Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érmevilág.hu

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha csak egy kicsit is jobban érdekelné a mozi, mint az üzlet, az egyik legnagyobb színészünk lehetne. Így csak az egyik legnépszerűbb…” A múló évek megcáfolták a korabeli francia filmkritikus véleményét. Delonból remek színész lett, mi több, élő legenda, a francia mozi…..
Érmevilág.hu 2012.11.29 06:46:05
Tyúkudvar Nyár a tyúkudvarban 2012.07.05 07:11:00
Eltűntem pár hétre a tyúkudvarból, gondolom kedves olvasók már irígykedve láttátok lelki szemeitek előtt, amint éppen talán az alábbi helyre menekültem a tyúkjaim és az őket sújtó tetű és egyéb élősködők inváziója elől, hogy valahogyan kipihenjem a látvány okozta…..
Érmevilág.hu 2012.07.06 09:10:44
Bár elbúcsúztam egy időre, azért most jól megleplek benneteket egy rövid poszttal. Egy teljesen más fórumon akadtam erre az információra. A sokak által elérhetetlen KÁTKI is szerepel a dologban. A lényeg, hogy 2012-ben is indult egy program, aminek a célja, hogy a régi…..
Érmevilág.hu 2012.06.15 13:37:51
@binokular1: Szerintem így tenyésztették ki, hogy könnyebb legyen elvágni...

Vagy a hőleadás miatt? Én sem tudom, rajta kívül (talán) egyedül a struccnak van kopasz nyaka, ő viszon valamivel melegebb éghajlaton lakik, mint Erdély.
Már megint elmulasztottam valamit, tört rám az érzés néhány hónapja, Szomjas Gödény borzsúros beszámolóját olvasva. Mióta a Tőkés-trió elhúzta a mézesmadzagot az orrom előtt, rendszeresen támad az a képzetem, hogy a Mátra még sok meglepetést tartogat számunkra, és egy…..
Valahol, túl a szivárványon, meg az üveghegyen, ésatöbbin, mindig akad egy kisház, ami rendesen megdobogtatja a szívemet. Nyilván már azért is, mert elképzelem, amint hosszú-hosszú kilométereket kell gyalogolni ahhoz, hogy egyáltalán odajussak... meg azért, mert mostanra…..
Ha mitológiáról beszélünk, valószínűleg mindenkinek a görög mitológia jut elsőként eszébe, nem is alaptalanul. Ezt tanultuk legtöbbet az iskolában, ez a mitológia áll legközelebb az emberekhez, a civakodó istenekkel, sebezhető emberekkel és a két világ között álló…..
  Elmélkedés számunkra idegen emberek jövőjéről... A minap hallgattam a Sláger Rádión (bocsánat Neo FM-en) a Bumerángot, és egy egész délelőttöt szenteltek az emelkedő tenger (óceán) szint miatt lassanként megszűnő Kiribati szigetcsoport - ami 32 szigetből áll…..