Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leevanclif

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan mondták hogy rég próbáltunk már ki új söröket. És mivel itt van a foci Eb... mit is csinálnánk.... sörözünk. Ezúttal a Real-ba, a CBA-ban és a Spar-ban jártunk, hogy összekukázzunk 6 db sört a teszthez. Közben pedig hajrá Magyarország a Norvégok ellen. Aztán majd Eb.…..
ProgBlog Lebensborn 2012.05.26 13:09:00
Lebensborn („Életforrás”): „Himmler a Lebensborn programot 1935-ben hozta létre. Minderre arra az indoklással került sor, hogy a nemzetiszocialista állam szülési rátája sokkal alacsonyabb volt, mint a szomszédos és ellenséges szláv nemzeteké. …Himmler minden eszközzel…..
Törjön százegyszer százszor-tört varázs: Hát elbocsátlak még egyszer, utólszor, Ha hitted, hogy még mindig tartalak S hitted, hogy kell még elbocsáttatás. Százszor-sujtottan dobom, ím, feléd Feledésemnek gazdag úr-palástját. Vedd magadra, mert lesz még hidegebb is, Vedd…..
Leevanclif 2012.05.26 12:08:00
@Karipapa01: Csak sajna nem volt a háta mögött egy bátor ember,aki meglökje.
Leevanclif 2012.05.26 12:59:54
@simple observer 1.0:
Várd ki a végét,addig még jöhet egy "saláta",ami kimondja,hogy a jani esetében nem összeférhetetlenség a két pozíció.
Volt már rá példa:-((
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
Leevanclif 2012.05.14 10:18:41
@gonoszboszi:
A Pirézeket se hagyd ki légy szíves.
(világ pirézei egyesüljetek! )
Jó napot kívánok. Én egy pékségben dolgozom napi 8 órában.Három hét táppénzre kényszerültem,és a munkáltatóm az első 15 napot nem hajlandó kifizetni.Ugyanis a jogszabály úgy szól hogy az első 15 napot a munkáltatónak kell fizetnie.Itt nem igy működik a dolog.Szabadság…..
Leevanclif 2012.05.13 15:56:14
@peter3374:
Nálad a pont.

Jómagam is egyéni vállalkozó vagyok és eszem ágában sincs alkalmazottat felvenni.
A pálya mindenki előtt szabad,a szemed a sínre és told fel a gőzcsapot!
Meg lehet próbálni!
Volner János Jobbikos képviselő leplezte le, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szolgálati kocsija a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkolt. Bár már az is alapvetően probléma, hogy ez megtörtént, de Pintér cinikus válasz jól mutatja, hogy a belügyminiszternek milyenek…..
„Tekintsétek, miként könyörög Istenhez, hogy küldjön el valakit, aki megváltja mindettől a kegyetlenségtől és barbár gyalázattól. Nézzétek, mennyire kész egy zászlót követni, csak legyen, aki felemelje.”Niccolò Machiavelli: A fejedelem - 1513 Egy ország…..
Leevanclif 2012.05.08 11:35:01
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
"Erről kellett volna cikket írni, drága barátom. "

De te még írhatsz,azt is ilyen odaadással fogjuk olvasni.
Persze ne hagyd ki gyurcsányt se belőle,mert anélkül sz@rt sem ér az egész!
Na és te hátha megválaszolod nekünk a nagy kérdést:mit keres oszkó a wíz-érben?
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Leevanclif 2012.05.01 17:16:10
@Laciii:
Ez most elég gyenge érvelés volt, azt gondolom érzed ezt te is.
Nincs záróvonal,tehát még akár bele is hajthatott volna,aztán szépen átsorol pár méter múlva.Ha ezért megbüntetik,akkor én leszek az első, a sorban a szimpátia tüntetésen.
Ez semmire sem volt jó,csak a felhajtásra,ami sikerült is.Abban is biztos vagyok,ha a hondás kifogásol és ő is ügyvéddel kezd el hadakozni,mint ,ahogy ez a derék jóravaló póógártárs tette!,az egész határozatot belevágják a szemeteskosárba.Remélem annak is ekkora visszhangja lesz.
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
Leevanclif 2012.05.01 08:54:31
@Szaki Danee:
Ezen logika alapján a mi útjainkon semmi keresnivalója nincs pl egy angolnak a saját kocsijával vagy ha veszek a jobbkoris autót és azzal lavírozok a szűk utcákban,óriási veszélyt jelentve a békésen autózgató helyi zemberekre.
Nem beszélve az elvakítás szörnyű bűnéről.
Uraim ,a XXI.században vagyunk, egy a kb 60-as években hozott,a mai világban teljesen életszerűtlen jogszabályról van szó.A világ átlépett felette,pont úgy ,mint az eü dobozon,meg ha jól kiveséznénk még egy pár jogszabályon.
(sajnos,amíg életben van,be kell tartani,de ez nem jelenti azt,hogy nincs itt az idő a változtatására)
Most ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját a repüléstörténeti emlékek feltámasztásával és működtetésével foglalkozó Gold Timer Alapítvány, ennek örömére tegnap nyílt napot rendeztek Budaörsön. Ők hozták a régi gépcsodákat: a Li-2-est és a Po-2-est, plusz a Cimbora vitorlázót, a Rákosmente…..
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
Leevanclif 2012.04.29 11:21:08
@jose maria padilla:
Hinnék én barátom,de melyikben is ?
Mert ahány vallás van (szám szerint ,mennyi is lehet? ) annak mindnek "saját" istene van.
Mutasd az utat mester,melyiknek ajánljuk fel magunkat és mi egy emberként (körmenetként) követünk.
Na, nekem ne morogjon senki, hogy miért nem tudott róla: a hosszú hétvégén a  BKK és a BKV szépen rákészül a budapesti villamosüzem 125. születésnapjára, különmenetek formájában. Még a nosztalgia kisföldalatti is fordul pár kört, de aki fel szeretne férni rá,…..
A minden idők Orbán-kormányainak egyik legízléstelenebb törvényével létrehozott 98 százalékos különadó egy még annál is ízléstelenebb jogszabállyal megszűnik. Ez az adó "kivezetődik". Megszüntetése azonban nagyon nehezen magyarázható meg a pofátlan…..
Leevanclif 2012.04.25 12:07:06
@Ludovikás Levente:
Két dolgot még mindig nem tudunk:
Mi a véleményed a különadóról?
Mit keres Oszkó a wizérben? :-))
HamPLÓ Szeged elveszett vágányai 2012.04.11 18:00:00
Március elején ünnepeltünk, hogy megindult a szegedi 2-es villamos, most viszont harmincöt évvel korábbról fogok egy másik szegedi 2-es villamost mutatni: Ez a 2-es villamos a Felső-Tisza-parton járt Tápé felé,  amíg 1977-ben a Bertalan-híd építése kapcsán meg nem szüntették. Eredetileg egy, a…..
Leevanclif 2012.04.12 10:17:00
@Oxy:
A 60 as években két tejivó volt,egy a Dugonics tér-Somogyi utcai felén,a másik pedig a Széchenyi téren .
Leevanclif 2012.04.12 16:21:47
Leevanclif 2012.04.12 18:02:33
@Oxy: Nincs.
Ez van a helyén www.classiccafe.hu/
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Leevanclif 2012.04.12 10:27:19
@protézisesh:
Itt a pont!
Elég csak átmenni Horvátországba,ha beérsz egy faluba engedik a 70-et és csak a tényleges központban veszik le 50-re,igaz ha ott túlléped, akkor igencsak levesznek.De igazuk van,ott kell lassan menni ,ahol valós veszély van,nem pedig a faluszélen,ahol nincs különösebb kockázat.