Regisztráció Blogot indítok
Adatok
numermetal

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszed a csoki mindenkinek jár, univerzális? Rohadtul nem! Ezek az elefántcsontparti munkások fillérekért gürcölnek, szedik a kakaóbabot, úgy, hogy még életükben nem kostólták meg verjetékes munkájuk gyümölcsét. Ebben a vidiben kapnak életükben először és annyira jó…..
István a megadott benzinkutak helyett véletlenszerűen kiválasztott MOL-töltőállomásokon próbált megszabadulni használt sütőolajától. Tulajdonképpen ez sikerült is a második helyen, ahol bár nyereményjátékról nem hallottak, szívesen átdobták a szomszéd telekre a…..
A Magyar Muaythai Szakszövetség 2014. március elsején rendezi meg a Harcosok Klubja 10. rendezvényét Budapesten, az aTEREM Harcművészeti Központban.(XIII.ker., Jász u. 112.). A rendezvény keretein belül egy négyes profi thai-box tornát szervezünk 75 kg-ban, melyet az 1997.…..
Subba Induljon a hét! 2014.02.10 09:06:00
Ez a kis videó pont jó lesz így 9 körül, nyomi napra nyomi poén, nyomiktól, nyomiknak. ..
numermetal 2014.02.10 09:59:06
2014 nem csak a választások vagy a futball világbajnokság éve lesz hanem, a küzdősportok rajongóié is!Május 24-én, a Syma csarnok “A” pavilonjában rendezik meg Magyarországon először a Harcművészeti és Küzdősport Expo-t, amely a szervezőktől a MAX2014 (Martial Arts eXpo)…..
numermetal 2014.02.08 12:08:46
Küzdősport rajongóknak szerintem az egyik legjobb klub a Perfect Fight: perfectfightclub.hu Itt nézzetek körül, és próbáljátok ki! - üdv: egy muay thai rajongó
A nyaralást mindenki megtervezi, hiszen ha elutazunk két-három hétre akkor elengedhetetlen, hogy részletes tervet készítsünk és költségvetést. Azért írtam két-három hetet, mert Amerikába nem érdemes kevesebb időre menni, a két hét a minimum szerintem, hogy egy adott hely…..
Bea is belefutott a Mona Hotel romszállodás kuponjaiba, nyilván azóta sem kapta vissza a pénzét. 2013. Márciusban vettem a szállodakuponok oldalon egy hosszú hétvégés kupont a Zalakaros Liget hotelbe, amelyet 2013.dec.20.ig kellett felhasználnom. A tavalyi évben kergettem a…..
#384 Ázsia déli részein elég komoly hagyománya van a pálmaolajjal sütésnek, de mivel ennek teljesen más a viszkozitása, mint az általunk megszokott étolajaknak, ezért a térségbe látogatók amikor telítődnek a helyi sült finomságokkal akkorát fosnak, mint egy metroszerelvény.…..
Rövid és angol, de gyakorlatilag elmondja a lényeget. Alapját az adja, hogy egyes kutatások szerint az amerikai lakosság elenyésző százaléka tudja helyesen elmagyarázni, hogy hogyan is működik a globális felmelegedés. Ezért a Berkeley Egyetem professzora, Michael Ranney és csapata…..
A D-vitamin hiánya táplálkozástól függetlenül mindenkit érint, így az ún. nyugati világ legalább 70-80%-át is. ..
numermetal 2014.01.09 14:58:08
Marcell lokális hiperinflációt fedezett fel a Széchenyi fürdőben. A büfében ugyanis hirtelen 30%-ot drágulnak az árak a kiíráshoz képest fizetésnél, mert az áfát nem tartalmazza, Januártól már "szervizdíj" is van: Tegnap mulatságos volt a nevezett intézményben, hogy a…..
numermetal 2014.01.08 14:56:01
Menjetek inkább ide: redir.ec/telness Fix ár, 1 nap ingyen van most és jobb, mint egy fürdő.
Sokszor egészen tömören fogalmazzuk meg a leghőbb vágyunkat: boldogok szeretnénk lenni. A bölcs tanítók erre nemes egyszerűséggel és végtelen nyugalommal vágják rá, hogy: Legyél! Persze méltatlankodunk, amiért ennyivel elintézik a dolgot, és mivel most sem suhintottak ránk…..
numermetal 2014.01.07 15:52:21
Tudjátok mi a pihenés titka. Ha elvinne valaki mondjuk ide: redir.ec/telness :) Itt tuti jót tudnék pihenni. Jobbat, mint a sötét szobámban :)
2013 részemről minden kétséget kizárólag a munka éve volt. Nagyon sokat haladtunk a PET palack újrahasznosításával kapcsolatos projektekkel, a következő év pedig néhány részterület fejlesztésének és a finomhangolások időszaka lesz. Sikerült megoldani a reciklált PET…..
Epizodisták 2013 legjobb sorozatai 2013.12.27 17:20:00
Nem vagyok híve a korszakolásnak, így megkímélem az olvasókat az utóbbi időben amúgy is túl gyakran hangoztatott arany és ezüstkorszak jelzőktől, viszont az egyértelműen kijelenthető, hogy jelenleg nagyon jó helyzetben van a sorozatipar. Az idei évben 48 csatorna (az Egyesült…..
Ez egy igaz történet. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) piszok jó üzletember volt, pikk-pakk megcsinálta a szerencséjét az amerikai értéktőzsdén, csakhogy vérszemet kapott, és ez lett a végzete. Előtte viszont egy kurva nagy merőkanállal zabálta az életet, és szerencsére a…..
A fejlett országok felnőtt lakosságának közel 50 %-nál megtalálható valamilyen fokú aranyeres elváltozás. Az aranyér betegség lényege az, hogy a vénákban pang a vér.    Az aranyér elkerülésében illetve kezelésében rendkívül fontos a végbélnyílás tisztán…..
Amerikában csak egy fenyőt visz a bringás, a magyar változatban válogathat is, ha valaki biciklivel szállíttatja házhoz a karácsonyfáját. ..
Wesley Snipes a több „komolyabb” akciófilmje után – ha nem számítom bele a Pusztítót - úgy gondolta, hogy ideje lazítani is, és egy kicsit poénosra venni a munkát. Woody Harrelson tökéletes társként bizonyult ebben, hiszen ketten együtt zseniális párost alkottak, és akik…..
Naiv munkavállaló fájdalmas köröket futhatott az OTP-vel, miután ellopták a tárcájával együtt a SZÉP-kártyáját. A telefonos ügyintéző az ellopott kártya száma alapján akarta először beazonosítani, de legalább sikerült letiltani. Személyesen csak néztek, hogy mit akar a…..
Az alacsony infláció és (a kedvező nemzetközi gazdasági környezet által támogatott) egyre alacsonyabb hazai kamatkörnyezet jelentős hatással van a bankbetétek hozamaira is. Miközben pár évvel ezelőtt még 7-8, vagy akár két számjegyű hozamot is realizálni lehetett egy hosszabb…..
Hatalmas siker Olivia Pope és társainak hírnévmentő munkájáról és természetesen a főhős és az amerikai elnök viszonyáról szóló sorozat, a Botrány, amihez minden bizonnyal a szereplők tökéletes ruhaösszeállításai is sokat hozzátesznek. Természetesen a legjobban a…..
Avagy perfluorozott kemikáliák outdoor ruhákban. A Greenpeace vízálló outdoor ruházati termékek vegyianyag-szennyezettségét vizsgálta. 17 terméket elemeztünk: 15 vízálló dzsekit és két pár kesztyűt. Az összes termék tartalmazott káros perfluorozott anyagokat (PFC-ket), még a…..
Mivel a birkák csak részben tudják megemészteni az elfogyasztott füvet, a rostanyag mintegy 50 százaléka távozik az ürülékkel. A legelőről összegyűjtött birkaszart fertőtlenítés és főzés után papír- és textilhulladékkal keverik, majd préselik. Az ötlet bejött, a biznisz…..
Táj-tudat-tágító ökoprogramajánlónk kapcsán nézzétek meg bátran az alábbi két előadást, melyek segítségével objektív módon vehetjük számításba a magyar tájjal kialakított relációnk egészségességét. Nem lesz szép a kórkép, de ugye minden betegség egyben a…..