Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FehérVándor

65 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
Kedves Olvasók, május 23.-a után az oldal téli-tavaszi inaktivitása megszűnik, és újból gyakrabban kerülnek majd fel cikkek, remélem addig is tudok valamit felrakni, de nem ígérem meg. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket, Minden jót,FehérVándor..
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
FehérVándor 2012.12.21 05:47:51
@12.11.22.: Ez így sosem hangzott el, ebben a cikkben van leírva hogy mi történik 2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/07/a_feny_gyozelme.
Ugyanakkor hazudnék, ha azt mondanám korábban nem vártuk 21.-e előttre az Eseményt.
A mai nap egy fontos lépés lesz, az biztos.
Kedves Olvasók, Néhány fontos/érdekes videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Először is holnap lesz az évszázad utolsó tripla dátuma 12-12-12, az utolsó portál/kapu nyílás a várva várt 21-i előtt, sok százezren fognak meditálni világszerte, alább találjátok az…..
Kedves Olvasók, gondolom sokatokat érdekel milyen élményekkel gazdagodtak a Cobra konferenciák résztvevői, hogyan vélekedtek róla azok, aki személyesen is találkoztak vele. Összegyűjtöttem Nektek részben a Cobra oldaláról, más oldalakról, személyes levelezésekből, egyéb…..
FehérVándor 2012.12.10 16:43:30
@Pannoniaa: Szia,
majd írok egy összefoglalót hamarosan a különféle verziókról, tényleg akad jónéhány, azt hiszem kénytelen vagy a megbízhatóbbnak tűnők felé tendálni és hallgatni a megérzéseidre.
Amiben személy szerint biztos vagyok, az az, hogy a negatív idővonalak nem léteznek, ergo Apokalipszistől, amit a fősodratú médiában nyomnak jelenleg, nem kell félni.
A jövő képlékeny, több potenciál is létezik, ennek vannak egyéni szintjei, hogy egy adott döntéseddel merre irányítod a jövőd, illetve globális, kollektív szint is létezik és ezen a szinten csak pozitív kimenetelek vannak már jelen, nem lesz nukleáris holokauszt, III. világháború, ÚJ Világrend, stb.
David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész Írta: David WilcockFordította: Benedictus&FehérVándorForrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot Első…..
FehérVándor 2012.12.08 18:20:14
@Atlantisz69: Légyszíves küldj nekem egy emailt a fehervandor777@gmail.com-ra. Köszi.
Kedves Olvasók, a hétvégén sokat fogunk dolgozni Benedictussal új frissítéseken, addig is viszont szeretném nektek teljes szívemből ajánlani ezt a méltatlanul, felháborítóan elhallgatott csodát, amelyet 1996-ban forgatott Coline Serreau és potenciálisan ébresztő hatása miatt,…..
Kedves Olvasók, Sajnos ez egy ad hoc jelleggel született írás, most kaptam Benedictustól a fordítást, én korábban nem tudtam kirakni. Ehhez nem tartozott leírás Cobrától, csak linkelt különböző oldalakat, az instrukciókat egy másik, 1992 óta aktív csoportosulás honlapján…..
David Wilcock: Disclosure*/Felfedés, „Daniel” színrelépése Írta: David Wilcock Fordította: FehérVándor Forrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot *Disclosure jelentés= Felfedés, földönkívüli értelmes létformák létezésének…..
Bejegyzés hamarosan. FV -------------------------------------------------------------------------------------------- Forrás: http://kulturaliskreativblog.com/2012/11/10/egy-volt-osztalytarsam-blogjarol/ „Volt egy időszak az életemben, úgy húsz évvel ezelőtt, amikor taxisofőrként…..
FehérVándor 2012.11.13 01:19:01
@zazuma: Elég okos vagy, nagyon kilóg a lóláb azon a fronton.. Nem tetszik a hangvétele a fulford reportoknak már egy jó ideje.
FehérVándor 2012.11.18 17:45:43
@foreign affair: Drábik mint mindig, nagyon fején találja a szöget. Ez biztos egy ok volt, csak előfordulhat, hogy nem a kizárólagos. Kennedy-nél is több indok volt, de ugye feltételezhetően elsődlegesen a FED-del való szembefordulása, aztán volt a CIA-ellentét, UFO-akták nyilvánosságra hozása, meg ami a Wilcock anyagokból kiderült.. Örülhet, hogy megúszta ennyivel Petraeus..
FehérVándor 2012.11.04 16:38:43
@7alvo: Én személy szerint nem adnék ennek az embernek a szavára, régóta követem a tevékenységét, szerintem valami nem stimmel vele..
FehérVándor 2012.11.08 19:16:11
@zazuma: 22-én lesz, nem 11-én.
@timurida: @Elveszett Kereső: Azért ez szerintem nem teljesen igaz. Obamáról tényleg nagyon sok mindent el lehet mondani, rengeteg rosszban benne volt az elmúlt 4 évben és nagyon sok ígéretét nem tartotta be.pl:

1, Guantanámó bezárása
2, Hazudott Oszama Bin Laden haláláról és a saját céljaira használta fel
3,Kongresszusi engedély nélkül küldött csapatokat Líbiába, beállva a Gaddafi elleni hazug propagandaháborúba
4,Tegnap olvastam: 2008-as kampányban kiállt azért, hogy az embereknek legyen joguk olvasni, ha egy termék genetikailag módosított összetevőt tartalmaz.(Egyébként ezt felülről,objektíven nézve valami egészen megdöbbentő, hogy a 21. században elintézték, hogy az ember ne tudja mérget eszik-e vagy sem. És ezek után beszélnek a szabadság földjéről..) Majd első lépései között nevezte ki az FDA,USDA magas pozicíióiba a Monsanto embereit, és a Fehér Ház megtagadta bármilyen információ kiadását a Monsantoval létező (lobbi)kapcsolatokról
5, NDAA gyáva aláírása szilveszter estéjén= Alkotmányos jogok sárbatiprása
stb

Néhány eredmény a jelentősen felpuhított Obamacare,a General Motors megmentése, iraki háboú befejezése.

DE! Mindketten tudjuk, hogy az elnök nem a tápláléklánc csúcsán van, szerintem Kennedy-t azóta is felhasználják azok megfélelmlítésére akik esetleg renitenskednének. Szerény véleményem szerint valóban egy jó ember, ezt érzem, de olyan fenyegetések alatt dolgozik(ott), hogy kénytelen volt a háttérből irányítóknak engedelmeskedni. Ezt bizonyítja például, hogy az NDAA-hoz hozzáfűzte, hogy NEM ért vele egyet. Kérdem normális ez, hogy az elnök nem ért egyet valamivel, de muszáj aláírnia? Ez ott nem egy magyar típusú látszatpozíció. Emellett számos intézkedése,terve szerintem ezért dőlt dugába, egyszerűen nem engedték, ahogy nekünk sem engedték a brüsszeli technokraták, hogy a költségvetési hiánycélt 3-ról 6 %-ra emeljük. Nem is kellett volna menni megint az IMF-hez pitizni..

Viszont az is eredmény, hogy nem állt be a véresszájú bolond Netanyahu mögé Irán megtámadásában, sőt NEM is fogadta legutóbb, így megakadályozva, hogy megkezdődjön a III. világháború és a populáció 0,5-1 milliárdra való csökkentése, hamár a sok mesterséges vírussal, ételmérgezéssel,HAARP-al,chemtrail-lel,stb nem megy..

A spirituális közösség egy részében óriási reményeket fűznek hozzá, amit én nem osztok maradéktalanul, de kitartok amellett, hogy egy jó ember, oroszlánok közé vetve. Mondjuk elindíthatná a Disclosure-t/Felfedést..
Kedves Olvasók, Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában. Tehát akkor a hírek: 1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA…..
2012 Felemelkedés - 2012.10.29 02:59:36
Kedves Olvasók, Mai napon este 9 után lesz fenn új cikk, remélhetőleg addigra a hétvégi torinó-i konferencia résztvevői közül is néhányan megosztják élményeiket Cobra blogján, természetesen az érdekeseket/fontosakat hozzácsapom a bejegyzéshez, amely egyébként egy rövid…..
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..
FehérVándor 2012.10.23 16:43:19
@Khetlin: Velős, találó rajz, nagyon tetszik :)
FehérVándor 2012.10.25 17:48:33
FehérVándor 2012.10.26 23:07:29
@Smaly7: @zazuma: @Atlantisz69: @Haloin: @Kajman: @timurida: @Elveszett Kereső: @Al David:

Hölgyek/Urak,

már régóta tervezem, hogy ezt a remek brigádot, amely itt kialakult, összehozzuk személyesen is egy kötetlen eszmecserére, december közepén megyek majd haza, mindenképpen megszervezzük! :)
Kedves Olvasók, Ahol találtam magyar linket, ott általában behelyettesítettem az angol helyére, illetve kiegészítettem a cikket még egyéb, az adott témához kapcsolódó hasznos hivatkozásokkal.Elnézést kérek azoktól, akiknek hosszabb ideje nem válaszoltam meg egy emailjüket,…..
FehérVándor 2012.07.19 13:26:47
@zazuma: @Smaly7: @Haloin: @mettamanus: @elyshia:

"A hit olyan mint a madár, amely érzi a világosság közeledtét, és már akkor dalra fakad,
amikor még sötét a hajnal."

Rabindranath Tagore
FehérVándor 2012.10.21 21:36:52
@jucckaa: Nagyon tetszik mind a Miatyánk mind pedig a Tízparancsolat ezen változata, tudnál küldeni egy linket, hogy hol olvastad, honnan származik az információ?

AMi Drake-t illeti, ebben a cikkben nem szerepel, nem tudom mmiből szűrted le. Egyébként személy szerint én nem veszem komolyan, megszámlálhatatlan hamis előrejelzést közölt, blődségeket hordott össze, Cobrát megvádolta, hogy CIA ügynök és hasonlók, elvesztette a szavahihetősgét. Most egyébként kiadta a második Zöld Jelzését, magyarul, hogy legkésőbb hét elejéig elindul valamilyen akció, majd meglátjuk..
FehérVándor 2012.10.22 14:50:24
@jucckaa: Köszönöm szépen!
Kedves Olvasók, úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán.  Szeretnék idézni a Fátyol c.…..
FehérVándor 2012.10.20 10:52:11
@Vamest: Kedves Vamest,
ez nem kérdés, nagyon örülök neki! :)
FehérVándor 2012.10.21 21:39:51
@LiluMadeInn: Szia, Londonban 02:30-tól, MO-n 03:30-tól.
FehérVándor 2012.10.21 21:43:09
@DJu: Szia, köszi, hogy szóltál, annyiban korrigálnálak, hogy a meditáció ELŐTT 5 perccel lehet énekelni, nem az 5. perc után.
Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a…..
FehérVándor 2012.10.17 22:53:21
@Al David: @zazuma: Valószínűleg holnap rakom ki a meditáció fordítást, van benne egy-két dolog amiről bővebb magyarázatot kértem Cobrától, úgy tájékoztatott, hogy holnap ír ebben az ügyben egy bejegyzést, ezt megvárom.
FehérVándor 2012.10.18 00:44:24
@Zseniális teknős:

Teknős,

próbáld ki ezeket:

Alaje: alaje.hu/4.php

VAgy Balogh Béla: www.youtube.com/watch?v=Drdnph9wcEw

DOmján László 101 pozitív állítás: www.youtube.com/watch?v=b10mvWtQ758
FehérVándor 2012.10.20 10:55:34
@fl4me: @MrQ: Köszönjük a dicséreteket, szeretettel üdvözöllek benneteket!
A Fátylon túlÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/beyondthe-veil-beyondthe-veil-beyond.html (Megjegyzés: Előzetes tájékozódáshoz elengedhetetlen azok számára, akik még nem olvasták volna:…..
FehérVándor 2012.10.04 22:19:46
@Al David: Jól érzed, én is megfigyeltem, kíváncsi vagyok LOGN10-e a cé
@set12&: Set, ezt miből szűrted le? Nekem nagyon nem úgy tűnik, eddig mindig kategorikusan tagadta, hogy ő lenne Ishtar? De végül is természetesen nem tudhatjuk, október végén az első konferenciával kiderül úgyis.

"shtar Antares nem egy ‘szélhámos, aki a csak a pénzed akarja’, ahogyan nem ‘használ ki nőket szexért cserébe”, ahogyan azt a notóriusan dezinformációt terjesztő Former White Hat oldal állítja. Ahogyan azt valószínűleg tudod, a háttérhatalomnak bevett gyakorlata valaki lejáratására szexualitáshoz kapcsolódó vádak kreálása( Lásd: Julian Assange, Michael Jackson,stb. FV). Állandó kapcsolatban vagyok Ishtarral és rendkívül becsületes minden üzleti tevékenységében és az egyik legodaadóbb, legőszintébb ember a nők felé akit ismerek. Nagylelkűen megengedte, hogy használjam egy-két anyagát a bejegyzéseimhez. Van egy könyve és ebből felhasználtam néhány részletet. Azonban a könyv legnagyobb része csatornázott anyag és nem értek benne mindennel egyet, de ettől függetlenül magas minőséget képvisel."
FehérVándor 2012.10.07 17:01:32
@Zseniális teknős: Üdv a fedélzeten, baromi jó a nickneved :)

Songoku ftw :)
A reptilián birodalom bukása Írta: Cobra Fordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/09/fall-of-reptilian-empire-we-are-in-last.html Eredetileg megjelent: 2012. szeptember 9 A reptilián/Hüllő birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. Az…..
FehérVándor 2012.09.22 04:00:03
@Kajman: :) Benedictus érdeme az egész, én csak lektoráltam. Igyekszem az Alexandra Meadors-os interjú 2. részét a hétvégén lefordítani.
FehérVándor 2012.10.01 21:46:41
@bereabeli: @timurida: Jobban kellett volna fogalmazni, belátom. Pont annak a dogmatizmusnak a fénye vetült az oldalra, amitől mindig is irtóztam és igyekezetem minél távolabb tartani magam tőle.

Sajnos nem írtam a cikkhez hozzá, de jómagam csak annyit szerettem volna, ha mindenki megőrzi a hidegvérét és a felmerült problémákra/kérdésekre megvárjuk milyen választ ad Cobra, s annak tükrében formáljuk véleményünket. Alapvetően a fölöslegesen gerjesztett negativitást szerettem volna elkerülni.

@timurida Ami a történelmet illeti. Melyik részt kifogásolod? Amennyiben a Medicis megjegyzést a korábbi cikkben, az először nekem is szemet szúrt, mivel az egész családról jelenlegi ismereteim szerint nem lehet kijelenteni, hogy pozitívak lettek volna, viszont Cosimo és Lorenzo Medicinek vitathatatlanul elévülhetetlen érdemei voltak a kibontakozó reneszánsz korszak felvirágoztatásában és ezen felül(olvasmányaim alapján) a művészekkel is egyenlő felekként bántak, ami azért elég ritka volt abban a korban.
A Lehetőség Kapuja 2Írta: CobraFordította: FehérVándorForrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/08/window-of-opportunity-2-secondwindow-of.html Eredetileg megjelent: 2012 augusztus 5 A Második Lehetőség Kapuja a mennyei beavatkozásnak megnyílni készül a Földön. A belépési pontja…..
FehérVándor 2012.09.30 21:24:57
@Vamest: @elyshia: Egyetértek. Azt hiszem egyetlen józanul gondolkodó ember sem feltételezheti, hogy december 21-ről 22-re virradóra, hirtelen egy tökéletes világban ébredünk fel és nekünk nem kell tennünk érte semmit. A mézmázos csatornázott üzenetek egy része sok emberrel elhitették ezt a verziót, de szerintem egyre többen ismerik fel, hogy ez így nem működhet.

Nos,amit én várok az az, hogy december 21-ig/én történik valami, akár az Esemény, amelynek hatására a háttérhatalom lelepleződik és egyben eltávolításra kerül, az elnyomott technológiák napvilágra kerülnek, a titkos prosperitási alapokkal elkezdődik a munka, mindenki számára elérhető lesz a valós történelmünk, galaktikus rokonaink létezése, beindul a gazdaság&politika gyökeres átalakulása,stb. Az, hogy az előbb említettek közül valamelyik önmagában indítja el a többit vagy az Esemény lesz ami kezdőlökést ad , nem tudom. Az, hogy a felemelkedés folyamata miképp fog lezajlani, ugyancsak rejtély, de annyi bizonyos, hogy nem egyik napról a másikra.

December 21-ig/én valamilyen mindenki számára látható és érzékelhető folyamatnak/eseménynek meg kell történnie. Egyelőre én eszerint élek, de amennyiben mégsem történne semmi, nem fogok magamba roskadni, aki egyszer felébredt, annak nincs visszaút, legfeljebb néhány dolgot át kell értékelni és gondolkodni egy sort :)
Fehér NemességÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14 Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt. Ez az első az…..
FehérVándor 2012.09.12 00:27:18
@PepeSzeretiMikjobit!: Kéretik a vádaskodás, negativitás ömlesztése helyett elolvasni az eddigi összes cikket, hátha úgy kitisztul a kép. Köszönöm!
FehérVándor 2012.09.12 13:58:33
@miczo: Köszönöm, bölcs mint mindig!
FehérVándor 2012.09.12 14:28:21
@PepeSzeretiMikjobit!: Az utolsó hozzászólással kapcsolatban: Még mielőtt nagyon belekezdenél, az ócsárlás, egymás sértegetése nem megtűrt kategória a blogon, a konstruktív kritika igen. A továbbiakban hasonló hangnemben megírt üzeneteid kitiltást fognak magukkal vonni.

A többi hozzászólásodra most nincs időm reagálni, majd később megteszem.
Kedves Olvasók, elnézést a hosszabb hallgatásért. Ma rakok ki új fordításokat, addig is egy kis érdekesség. (Megjegyzés: A montázs készítője alaposan megvizsgál minden egyes, az összefoglalóban szereplő videót, kielemzi őket és utána jár annak, mennyiben lehetnek valósak…..
FehérVándor 2012.09.11 14:05:41
@JohaNN: @SANTANTICA:
Nem az Apokalipszisra készültünk, egyszerűen mindketten szabadságon voltunk. Természetesen azt vizionáltok, amit szeretnétek, jómagam egyáltalán nem értek egyet, véleményem szerint a háttérhatalom haláltusája zajlik, ami a felszínen erősödésnek, a III. világháborúra való készülésnek tűnhet. Sokszor mondtam már, de akkor még egyszer leírom, ha a hatalmukban állna kirobbantani, már réges-rég zajlana ablhé és szükségállapot lenne világszerte bevezetve.
Kedves Olvasók, ez egy igencsak hosszú, de egyben meglehetősen érdekes, informatív interjú, szerintem felbecsülhetetlenül értékes forrás Cobra. Egyes dolgok, főleg  a blogot kezdetektől követőknek nem fognak újdonságot jelenteni, de aztán számtalan új, érdekes információra…..
FehérVándor 2012.08.28 22:36:20
@Kajman:
Ha már néhány embernek egy alternatív szemléletet tudunk nyújtani a sok félelemkeltés,csatornázott zagyvaság helyett/mellett és ezáltal megnyugodnak, nem félnek többé a jövőtől, szélesebb látókörük lesz, már megérte. :)
Engem ez éltet, mert látom a tengernyi szemetet/elavult információt/félinformációt/dezinformációt a spirituális/alternatív/UFO szubkulturákban.
FehérVándor 2012.08.28 23:53:24
@Kajman:
Megtisztelsz, köszönjük! :)