Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsupszy

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belvárosi bográcsozás A Messzelátó Egyesület, aki szintén büszke parcellatulajdonos a Grund Kertben Belvárosi Bográcsozást szervez nálunk. Gyertek el hozzánk Ti is 2012. szeptember 18-án 18 órától, s kóstoljatok bele a bogrács tartalma mellett az 50 kilométeres…..
Sokak szemében a nyolcadik kerület még mindig egy sötét folt a Budapest térképen, én büszke vagyok rá, hogy itt nőttem fel, és hogy itt tevékenykedhetem. Az is külön öröm számomra, hogy a sztereotípiákat meghazudtolva nyugodtan dőlhetünk hátra a székben és élvezhetjük az…..
Ez egy igen jól sikerült Föld napja volt. Életem első olyan Föld napja, amikor két kézzel a földdel dolgoztam. És a nap is megfogott végre egy kicsit.Már egyre jobban alakul a kert. Ma fantasztikus volt kint lenni, és nagyon sokat haladtunkVannak új jelentkezők a parcellákra. Többen…..
Április 22-én, 11-15h között rendhagyó kerti napot tartunk a Föld napja tiszteletére.Program: - termőföldterítés- tájfajta vetőmagokból (kukorica, tök) sövény ültetés egy Magrituálé keretében- közös bográcsolás- harmónikázás, éneklés. Hozz hangszert!Minden kerti…..
grund I. from Tsiribee on Vimeo. ..
A Civil Centi stábja a Grundkertben járt pénteken   http://www.youtube.com/watch?v=5SokqXQE8Ak ..
Zsupszy 2012.04.16 16:53:45
@Bódi Ferenc: Kedves Bódi Ferenc!
Nagyon örülünk a jelentkezésnek. Kérlek küldj egy e-mailt a kert@agrund.hu-ra. Ott gyűjtjük a jelentkezéseket. 2 sávot parcellázunk fel. Egyelőre az egyik sáv kialakítására van pénzünk, és ott már elkeltek a parcellák, de a 2. sávban még vannak helyek. Április 22-én vasárnap kint leszünk a kertben 11-14h között biztosan és dolgozunk. Ott személyesen is tudunk találkozni.
Üdv,
Keszthelyi Zsuzsi