Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shesso

19 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi vásárlásra ösztönző posztom után jöjjön egy vásárlás elrettentő. Ezt a "gyöngyszemet" 400 forintért találtam egy áruházban. Utólag belegondolva magam sem tudom, hogy az olcsó ár mellett mi vett rá, hogy megvegyem. Talán csak akartam egy butácska, hentelős…..
shesso 2013.05.10 13:22:38
@purga: bevallom, csak "a kiadvány" részt olvastam :) mindenesetre érdemes lenne egyszer összeszedni a legdurvább nyúlásokat, ez simán toplistás lenne!
A filmkészítők előszeretettel használják az "igaz történet alapján" címkét. Mi persze nem hiszünk senkinek, ezért utánajártunk mennyi a tényleges valóságtartalmuk az ily módon felbélyegzett moziknak. A mostani poszthoz a horror műfajában turkáltunk, az eredményét lentebb…..
shesso 2013.03.29 02:47:17
L-Style Ifjú titán: Mark Molnar 2013.02.07 09:00:00
Izgalmas anyag landolt az L-Style postaládájában a Mark Molnar márka bemutatkozó kollekciójáról, és mivel szeretünk teret adni a színvonalas, hazai tervezőknek, most őt is bemutatjuk nektek. 2013-as őszi/téli kollekcióját egyik kedvenc magyar divatfotósunk, Balla Vivienne…..
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
Az esős napok beköszöntével megérkeztek a zord idő hazájának kikiáltott Nagy-Britannia legnépszerűbb divatmárkájának legfrissebb kiegészítői. A Burberry hűen önmagához, a sznobhatástól egyáltalán nem ódzkodva dobta piacra idei táskáit, cipőt, sáljait, és az ősz…..
L-Style Power Woman 2012.08.16 11:30:00
Kövezzetek meg, de én mindig is rajongója voltam Cindy Crawfordnak, nyolcvanas éveink egyik légnépszerűbb modelljének. Számomra mindig is természetesnek hatott, semmi műhaj és műmellek, ami azért a modellvilágra igen jellemző. Negyvenhat évesen még mindig irigylésre méltó…..
shesso 2012.08.17 00:26:29
L-Style Origami olimpia 2012.07.16 13:00:00
Ahogy közeleg az olimpia, egyre több divatmagazin választja egy-egy összeállítása központi témájául az ötkarikás játékokat. Az alábbi képsorozat az angol Vogue-ban jelent meg, és különlegessége, hogy a fotók miliőjét teljes egészében papírból építette fel Shona Heath…..
L-Style Tiszta hatvanas évek! 2012.07.12 19:07:00
Incselkedő és játékos összeállítás szerepel a júliusi Vogue Taiwan lapjain: Naomi Yang Hanna Wahmer-t fotózta geometrikus és virágmintás ruhákban és "mod" stílusú kosztümökben, rengeteg kiegészítővel, és a szertelenséget ellensúlyozandó üdítő égkék háttér előtt. A…..
Andressa Fontanáról már szerepelt itt egy képsorozat, és amellett, hogy nagyon megkedveltük a modellt, most újabb okunk van, hogy őt posztoljuk - a fotós ezúttal nem más, mint Tombor Zoltán, aki több magyar divatmagazinnak készített már editorialokat, és tehetségére már…..
L-Style Természetes vonalak 2012.07.02 18:00:00
Mihalik Enikő ezúttal a kínai Vogue-ban pózol szende vidéki lánykaként. A legnagyobb nemzetközi ismertségnek örvendő modellünket Glen Luchford fotózta fonott hajjal, többek között Michael Kors, Max Mara és American Apparel cuccokban: via Fashion Editorials..
Mindegy, hogy a VOLT-ot, a Soundot, a Szigetet, a szerb EXIT-et vagy a szlovák Pohodát tűzted ki idén úticélul, legalább egy napra biztosan te is belekeveredsz a fesztiválok forgatagába! Hogy ne érjenek az ottani viszonyok készületlenül, lássuk, mit érdemes felvenni és a…..
Már a képek beszúrásakor vagy utólag is tudjátok igazítani a posztba szúrt képeket. Háromféle opció közül választhattok: Jobbra igazítva, szöveggel körbefolyatva Balra igazítva, szöveggel körbefolyatva Középre rendezve, körbeszöveg nélkül A régi rendszerben…..
Palvin Barbi, egyre nagyobb nemzetközi ismertségnek örvendő topmodellünk a francia Numéro magazin június/júliusi számában pózolt az aszfalton. A Do Not Cross (Tilos az átkelés) címre hallgató fotósorozatban Viviane Sassen kapta lencsevégre a záróvonalhoz, a buszsávhoz és a…..
L-Style Van óceánunk! 2012.05.28 19:45:00
Egy igazán izgalmas kollaborációra figyeltünk fel a hosszú hétvégén: a kifinomult eleganciájú táskáiról ismert Anna Amélie a Pearl Oyster névre hallgató komplex kollekcióval állt elő, melyhez a ruhákat Nóra Hevesi, az ékszereket Sándor Oláh tervezte, mindemellé pedig Viszlay…..
L-Style A tetovált lány az űrben 2012.05.22 09:00:00
Noomi Rapace, az eredeti Tetovált Lány a közelgő Prometheus sci-fi kapcsán állt a Dazed & Confused magazin kamerái elé meghökkentőbbnél meghökkentőbb, futurisztikus ruhákban. A fotós a norvég Sølve Sundsbø. Lélegzetelállító képek a "tovább"…..
Sarah Burton, a McQueen ház aktuális tervezője megint célbe talált mesebeli, rideg eleganciát tükröző vadonatúj kollekciójával. Nézzétek meg a videót, és jöjjön az ítélet: Neked hogy tetszik a McQ őszi-téli kollekció?…..
Idén startol a Carrie Diaries, egy tévésorozat Candace Bushnell, a Szex és New York írójának újabb regényfolyama alapján. A 18 éves Carrie szerepében AnnaSophia Robb visel majd őrültebbnél őrültebb cuccokat a kultikus sorozat nyolcvanas években játszódó előzményében. Íme egy…..
L-Style Az átváltozóművész 2012.05.18 09:00:00
Ki van a képen? Annyit elárulunk, hogy egy ötvenes évei elején járó ismert színésznőről van szó... Megfejtés a tovább után!                                     Ő Tilda Swinton, aki rút kiskacsából hattyúvá érett Xevi Muntané fotós és…..
L-Style Je Suis Belle 2012 nyár 2012.05.14 16:36:00
Elkészült az egyik legsikeresebb hazai tervezőpáros 2012-es nyári lookbookja. A Je Suis Belle ruhák beleillenek álmodozós világomba. Meghatározó színek a piros, narancssárga és a fehér. Szinte minden egyes darab tökéletesen passzol a nyári kánikula elviseléséhez. Kiválasztottam…..
shesso 2012.05.14 16:55:49
Még alig melegedtünk bele a nyárba, a közkedvelt svéd márka máris előrukkolt őszi képeivel, melyek tanúsága szerint néhány hónap múlva fényes-fémes-bőrhatású darabok árasztják el az üzletek polcait. A kiegészítőként használt kesztyűket, baseball sapkákat és…..
Andressa Fontana brazil modell a Market's Place-en pózolt a Nylon Mexico lencséi előtt. Intenzív színek, hatvanas-hetvenes évekbeli hatások, geometrikus minták és color blocking minden mennyiségben! A fotós Sarra Fleur…..
L-Style Fehér/arany 2012.05.07 09:00:00
Érdekes hasonlóságokra lettem figyelmes a szerte a világon megjelenő Vogue-címlapokon: az arany, az ezüst, a fehér és a fekete a kilencvenes évek után visszatértek. Ha ezt a négy színt kombinálod (akár egyszerre mind a négyet), egészen biztosan nem lősz mellé, emellett igazi…..
L-Style Legszebb öröm a köröm 2012.05.05 13:00:00
Itt a nyár, és nem tudom miért, de nálam ilyenkor valahogy mindig előkeverednek a színes körömlakkok. Ha ti is így vagytok ezzel, nézzétek meg, mely színek és stílusok lesznek idén a nyerők! Továbbra is menő a pasztell, legyen az kék, zöld, sárga vagy épp rózsaszín - a fő,…..
Az Ourstyle 2010-ben indult, mint online webshop és platform a már elismert és a még kezdő magyar divattervezők számára. A magazin részeként, bizonyos időközönként, profi fotósokkal és stylistokkal készítenek editorialokat, természetesen magyar kreátorok darabjait bemutatva. A…..
Craig McDean tíz képből álló fotósorozata Natalia Vodianovával és Michael Fassbender színésszel (Becstelen Brigantyk, A szégyentelen, Prometheus) a modernizmus jegyében készült: szögletes, éles, retro-futurisztikus képkockák ezek, melyek olyan nevek előtt tisztelegnek, mint…..