Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MLM

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Derűs napot kívánok önnek! Stardmüller Kálmánt vagy kedves párját keresem. Szíves figyelmébe ajánlanék egy a kerületben induló középfokú angol-nyelvtanfolyamot.Esetleg a kedves családjában vagy lakókörnyezetében valaki? Megkérdezhetem, van nyelvvizsgája?Felajánlanánk…..
MLM 2012.05.18 09:05:31
És mondá az Úr...Rajta kívül csak az MLM felsőháza tart kinyilatkoztatásokat, és csak ők tudják, mi fog történni a világban. A mindenek felett álló ÜBERGYÉMÁNT, aki szakember, orvos, pénzügyi tanácsadó, befektetési bankár, ügyvezető és pedagógus egy személyben.…..
Tehát az alap maradt...Telefon:"Szia, régen beszéltünk, van egy vadonatúj levédett nukleáris indítórakéta tervem, össze tudnánk futni egy kávéra?"A kávézásnál:"Te, ez a nukleáris indítórakéta, amit az Egyesült Államokban élő NASA mérnök Stevee…..
az MLM belülről MLM Első lecke 2012.04.11 15:13:00
Az MLM-mel úgy gondolom, élete során mindenki találkozott már, aki elmúlt 18 éves. Ki ilyen, ki olyan véleménnyel van róla, a szélsőséges imádattól a mélységes undorig elég széles a skála. Az elején szögezzük le: az MLM szigorúan emocionális üzlet. Aki nem hisz benne, az…..