Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almadi63

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
almadi63 2013.10.29 14:40:10
@tobeor: mert Te nagyon okos vagy ugye?Te csípőből tudsz kriizálni másokat.Főleg ha ezzel burkoltan is de lehet szidni a Fideszt,meg Orbánt!Vegyél vissza az arcodból!
Kaptunk egy érdekes összefoglalót, ami Schobert Norbi új Dr. Schwarz élelmiszercsaládjának ordenáré marketingkamujait igyekszik csokorba szedni. Igen hamar kiderül például, hogy nem létezik a Dr. Schwarz nevű élelmiszeripari német vállalat - mi sem találtuk -, akiktől vehette…..
Ez egy indulatposzt, igen. Jön haza középiskolás gyerekem kiakadva, hogy a BKV ellenőrök — rendőri kísérettel — kifizettettek vele 6000 forintot. Ennyi volt nála. Az indok az volt, hogy bérletátadással megpróbált másvalakit átjuttatni a metró bejáraton. A valóság ezzel…..
almadi63 2013.06.11 09:22:38
@zgabi: Te aztán nagyon erkölcsös és köelességtudó jó szülő vagy!Nem szégyenled még le is irni? Az ilyen erkölcs átadása a gyereknek,maga a fertő,mert a gyerek ez természetesnek fogja venni,és felnőtnek sem fog másképp gondolkodni,viselkedni. Aztán miből gondolod hogy neked és a családodnak ingyen jár a szolgáltatás?Ha rajta kapnak,akkor e hőbörögsz a legjobban.Ez azán az erkölcs,graulálok!!!
..
almadi63 2013.04.19 09:50:57
@zaza pipi: Azt szokták volt mondani hogy a sorok között is olvasni tudni kell.MO-on egy politikúsnak millión felüli havi jövedelme van,hogy abból mit vesz,vagy mire költ az számomra nem érdekes.Egy ilyen fénykép ami itt megjelent, nagyon manipuláló.Lsd.kommentek.Az embereknek a szoiális helyzetüknél fogva ez nagyon irritáló lehet,és az is.Tehát ne mond hogy ebben nincs politika,és én csak beleképzelem.Aki ilyen képet kitesz az pontosan tudja hogy milyen reakciót vált ki,ez a szándéka.
Jobbegyenes Halálnak kufárai 2013.04.12 15:11:42
Meghalt egy ember. Társunk. Felebarátunk. Mindegy ki, vagy mi. Nincs jelző.És nincs de.Szalai Annamária fájdalmasan fiatalon távozott, becsülettel, hatalmas tartással viselve súlyos betegségét, elment.Egy 'de' azonban van. A balliberális oldal 'de-je'.Ez a szó, az ő szavuk, a halál,…..
Az Instant a közös nevező: mindkét cikk ajánlja. Fotó: Instant Az egyik legfontosabb brit napilap internetes kiadása - a Telegraph - közölt tegnap egy kis összeállítást Budapestről. A szerző, aki saját bevallása szerint szerelmes a fővárosba, röviden felsorolja miket…..