Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Famulus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogy reggel óta lehetett sejteni: a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott követeléslista nem létezik, ez csupán egy ajánlás az IMF részéről, nem követelés vagy deklaráció, csak olyan intézkedések, amelyeket az IMF évek óta javasol, de nem feltételei a tárgyalásnak.…..
Az idei olimpiát kisebb várakozás, de annál nagyobb boldogság és öröm jellemezte magyar szempontból. Büszkén tekintettünk sportolóinkra, akár érmesek, akár csak helyezettek voltak - és büszkén tekintünk még mindig a 2012-es olimpiai éremtáblázatra. Talán ennek is a hatása,…..
Olvasom a szociális államtitkár megnyugtató mondatát: "Féllábú embert nem küldünk a munkaerőpiacra". És én látom a jó szándékot. És mindent elhiszek. A baj csupán az, hogy ez csak a valóság egyik fele. Az idealistább. Mert a sötét oldal bizony létezik: és azt mutatja, egy…..
Foglalkoztat egy ideje engem az a kérdés, hogy mi a gyökere ennek a lekezelő pökhendiségnek, arroganciának és leszámolás hangulatnak. Azt látom, hogy hatalmas távolságok lettek emberek, csoportok között, kormányzati program az „elbánás”, lejáratás, margóra helyezés és…..
A munkásmozgalom szebb napjait idéző szenvedélyes beszédet mondott Korózs Lajos az MSZP szociális ügyekért felelős volt államtitkára a megváltozott munkaképességű fogyatékos emberek és önmaga védelmében az ATV-n. A sajtó és a kormány a politikus szerintem médiahekként…..
A Veszprém megyei kormányhivatal kabinetfőnökének felesége, Takácsné Légrádi Edina 31 hektárnyi szántót kapott 20 évre Farkasgyepűn – ezért évente 13-14 ezer forintot kell fizetnie hektáronként. Ez a szám azért vicces, mert a területalapú támogatás szántóra évenként…..
Famulus 2012.06.29 19:12:10
18. éve dolgozom mentális problémában érintett emberekkel. Dolgoztam kórházban, közösségben, állami és civil szervezetnél, az utóbbi években pedig egyetemi oktatóként és kutatóként az átfogóbb szakmapolitikai szinteken foglalkozom a témával itthon és külföldön egyaránt.…..
Famulus 2012.04.09 15:02:04
@Sir Galahad: Nem a szabályozás, a szabályozottság ellen vagyok, de akarjunk pápábbak lenni a pápánál.