Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thrasher

0 bejegyzést írt és 1570 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai Plán Carlito útja 2019.01.16 11:42:20
Brian De Palma munkásságának értékelésekor inkább a szerzői - zömében hitchcockiánus - thrillereket (Sisters, Gyilkossághoz öltözve, Halál a hídon, Alibi test) szokás számba venni, pedig az új-hollywoodi generáció egyik legismertebb képviselője a szervezett bűnözést tematizáló bűnfilmjeivel is…..
Évről évre az órák visszaállításával veszi kezdetét a téli időszámítás. Akik szeretnek és tudnak sokat aludni, ennek örülnek – legalább egy napig –, amikor ennek köszönhetően egy órával többet alhatnak éjszaka. Az óraátállítás a legtöbbeknek azonban inkább nyűg, támogatottsága egyáltalán nem…..
Thrasher 2017.11.17 15:13:45
@HgGina: bocsbocs, természetesen a húgyagyúnak szántam alattad...
Továbbra is a félelemkeltésre alapozza Orbán Viktor hatalmának megőrzését célzó választási kampányt. Ennek érdekében folyamatosan hazudik a migrációval kapcsolatban. Muszáj, mert ha igazat mondana, azonnal kiderülne: nincs mitől rettegni...
Thrasher 2017.08.01 07:56:20
@tpl: "aki báncsa a Viktortot amiér uszít, az uszítás!!! ne báncsátok uszítók!!!"
Thrasher 2017.08.01 07:59:35
@Lakatos-Kohn Ármándó: az jó, a 888-on, vagy a Magyar Időknél pl. egy csomó olyanról is olvashatsz, ami meg sem történt
A Fideszt majmolja a lengyel kormány. Az ultrakonzervatív-populista Kaczynski-párt házelnöke kitiltotta a tudósítókat a lengyel parlamentből. Januártól csak pár válogatott újságíró és kormánybarát tévé tudósíthat a Szejmből, a folyosókon pedig egyáltalán nem lehet kérdezni a…..
2003-ban pár volt fejlesztő kitette a netre a Fallout című 1998-as szuperszerepjáték (lásd monstre cikkemet róla itt) editorát és dokumentációját. Persze a játék rajongói rögtön nekiugrottak, készítettek kisebb-nagyobb modokat. Néhány cseh őrült (álljon itt a nevük: Václav Panoš, Marek Štípek, Milan…..
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
Egészen megdöbbentő, de a héten már a huszadik évadját kezdte meg a South Park. Ennyi év után már nem csoda, ha sokan csak legyintenek rá, pedig a mostani évadnyitó is bebizonyította, hogy a South Park továbbra is vicces, sőt, a mai egyre haragosabb közéleti és politikai helyzetben az egyik…..
Thrasher 2016.09.16 20:31:11
@Behajtó70: mekkora idióta vagy :D
Thrasher 2016.09.16 20:33:35
@FrNo90: Aki hónapokkal, évekel később nézi, az gondolom feliratoksan nézi valamelyik proli magyar csatornán, tehát nem tud angolul.
Aki nem tud angolul, az valószínűleg úgyis egy akkora tudatlan szakmunkástanonc, hogy teljesen mindegy, amúgy sincs képben, csak a zsidózós poénokon röhög jókat.
Egyébként bőven vannak annyira ismertek a témáik, hogy 3 év múlva is emlékezzen rá mindenki, mi is volt ez az egész.
Áttörés, kérem szépen, azt hiszem ez a legjobb szó arra a bejelentésre, miszerint ettől a hétvégétől kezdve az M4 Sport a magyar labdarúgó bajnokság, közismertebb nevén Bohócliga minden összecsapását élőben közvetíti majd, a kor szellemének megfelelően leginkább online, csak azoknak, akik hajlandók…..
Thrasher 2016.09.09 11:54:48
Egyre több ország megy az olimpiára, Rióban 206 delegáció vonult fel, így a kommentátoroknak egyre több, sportban és sok másban is kevéssé ismert országról mondaniuk valamit pár másodpercben. Idén úgy tűnik, a CIA Factbook volt a forrás, ami persze nem haszontalan, ha már a sportolókról nincs mit…..
Thrasher 2016.08.06 14:16:31
@perszepolisz: Az alapján, ahogy fogalmazni tudsz, teljesen alkalmas vagy arra, hogy megítéld az ilyesmit.
Thrasher 2016.08.06 15:03:37
@ComLo: "Talán Vencuver-ben"

szeretnék gratulálni
Nem ez az első alkalom, hogy erről a sorozatról írok, de talán furcsának tűnhet, hogy most kifejezetten a 6. évadot választottam témául, hiszen korábban nem beszéltem külön az egyes évadokról. Hogy ezúttal mégis megteszem, arra egyetlen mentségem van: az, hogy a 6. évad alapvetően különbözik a…..
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
Thrasher 2016.06.28 19:04:14
@zipe moha: majd akkor kezdj okoskodni, ha nem úgy fogalmazol, mint egy 4 éves ksigyerek, akit fejberúgott a szülinapjára kapott póni.

retardált proli...
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Thrasher 2016.06.20 16:32:37
@Ballib cenzúrázók réme 14: retardált nyomorék...
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
A Fargo az utóbbi évek egyik legjobban sikerült antológia sorozata, aminek mindkét évadában komolyabb sztárok nyújtottak parádés alakítást. Az első Martin Freeman és Billy Bob Thorton miatt marad leginkább emlékezetes, a másodikban nagyszerűen játszott Kirsten Dunst és Patrick Wilson is. A készítők…..
Thrasher 2016.05.21 19:12:41
@scsaba1:
teljesen releváns példa, hiszen az egyik esetben a második évadról beszélünk, a másik esetben a harmadikról
Thrasher 2016.05.22 19:01:39
@scsaba1: Jó, csak egyrészt ez most téel;déer, másrészt a Fargo a második évaddal már túllépett azon, ahol a TD elhasalt, tehát a HARMADIK évadnál felhozni ezt eléggé logikátlan, nem?
Thrasher 2016.05.22 19:02:43
@Thrasher: illetve annál az ugrásnál azért rezgett a léc nagyon erősen, de legalább nem csúszott fel az ánuszukba, mint Pizzolattonak
A tavalyi nyár egyik legemlékezetesebb újonca volt a Mr. Robot. A USA Netwok sorozata egyedi képi világgal, erős színészi alakítással és sok társadalmi kritikával sok rajongót szerzett magának. Amiért még szintén szerették a sorozatot, hogy a számítógépes hackerek világát sokkal reálisabban mutatta…..
Howlin' Pelle Almqvist a következő üzenetet tette ki a Facebookra Nagyon szomorú hallani, hogy Brian Johnson egészségügyi problémák miatt nem tud egy rakás AC/DC-koncerten fellépni. Az az ember egy legenda. Legőszintébb jókívánságaim küldöm neki, gyógyuljon meg, és ha esetleg szükség lenne a…..
Thrasher 2016.03.13 09:39:22
@Látens Inszinuáció:
yep, a Bullet a legjobb AC/DC-klón, amit valaha hallottam
A Deadline információi szerint hosszas tárgyalások után a Fox megegyezett Stallonéval is hamarasoan nekiállnak gyártani a Rambo: New Blood című sorozatot, amiben John Rambo és fiának a viszonya lesz a főszerepben. A sorozatot Jeb Stuart (Die Hard, A szökevény) fogja írni. A…..
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
Thrasher 2015.11.05 21:40:19
@JorgoszBaia: csak nem a mi adónkból, cöki
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Thrasher 2015.09.30 19:33:10
@Meridian74: te mocskos demagóg patkánygeci, te.
Thrasher 2015.09.30 19:36:09
@lk2:
hidd el baszdmeg ezt a terroristás faszságot te is baszd meg.
milyen kurva jó már ez a csaj, PONNNNNT terroristát rúgott fel, de ügyes!
véletlen se arról van szó, hogy utána állt elő ezzel a sok barom állat.

tök mindegy baszd meg, pofázhatok itt, a fidesznek köszönhetően úgy egy évtizeden át még reménytelen lesz a magyar társadalom, mert az ilyen rögeszmés, kirekesztő, a világról lófaszt sem tudó, tanulatlan, szegény proletárokkal elhitette, hogy nekik van igazuk...
Remélem vártátok már a blog visszatérését! Sok minden történt mióta nem találkoztunk - legalábbis velem, meg úgy a világban általában -, és ne felejtsük ezek sokaságából máris történelmi fotók lettek, amiket néhány év múlva már be is lehet mutatni a blogon ;). A forróságnak is vége, úgyhogy vágjunk…..
Thrasher 2015.09.07 08:01:15
Nemrég két amerikai katona és egyik barátjuk hatalmas bátorságuknak köszönhetően megakadályozták, hogy egy 25 éves marokkói terrorista ámokfutást rendezzen egy Amszterdamból Párizsba tartó vonaton. Az egyikük Anthony Sadler volt, akit Jimmy Fallon be is hívott a saját…..
Thrasher 2015.09.02 19:43:13
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Thrasher 2015.07.31 18:11:46
@astryle:
"Nem kéne baszakodni állami céggel"
meg az ostoba, csicska, kollaboráns kurva anyádat, azt
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Thrasher 2015.07.01 09:35:23
@umleitung: igen, mert ha belenézel a tükörbe, és azt látod, hogy egy faszkalap motoros 100 méterre van mögötted, az azt jelenti, hogy egy pillanat múlva biztos nem fog melletted teremni, mert éppen 140-nel nyomja. nagyokos.
Thrasher 2015.07.01 09:36:36
@netnepper: "Ha motoros van előtted, mögötted, vagy olyan távolságban hogy bármilyen mértékben is de interakcióra lehet vele számítani, akkor ajánlatos figyelembe venni a sajátos motoros magatartásmintákat pl. gyors előzés, nehezebb irányváltás, intenzív lassuláskor instabilitás...stb."

lófasz a valagadba, majd én vigyázok, mert ők nem képesek normálisan közlekedni...
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
Thrasher 2015.06.11 10:10:47
@Huba mester: Ú MEKKORA RIPOSZT, GECI!!!!