbé válik. Aki a…..