Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goyoq

1 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Phuket Hamarosan... 2015.04.24 06:55:47
Mentsd el, gyere vissza :)..
A Game Change című HBO-tévéfilmben Julianne Moore szenzációsan hozta az egykori alelnökjelölt figuráját, az akcentus, a smink, a jelmez, minden stimmelt. Megmutatjuk, mindenki döntse el maga, mennyire volt hiteles a színésznő a politikus szerepében - szerintünk ennél jobban ezt ma…..
goyoq 2012.03.18 14:34:58
@Derlon_Webb: valoban...Tina Fey-t Palin helyere!
negyedszerre sikerül! november 11 2010.11.11 14:53:00
Reggel 6-kor felébredtem, elkészítettem a kávém, üldögélek kicsit, elnyomom a csikkem... Jesszus! De hát én ma már nem dohányzom! Na ezen olyan ideges lettem, hogy ittam még egy kávét és 9-ig elszívtam még 3 szál cigarettát. :(A tervezett nap csúszik. Valamit nem csinálok…..
negyedszerre sikerül! november 10 2010.11.10 07:12:00
Tegnap napközben nagyon jól ment minden, nagyon élveztem, hogy azt mondtam magamnak: Nem gyújtok még rá! Aztán eltelt egy kis idő, és még mindig: Nem gyújtok még rá! El is felejtettem jó időre, a dohányzósdit. :) Aztán amikor ittam egy finom kávét, rágyújtottam.Este viszont…..
ProgBlog Orbán Viktor harakirije 2010.09.05 21:18:00
Hát kérem, ezt is megértük!Kötcsén, a Polgári pikniken csak a jobboldalhoz köthető sajtóorgánumok lehettek jelen. Azon a pikniken, amely a „Nemzeti kormányzás” címet viselte!Na, akkor ezt most bontsuk ki!Van egy kormány, mely magát „a nemzet kormányának”…..
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..
goyoq 2010.08.23 23:25:19
@vince05: Te nem lehetsz sikeres ember...
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
goyoq 2010.07.26 09:30:31
@öcsi55: a Fidesz kormany azt viszi veghez, hogy a MAV veeteset Fideszesre csereli, aztan lekommunikalja, hogy minden milyen jo lesz, aztan lof@sz sem fog valtozni...erre merget vehetsz.
A lenti videó megnézése után (alatt) megannyi amatőr banda fogja egyhangúlag kiáltani: "na, ennél még mi is jobbak vagyunk!". Az egyetemes zenei történelem egyik legjobb zúzós nótáját adja elő a Take That (sikereik csúcsán - 1995), azaz fogalmazzunk úgy: a srácok…..
Subba Twitter: Kovi 2010.06.15 11:41:00
goyoq 2010.06.15 12:38:31
@lapos a Föld: Elmes megjegyzes volt. Okos dolog helyesirast kritizalni, mikor pont utan kisbetuvel kezdesz, meg ilyen szavakat hasznalasz, hogy "h".

A poent illetoen viszont nem lettem okosabb.
Subba Twitter: Zimi kontra Index 2010.06.10 11:33:21
goyoq 2010.06.10 17:44:18
@vendriner aladár: idiota. Probalj mar meg egyszer iPhonerol ekezettel irni.
IDDQD Szerdai retro: Space Invaders 2010.06.09 07:36:00
A múlt heti retrocikk alatti szavazás győztesét, a Space Invaderst nem kell bemutatnom senkinek. A játéktermi gépek hőskorának lövöldözős játékát mindenki ismeri, aki picit is foglalkozott valaha játékokkal, a program pixelűrlényei legalább olyan ikonikus figurák, mint a…..
Az amerikai sajtó egyből felkapta Obama legutóbbi tévényilatkozatát, és nem csak azért, mert a Mexikói-öböl katasztrófája most a legégetőbb teendők egyike, hanem azért is, mert az elnök egyáltalán nem türtőztette magát. Barack Obama ugyanis az olajszivárgás kapcsán az…..
goyoq 2010.06.08 20:17:57
@kapitalista: Lila fingod nincs Obamarol.
Kérem szépen, egyik olvasónknak, ubulgézának köszönhetően gyöngyszemre leltünk az internet bugyraiban, mégpedig a nálunk is látható The Big Bang Theory, azaz Agymenők 2006/07-es évadra készített, eredeti, soha be nem mutatott pilotjára. A sorozat első inkarnációjában Sheldon…..
goyoq 2010.06.05 11:35:17
Vagy a mostani vasárnapi összecsapás dönt? Majd kiderül, mindenesetre, amikor a Frizbi Hajdú Péterrel bemutatkozott és megverte a hosszú évek óta érinthetetlen Heti hetest, mindenki azt hitte, hogy vége a HH uralkodásának. Amikor a második héten a Heti hetes visszavágott és…..
Egészen természetes dolog, hogy az olcsó termékeket kínáló kiskereskedelmi láncok ronda dobozokba költöznek. Mivel a legfontosabb - gyakorlatilag egyetlen - szempont az alacsony ár, ezt csak úgy tudják elérni, ha minél kevesebbet költenek az épületre, a telekre, a termékekre…..
Áttértünk a háborús időszámításra, a híradások szerint szombat reggelre, a bangkoki háború harmadik napjára a halottak száma elérte 17-et, a sebesülteké pedig a 141-et. Természetesen mire ezt leírom a számok már nem igazak, egyrészt a harcok folyamatosan zajlanak szombaton is…..
Csodálatos a mai történelmi nap. Egy nemzet életében kellenek az ilyenek. Hisz ha minden a feje tetejére áll, akkor picsán rúg és visszabillenti az eszed. Vityát most hagyjuk bár , eltolt egy szokásos bullshitet. Volt ott benne nemzeti, család, forradalom, rendszerváltozás,…..
Sziasztok! Pedagógusként dolgoztam 21 éven keresztül. Jött a rendszerváltás, leépítések, majd mint a mai 40-es korosztály közé tartozó munkaerőt engem is elküldtek. Nem számított szakmai előmenetelem, az sem, hogy pályázatokat nyertem a gyerekekkel, szerettek a tanulók,…..
Tévedett, aki azt hitte, Gyurcsány feladta. Itt bizony egy próféta van, aki nem adja fel. Prédikálni fog, amíg akad két ember, aki meghallgatja. (Fotó: Gusztos Péter/blikk.hu) Gyurcsány az őszödi beszéd végén azt mondta, ha az MSZP már nem támogatja reformjait, ő majd elmegy és…..
Az Apple legalábbis nem áll a dolog útjába. Nemrég az Adobe azzal hárított a processzorzabáló Mac OS X-es Flash-sel kapcsolatban, hogy az Apple hibája a dolog, amiért nem engedélyezi a hardveres gyorsítást a H.264-es videók lejátszásánál. Ez mondjuk azért volt gyenge érv, mert…..
goyoq 2010.04.25 11:58:36
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..