Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyric25

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Naplóm! Megy már a panaszkodás pár napja, mert Fricz Tamás azt merte írni a Nemzetben (és meg merte magyarázni szóban a Gellértben), hogy Nekem, mint államférfiúnak és örökös kétharmados miniszterelnöknek, Magyarország fénylő csillagának, szeretett vezetőjének, sorsa…..
Cyric25 2014.01.23 09:42:34
@jobbdemokrata:
Iszonyatosan tetszik ez a hozzászólás.

Pontosan mutatja hogy a FIDESZ-nek miért nincs semmi félnivalója.

A Viktor kultistáknak akkor sem esne le a tantusz ha a Vezér személyesen menne oda és törölné öket képen egy hólapáttal.
Hoffmann Rózsa megtartotta a kommunikációs panelben előírt egy darab sajtótájékoztatót a tankönyvkiadás államosításáról.  158 mélysötét másodperc, páratlan élmény. "A kevesebb választék olcsóbbságot is eredményez" és ehhez hasonló aranyköpések, de ha valaki…..
A modern zombik ősatyját George A. Romerónak hívják. Előtte is léteztek zombik a popkultúrában, jóhogy, a szó maga haiti kreol nyelvjárásban az élőhalottat jelenti, és először 1937-ben találkoztak vele (mármint a szóval) a nyugati néprajzkutatók. A modern értelemben vett…..
Cyric25 2013.11.05 15:12:42
@garrett27: De valamennyire így az életszerü nem? Azt ne firtassuk hogy egy zombiapokalipszis kapcsán több szempontból is; mennyire helytálló az életszerü szót használni. :)
Ha az ember belekerül egy új szituációba akkor még minden para hetek, hónapok, stb. elteltével hozzászoksz és már rutinból megy.
Cyric25 2013.11.05 15:13:31
@Void Bunkoid: Höhhöhööhhöhööhh ... ha valaki nem nézte volna elég nehéz is lenne véleményt mondani a sorozatról ... hööhöhöhöhöh ja tényleg ...
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Cyric25 2013.10.29 10:36:57
@Abendsen: Egy dolog megvédeni az apádat ha igazságtalanul támadják és egy másik azért beszólni valakinek mert CSAK.

Ha nem látod a külömbséget az már a te fogyatékosságod.

Jelen esetben a Vezér hibázott, ha kedves Ráhelnek (egyem a kis szívét) nem tetszik hogy ez a médiában vagy máshol megjelenik akkor az egyéni probléma. A tanár semmi valótlant nem állított a postal.
Azért nagyon jó nekünk mióta a Fidesz kétharmaddal kormányoz, mert mindig előre tudjuk, hogy meg fognak támadni minket. És nekünk, Fidesz kormánynak azért jó, hogy mindent előre tudunk, mert így konzervszámra tudjuk előregyártani a különböző címkékkel ellátott…..
Cyric25 2013.10.10 16:13:02
@♔bаtyu♔: Igazad van, hatalmas hibát vétettek.

Éles lövedéket kellett volna használni.

A csürhe aki maszkban, benzineskannával vonul ki tüntetni biztos hogy nem a demokráciát fogja öregbíteni.
A miniszterelnök kedden "hivatalos közösségi oldalán" posztolta a "dohányipar taktikái" ellen folytatott harcának elismeréseként kapott WHO-elismerés fotóját. Így írtok ti.A képhez írt szöveg korrekt, tükrözi miniszterelnök urunk ilyen esetekben tanúsított szerénységét (nem…..
Cyric25 2013.10.09 15:26:47
@Ludovikás Levente: A tények alatt azt érted hogy aki dohányozni akar az most is ugyanúgy megveszi csak most a másik utcasarokra kell elmenni érte? Mert az tény.

Most komolyan elhisszük hogy bárki is a Trafikok miatt szokik le? Ha dohányoznék lehet tényleg motiválna ez de max azért hogy se ezeknek az embereknek se az állam zsebébe ne tegyek ezzel több pénzt.
Gyökeresen átalakítják a lehívható uniós pénzek pályázati rendszerét. Zseniális húzással állt elő Lázár János, miután az eddigi késlekedések miatt Orbán Viktor az ő felügyelete alá helyezte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget (NFÜ). Lázár összekapcsolja a Nemzeti…..
Olvasom, hogy a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló keretből 80 millió forintot csoportosítottak át innen oda, hipp-hopp a miniszterelnök védelmének érdekében. Ebből egyrészt az következik, hogy Orbán Viktor védelme rendkívüli dolog, másrészt az, hogy a…..
Cyric25 2013.08.05 09:02:51
@Tökönrúgott Feleségek:

Sajnos igen.
Erre alapoztam a kommentemet is hiszen nagyon úgy tünik hogy a megváltó, szabadságharcos, tündérország királya, és még számtalan más cím után, I Szent Viktor most a magyar foci védöszentjévé is szeretné avanzsálni magát.
Cyric25 2013.08.05 11:14:33
@szekertabor:

Viktor, te vagy az? :O
KKBK Orbán: a focisták művészek 2013.08.04 12:34:23
  A miniszterelnök azt szeretné, ha a kormány még nyáron döntene újabb futballstadionok rendbehozataláról, és így még idén elkezdődhetnének a munkálatok Mezőkövesd mellett Diósgyőrben, Székesfehérváron és a Szombathelyen is „A magyar profi futball teljesen…..
Nem volt még olyan miniszterelnöke Magyarországnak, aki annyira határozottan véleményt nyilvánított volna az Európai Unió ügyeiben, mint éppen Orbán Viktor. Noha ez a jelenség már a 2011-es első félévi magyar uniós elnökség idején megmutatkozott, de igazából 2013 első…..
Cyric25 2013.06.21 07:51:49
@különvélemény: Erös külömbség hogy néhány ország azért akar kilépni mert relatívan többet fizet az EU-ba mint amit nyer vele ... ellentétben pl olyan orszaggal akik lassan a béka segge alá csúszik és a fejlesztéseinek 90%-a is külföldi pénzböl valósul meg.

Még hihetö is lehetne ez a lázadás, de amikor a pénzek elosztásáról van szó akkor bezzeg foggal körömmel harcolunk az utolsó ezrelékért is de amúgy köpünk a rencerre.

Hát igen a lényeg hogy a külföldi pénz meglegyen mert az nem elég amit itthon le lehet húzni az állampolgárokról. :)
Felgyorsult világunkban pörögnek az események. Nem, sajnos nem a jólét vagy a gazdasági fellendülés közeleg rohamléptekkel, hanem kormányunk mutatja be vizuálisan, kitől van rettenetesen betojva éppen. Az IMF reklámkampány után ilyen hagyományféle lesz ez, Viktor mindig bemutatja…..
Cyric25 2012.11.19 12:21:21
@Disintegrator Rising: Nem barátocskám te nem troll vagy, a szó amit keresel az a bérposztoló.

Egy trollnak szüksége van minimális inteligenciára hogy legalább tudja mivel kell hergelnie a tömeget.

Te szimplán csak bérbeadtad a nemlétezö véleményedet, annak aki hajlandó érte fizetni.

Szinte látom ahogy Viktor szervezi neked és a többi hasonló haverodnak a buszt amivel elvisznek a Parlament alagsorában lévö számítógépszobába ahol egy fekete símaszkér és egy sonkás szendvicsért Ctrl C + Ctrl V-bel illesztgeted be a számodra elöre megírt kommenteket. :)
Érdekes, és elég súlyos következményeket előrevetítő témával látszik kezdődni a politikai ősz: a régóta lebegtetett, köztudatban tartott választási előregisztráció - csak azok a választók vehetnek részt majd a terv szerint a parlamenti választáson, akik e szándékukat…..
Cyric25 2012.08.23 09:51:44
@Totof: Észrevetted hogy a különbözö adókról sem volt konzultáció?

Nyilvánvalóan Zorbán vezér ezeket nem tartja az állampolgárok életét is érintö dolgoknak. :D
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..
Cyric25 2012.08.16 10:17:46
@öööö...izé: Ennyire vették komolyan az interjút. :D

Amúgy nem világos mióta feladata egy idöjárásjelentönek turisztikai programot ajánlani. :S Ha valaki nyaral valahol akkor úgyis úgy tájékozódik hogy reggel kinéz az ablakon és eldönti mit fog csinálni.
Praxis Édesapám szörnyű halála 2012.08.13 09:45:00
T. Címzett ! Az alábbi történetemet leírtam, és szeretném, ha megjelentetnék. Édesapám 2010-től 2011 tavaszáig járt Kardiológiai ambuláns rendelésre, és szépen helyrejött. Ezután többet nem ment el. 2011. december végén rosszul lett, úgy nézett ki, hogy az arca egyik…..
Cyric25 2012.08.13 14:03:40
@huha mi lesz itt: Az orvos a betegek ellátásáert lenne felelös, a munkájához a megfelelö környezetet nem neki kell személyesen megteremtenie, van a legkisebb fogalmad is milyen lenne ideális esetben egy korház müködése? Vagy leragadtál ott hogy a korházban van orvos és akkor ö felelös a személyügyért a pénzügyekért valamint takaritónö, karbantartó és kukásbácsi is egy személyben?
Hol a faszomban voltál mikor észért kellet sorbanállni?
Cyric25 2012.08.13 14:38:44
@Bloodscalp: Nem tudom feltünt e hogy egészen eddig nem az egészségügyet védtem hanem konkrétan azt nem fogadom el hogy a postoló általánosságban támadja az orvosokat úgy hogy mást tulajdonképpen nem tud felhozni érv ként minthogy ö úgy GONDOLJA hogy az orvosok rövidítették meg az édesapja életét a kezeléssel.
Cyric25 2012.08.13 15:00:13
@huha mi lesz itt: Te tényleg elég hülye lehetsz ha azt hiszed hogy egy mezei orvosnak aki téged kezel a rendelöben/kórteremben bárminemü beleszólása is van egy korház életébe.

Max annyi mint mikor te javaslatot teszel a fönöködnek. Annyit ö is megtehet aztán a vezetés meg eldöntheti hogy foglalkozik e vele és esetleg meg is valósul valami vagy kapsz egy igéretet hogy majd a jövö évi költségvetésbe megpróbálják figyelembe venni.

De mindegy is már ebböl is látszik hogy annyi lövésed sincs hozzá mint nekem pedig még az utolsó szalmaszáladdal sem találtál mivel nem nem vagyok egyik sem söt még csak az egészségügyben sem dolgozom ezért szemelyes érdekem nem füz az orvosok védelméhez pusztán azért teszem mert igenis jelen helyzetben azt érzem jogosnak hogy kikérjem magamnak azoknak az orvosoknak a nevében akiknek igen is számít a beteg.
Ma reggel Cristobal Montoro pénzügyminiszter a spanyol parlamentben arról tájékoztatta  a képviselőket, az államnak elfogyott a pénze, és már nem tudják sokáig finanszírozni az állami szolgáltatásokat, illetve a közalkalmazottak bérét. Montoro hozzátette azt is, hogy az…..
Az Orbán Viktor és Matolcsy György nevével fémjelzett diéta működik, Norbi joggal lehet ideges. „Köszönöm, Viktor! Korábban már próbálkoztam Norbival és Alexandrával is, de a te kormányprogramod hozta meg a valódi áttörést! Egy hálás anyuka Kelet-Magyarországról”…..
Cyric25 2012.07.19 15:39:28
@Lencsés István: Bwuhahah csak nem egy nyelvtantanár tévedt a PoénCsárdába?

Ez jobblesz mint maga a blog, reszkess Jóska. :)
Elterjedt kép Magyarországon, hogy ez az ország tele van nácikkal. Igazából tele nincsen, de bármilyen gyülölködőből egynél több is sok. Hogy miként tudjuk megkülönböztetni a hazáját szerető embert a nácitól? A mai Izreali állampolgárokat ért terrortámadás után csupán…..
Cyric25 2012.07.19 09:42:06
@Gunther: És ennek mi köze ahhoz hogy a Jobbik militarista? Az hogy az ország amin éppen kárörvendenek szintén militarista az nem menti fel öket ... vagy azért legyünk mi is azok mert más ország is az?
sorok között Elrettentő példák 2012.07.12 21:59:00
Eredetileg Kiszel Tündéről szerettem volna írni, de meggondoltam magam.A szigorú börtönbüntetések nem kizárólag a társadalomra veszélyesnek ítélt személyek elkülönítését szolgálják, a szabadságvesztés lehetőségének általában elrettentő ereje is van. A…..
Cyric25 2012.07.13 06:59:56
@Disintegrator Rising: Ezek a fideszesek már csak ilyenek, sok körtük a hülyegyerek.

Mellesleg ez nem annak szól hogy ártatlannak tartom a cikkben szereplö embereket, pusztán az álltalánosításodnak, valamint annak hogy süt a kijelentésedböl hogy azt hiszed a fidesz nem lop.

Bár nem csoda a Közgépröl szóló blogokban nem is nagyon láttam hogy oda merted volna tolni az orcádat. ;)
Cyric25 2012.07.13 10:27:50
@belekotty: Nyilván elkerülte a figyelmedet ezért ajánlanám figyelmedbe amit utánna írtam:

"Mellesleg ez nem annak szól hogy ártatlannak tartom a cikkben szereplö embereket, ..."

De hogy tiszta legyen nem hiszem hogy a cikkben szereplö MSZP-sek ártatlanok lennének. A legkevésbé sem. Viszont ha egy Fideszes azt mondja egy MSZP-sre hogy lop azt kb olyan mintha a Közgép ordítana bárkire hogy OLIGARCHA!
Bándy Kata eltűnése nem véletlenül váltott ki akkora figyelmet, együttérzést és összefogást - még ha ez többnyire virtuálisan manifesztálódott is - mint amekkorát az elmúlt napokban tapasztalhattunk: az őt nem ismerők számára is azonnal nyilvánvalóvá volt, hogy egy…..
Cyric25 2012.07.13 08:14:37
@Semper Fidelis: Érdekes gondolatok lássuk csak hogy mi is volt az eredeti postodban:

"Van egy 2 éves fiam. Nem tudom, neked van-e gyereked, ha nem, akkor nem értheted azt, hogy egy szülő mit érezhet a gyereke iránt. Hiába hiszed azt, hogy érted, mert nem."

Te is kijelentettél valamit és el is ítélted a blog íróját.

"Szóval ha valaki mondjuk az én gyerekemet ölné meg, feltenném rá az életemet, elkapnám, és 3 hét kínzás után, nagyon durva halálnemmel végezném ki."

Egy szóval sem említettél semmi bízonyítékot és ha csak nem tudsz egy professzionális nyomozást egyedül lefolytatni nem látom hogy hogyan derülne ki 100%-os bizonyossággal az hogy akit "elkaptál" az tényleg a megfelelö személy e. Hacsak oda nem megy és bevallja neked bár bizonyítékok nélkül ez sem mindig lehet készpénznek venni.

"Az gyilkos féreg a gyilkossággal lemondott emberi mivoltáról, így az emberi bánásmód sem jár neki. Az különbözteti meg az embert az állattól, hogy tud uralkodni az ösztönein."

Akkor is tudsz uralkodni az ösztöneiden mikor haragból hidegvérrel kivégzel egy embert? Vagy te alapból állatként tekintesz magadra? Vagy Istenként hogy kijelented ki mitöl nem lesz többé ember?

"Úgyhogy halál, ha tetszik neked, ha nem."

És most jönnek majd a nyomós érvek?

Saját tanácsoddal élve tanulj pár kommunikációs technikát, pl. hogy ne a kijelentéseiddel ellentétesen érvelj két mondat múlva.
Cyric25 2012.07.13 08:45:41
@Semper Fidelis: Lehet túl sok volt a saját szövegkörnyezteted úgyhogy jobban kiemelem:

"Hiába hiszed azt, hogy érted, mert nem."

Itt ítélted el. Mert kijelented hogy a blog írtója, ha nincs gyereke akkor nem tudhatja hogy milyen az ha van. Többek között te viszont ennek ellenére kardoskodsz a mellett hogy bár soha nem veszítettél el gyermeket (adja ég hogy így is maradjon) ennek ellenére tökéletesen beleérzel hogy mit tennél adott esetben.

"Ó, elnézést kérek, hogy beleéreztem magamat a gyermekét elvesztő szülő helyébe. Ó bocsánat."

Elég hülye vagy ha ilyen gondolatokba ennyire bele tudod lövelni magad. Nekem még nincs gyerekem úgyhogy csak család és barátok kapcsán tudom kijelenteni hogy ha látok egy más ember tragédiáját valahol akkor a legutolsó hogy elképzelem hogy milyen lenne ha a saját szeretteimmel / barátaimmal ugyanez történne.

"Most pedig ha nem haragszol dolgozni is kell, dicsőítsétek csak egymás véleményét meg tutujgassátok a bűnözőket, abban jók vagytok."

Ez persze nem akadályozott abban hogy 1 perc múlva újra kommentelj. :)

Mindegy, maradjunk finoman abban hogy az ellentmondások embere vagy ... bizonyára jó szülö is, (bár kicsit indulatosnak tünsz) de ez nem abban fog megmutatkozni hogy azzal kardoskodsz hogy gyermeked elképzelt halála esetén hogyan cselekednél.
Viktorunk szerint korszakos adót vetettek ki a nagyeszűek a tranzakciós adóval. Korszakos lesz ez tény, legfeljebb nem abban az értelemben válik azzá, ahogy Viktorunk gondolja. Jelenleg úgy néz ki szegény, mint a Lali előtt sámlin kuporgó Király Sanyi, aki követeli a királylányos…..
Cyric25 2012.07.11 12:27:08
@Disintegrator Rising: Tökéletesen meg is fogalmaztad hogy miért vagy SZIMPLA.
Mert olyan hülye vagy hogy annyi eszed sincs hogy demokráciában akár választásonként válthatsz pártot ha akarsz. Nem azért leszel király csávó és igazmagyar mert egész életedben fideszes szavazó voltál és akkor is vered a nyálad a seggükre mikor már rég nem kellene.

Ha nem tünt volna fel az MSZP-töl is rengeteg ember elfordult ha minden ember olyan baromarcu faszfej lenne mint te és rájuk szavazott volna csakazért mert elötte is ezt tette akkor Zorbán Vezéred sem kaphatott volna esély.

Lehet hogy ha az MSZP marad még 4 évig még ennél is szarabb lett volna, ezt sosem tudjuk meg de simán benne van a pakliban, viszont attól még csak a magadfajta IQ szegény emberek akik ha tehetnék a saját szarukat is aranyba öntenék és imádkoznának hozzá, mivelhogy az az övék ezért csak is valami isteni lehet, szavazna újra Viktor Vezérre ... legalábbis a következö választásokon, az azutánin már simán játszik ... ha még élni fog ...
Cyric25 2012.07.11 12:52:21
@Disintegrator Rising: Ez lehet hogy egészen a közelmúltig igaz is volt viszont elképzelni sem merem hogy mennyire kell elvakultnak lenni ahhoz hogy ezt az elmúlt 2 év után is kijelentsd.
A döntésedet nem is vitatom söt én is azok között voltam akik elfordultak az MSZP-töl, és hajlandó voltam adni esélyt a fidesznek. Viszont semmivel sem szolgáltak rá erre, és ha nem az lett volna a döntésem hogy egy semleges pártra szavazok, hanem beállok a fidesz mellé most akkor is most rohadtúl bánnám hogy azt tettem. ìgy csak az maradt hogy szágyellem magam annak ellenére hogy nem is szavaztam rájuk.

Tudom hogy te legkevésbé a külvilág véleményére adszt de ha másnem már abból is levonhatnál következtetést hogy a presztizsünk mennyit romlott nemzetközi szinten. A gazdasági mutatókkal meg úgyis fölösleges jönni mert az meg "elmútnyócév".

Ajánlani nem fogok neked pártot mert az egy dolog hogy arra szavazol akit jónak hiszel, ez teljesen normális, kvázi minden választás elött ezt tesszük. Viszont hogy egy bizonyítottan rossz rendszert védesz az semmivel sem jobb annál minha mondjuk valaki vissza akarna lépni a Szovjet Unióba ...
Cyric25 2012.07.11 13:17:20
@Disintegrator Rising: Adja isten hogy igazad legyen és tényleg egyszer ez bizonyosodjon be. Viktor is így gondolkozik de én sajnos nem látok rá reális esélyt hogy valaha is sikeresként lehet majd visszagondolni erre a ciklusra akár nemzetközi akár belföldi szinten.

Mindenesetre nem sajnálom tölük a sikert, engem marhára nem érdekel hogy ki hogy Fidesz vagy MSZP vagy LPM vagy kutyafasza, lesz annak a pártnak a neve aki végre haladást ér el, nem érdekelne hogy Matolcsy vagy Viktor unszimpatikus nekem személy szerint, ha látnám a hozzáértést és mondhatnám igen szerintem ez egy fasz de legalább ért ahhoz amit csinál ... csak már látnám én is amit te látni vélsz ... sajnos mint mondtam eddig a Fidesz sem tett összeségében semmi olyant amivel erre rászolgálna, ezért öket sem fogom több támogatásban részesíteni mint az MSZP-t két éve.