Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torcipepe

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv nagymama nem követi a BKK papírtologatási trendjeit, a BKV-pénztáraknál pedig juszt sem szóltak soha, hogy csókolom, 2013. március 31.-jén lejárt a nyugdíjasbérlete, hiába van bármilyen távolabbi időpont ráírva: A ma reggel az M3 metróvonal Újpest-központi…..
A BKK szerint ellenőreik nem állították, hogy hamis volt naiv ügyfél elvett jegye. A probléma az volt szerintük, hogy kétszer kezelték a jegyet. Naiv ügyfél viszont határozottan emlékezik, hogy ő biztosan nem kezelte kétszer a jegyet, aminek a párját immáron Önök is…..
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
Az érettségizők idén egy vaskos, szép kiállítású kötetet, Magyarország alaptörvényének díszkiadását kapták az oktatási államtitkárságtól, és egy szép levelet az államtitkár asszonytól. Egy könyv 10 ezer forint és 90 ezren érettségiztek ... hoppá, hát itt is…..
Gábor nem bírta kivárni, amíg élelmes felhasználók kijavították az Asus Transformer Prime táblagépeket sújtó szoftverhibát, úgyhogy elküldte a gépet a cseh szervizbe. Azóta is várja, hogy mi van, mert csak az angol vásárlóknak ígérte az Asus a teljes vételár…..
Egyelőre még nem kell a tömeges utacai kannibalizmustól tartani, de azért lopni mindig is előszeretettel loptak vonaton: Ha Budapesten jársz és vonatra szállsz fokozottan ügyelj az értékeidre. Saját figyelmetlenségemen okuljon mindenki! Ma (04.16.) ellopták ugyanis a laptop…..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
torcipepe 2010.06.14 15:48:49
@Tibike15: hát nem hinném, hogy sajnálják a pénzt, mivel az asus cuccok sokkal drágábbak a többinél, éppen azért mert a minőségük is jobb
Mivel össz vissz 2 ember volt képes írni ezért bezárom az oldalt. Ha ennyire nem vagytok képesek, akkor ne is várjatok semmit. Lehet előfizetni a privát hack-ekre. Akik írtak azoknak köszönöm!Nos mivel már nem frissítem az oldalt, ezért CSAK saját felelősségre használd a…..
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..
torcipepe 2010.01.04 11:55:30
@vivax: van akinek egy egész hónapra nem jut 1 perc, ő meg már az év első munkanapján letudta. mondjuk kérdéses, hogy ez mennyire perverz dolog.
A Hal a tortán című főzőcskézős műsorban a TV2 ezen a héten ún. Megasztárjait zavarta be egymás konyhájába, főztek is lelkesen egymásnak jókat meg nem túl jókat, de ez most mindegy. A tegnap esti műsorban Laktos "csalással estem ki" Krisztián amellett, hogy végig…..
torcipepe 2009.01.16 16:03:10
A Kötött pálya értesülése szerint a szmogriadó alatt Budapest határain belül forgalmival féláron lehet utazni. Részletek később.Mint emlékezetes, tegnap még csak azt ígérte a MÁV Start, hogy a ma reggeli tapasztalatok alapján döntik el, milyen intézkedéssel tudnák segíteni,…..
Nyaralás előtt kaptam meg tesztelni az univerzális napelemes töltőt. Azt reméltem, hogy a hosszú út alatt lemerülő iPodomat fel tudom majd tölteni még akkor is, amikor nem vagyok konnektor közelében. És tényleg ez történt. A töltőt ki kell tenni a napra (nem árt ezért napos…..
Belsőség Újabb brutális szögek 2008.08.23 13:36:00
Rendkívüli rajongásról tesz tanúbizonyságot az, aki Budapestről, vagy attól nyugatabbra fekvő településről érkezik Máriapócsra. Itt van a Rabócsiring, ami most a King of Europe drift futamnak ad otthont, nem kevesebb mint 280 kilométer távolságra a fővárostól. Aki ide eljön…..
autózz! Há' mer' Hummer 2008.07.26 07:35:00
Bonakovacs egy Hummeres kolléga ellenszenvét vívta ki azzal, hogy nincsenek telepatikus képességei, vagyis megérzései mégis vannak, csak nem használta őket meghunyásszkodás céljából. Tessék, itt az én mai történetem (frissen, ropogósan, ma kora délutánról). Kiváncsi vagyok…..
Bigyóblog Kicsi-nagy pendrive 2007.09.11 15:47:00
Néhány perce mutatta Hírbehozó, mit nyert a Goldenblogon. Nem tudtam megállni, hogy ne posztoljam be. A pendrive 2GB-os, és méretéről mindent elmond a fenti kép. A gyártó Kingmax egyébként arra büszke, hogy ők gyártják a világ legapróbb pedrive-jait. Ugyanebben a méretben…..
Webisztán A hi5 spam marketing 2008.03.27 17:00:00
Ti nem kaptok mostanában ilyen e-maileket a hi5 social networkről?"Szeretnélek felvenni a hi5 barátaim közé. Ehhez meg kell erősítened, hogy barátok vagyunk; ha megteszed, akkor mindketten további tagokkal ismerkedhetünk meg. Kérlek, hagyd jóvá vagy utasítsd el a kérésemet az…..
Számos, a hazai viszonyokban olyan Bors-Blikk vonulatba illő és megbízhatóságú oldal szerint George Lucas nemhogy tündibündi szőrmókokat nem akar látni a Csillagok háborúja univerzumban játszódó tévésorozatában, hanem egyenesen a Maffiózók-Deadwood vonal felé tolná el a…..
comment:com Bionikus keblek 2008.03.10 14:08:00
Ez a csaj a főszereplője a Bionic Woman című sorozatnak, amit a TV2 fog majd valamikor vetíteni, és ugyan az USA-ban a kutya sem volt rá kiváncsi, de mi drukkoltunk neki. Gondolom, akad majd valaki, aki belenéz. Ja, hogyvolt az lesz róla, ezerrel...
A választási részvételt kommentálva megnémult Gyurcsány Ferenc élő adásban. Elment a hang az m1, és az m2 közvetítésében, Gyurcsány csak annyit tudott mondani, hogy Köszönöm. Azután csak a tátogás. Baló szerint ez kicsit kínos. Szerintünk is.A HírTV-n valahogy volt hang,…..
Koncz János olvasónk Indiában fotózta végig – többek között – a közlekedési eszközöket. Sorozatát Indiai utakon alcímmel olvashatják.Bármit is mondjanak az intelligens tervezés hívei, igenis létezik evolúció. Jó példa erre az indiai tricikli esete, ami ugye olyan…..
Webisztán A kommentelő diadala 2008.03.02 18:49:00
Az elmúlt hónapokban kissé megfordult a világ a Gawker blogjain. Történt ugyanis, hogy az egyik lelkes kommentelőjük sokszor a legkevésbé sem az adott blogbejegyzésre reagáló kommenteket kezdett írni a gawkeres blogokra.A notorius kommentelő nickje IndianSlipper, és ha rákeresünk a…..