Regisztráció Blogot indítok
Adatok
videki gyerek

0 bejegyzést írt és 323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már igazán elegem van a péniszméregetésből!..
videki gyerek 2020.07.07 12:46:30
@Dorinda41: Abban igaza van, ha megforditanank, es a nokrol jelenne meg egy ilyen degradalo, lealazo cikk, akkor mar 200 feminaciszervezet orjongve tiltakozna, es cikkiro azonnali kivegzeset kovetelne. Tuntetest szerveznenek a Gyurcsany es kore "EN IS NO VAGYOK " tablaval vonulna, a mediaban pedig megsemmisitenek az illetot. De most nem tortenik semmi, mert a feminaci szervezetek evek ota azt hirdetik, hogy minden ferfi nemieroszakolo allat, nem is tekintheto embernek, tehat nincsennek erzeseik ezert nyugodtan le lehet alazni oket.
Ez a poszt a harmadik része annak a sorozatnak, amiben a feltétel nélküli alapjövedelem (FNA) ellen felhozott érvekre próbálok válaszolni. Az első rész a FNA és a kommunizmus közötti három alapvető különbséget mutatja be, a második pedig arra a félreértésre hívja fel a figyelmet, hogy csak az lenne…..
videki gyerek 2020.07.02 02:50:20
@Kikívánkozott belőlem: "Akik most szívesen dolgoznak pénzért, azok vajon szívesen dolgoznának fizetés nélkül?"

Nem megfeleloen irsz a FNA-t bevezethetosegerol. Szerintem lenyeges lenne kihangsulyozni, hogy az FNA-t nem most, nem holnap kell bevezetni, mert az lehetetlen. A sok rovidlato tudatlan kommentbol latszik, sokan azt hiszik holnaptol vagy jovoevtol bevezetheto, mikozben ez keptelenseg. Se a gazdasagi, se muszaki, se tarsadalmi feltetelek nem adottak, ezert nem lehet jelenidoben beszelni a temarol. Amikor ez egyaltalan realisan felmerul addigra mar az elso robot focicsapatok regen megvertek az aktualis emberi vilagbajnokot, az onjaro autok mar minimum 20-25 eve rutinszeruen kozlekednek. A robotok a munkahelyek 60-70 szazalekabol kiszoritottak az embereket, 100 milliok vannak munkanelkul. Addigra felnott egy generacio aki mar nem is latott mast, mint onvezeto jarmuveket. Szoval egy teljesen mas vilag lesz masfele gondolkodasu emberekkel, sokkal fejletebb muszaki lehetosegekkel. Eloszor ekkor lehet majd elgondolkodni azon, hogy lehet-e, kell-e az FNA. Addigra az FNA egy szuksegszeru megoldas lesz, nem valami filozofiai kerdes mint jelenleg. Nem lesz szukseg az emberek munkajara, de a megelhetesuket megis meg kell oldalni. A robotok altal megtermelt jovedelemet valahogy el kell osztani, es miutan az elvegzett munka alapjan mar nem lehet, hat maskepp kell. Es ez lesz az FNA vagy annak valamelyik valtozata. Addigra az FNA nem egy megdobbento elmelet lesz, hanem az emberek altal kikovetelt megoldas. Akkora mar senkit nem fog erdekelni az "Aki nem dolgozik ne is egyek." mondas.
https://index.hu/kultur/media/2020/05/25/nok_lapja_koronczay_lilla_vekasi_andrea/ Nagy felháborodást váltott ki a napokban a Nők Lapja egyik véleménye, melyben a lap egyik alkalmazottja, Koronczay Lilla sajnos kissé - vagy nagyon - áldozathibáztató módon közelített meg egy családon belüli erőszak…..
Time Goes By Top 10 háborús film 2020.05.24 11:47:36
A háborús filmek műfajába olyan alkotások tartoznak, amelyek középpontjában valamelyik 20.-21. századi háború alatt játszódó események, és az adott háború szárazföldi, légi vagy tengeri hadviselése áll. A filmek gyakran egy-egy olyan látványos és autentikus csatajelenettel záródnak, amely bemutatja…..
Hollandiában járva (pláne odaköltözve) az egyik rendkívül szembetűnő dolog az a függönyök használatának mellőzése, esetleg teljes hiánya. Magyarként ezt nem egyszerű feldolgozni (én legalábbis elképzelhetetlennek tartom, hogy függöny nélkül éljek), így aztán kifejezetten érdekesnek tartom, mi lehet…..
   2009-ben Gyurcsány Ferenc lemondott miniszterelnöki posztjáról. A történetnek vége is, hiszen hogyan is térhetne bárki vissza nem, hogy a politikai elitbe, hanem a magyar közéletbe ilyen szégyenletes kormányzás után. Aztán mégsem így történt.    Az MSZP, vagyis az egykori kormánypárt soha többé…..
2 alkalmazott, 0 bevétel, nem csoda, hogy jól jön az a kevéske brüsszeli apanázs. ..
A pletykálkodással, hazugsággal, hangos, vagy illetlen beszéddel vádolt nőket férjeik nyilvános megalázták, és órákig a Scold-kantár viselésére kötelezhették őket. Túl azon, hogy mélységesen megszégyenítették az asszonyokat, mérhetetlenül fájdalmas eszköz lehetett. Maga a szerkezet Nagy-Britanniából…..
videki gyerek 2020.04.14 16:55:56
Vajon a 4 vagy a 10 emeletes társasház az ideálisabb? Melyik a szerencsésebb választás?..
videki gyerek 2020.02.23 01:19:24
@Zabalint: "Huszonévesek közül is egy csomóan már 2-3 emeletet lifteznek "

Elkepeszto hogy mennyire elkenyelmesedetek az emberek. Kepesek perceket varni a liftre mikozben az elsore vagy masodikra mennek. Es lefele is, felpofoznam mikor azt latom, hogy az elsorol le liftezik valaki.
Ha rajtam mulna ugy allitanam be, hogy a negyedik emeletig nem is allna meg a lift.
Hogy nem jut eszebe a sok lustanak, hogy legalabb ezt a kis mozgasi lehetoseget kihasznalja ? Evek ota a 9. jarok gyalog, de azon szoktam gondolkodni, milyen jo lenne a 15. lakni (persze csak 10 emelet van) mert annyival tobbet mozognek. Es nagyon kivancsi volnek arra mennyi lenne az az emelet szam, ami meg nem lenne megterhelo, napi szinten akar tobbszor megmaszni ?
20-25 emelet az lehet hogy mar durva lenne.
Magyarország a nemek közötti egyenlőség kapcsán továbbra is sok kihívással küzd, ahogy ezt a fenntartható fejlesztési célok gender-aspektusait összegző Equality Measure 2030 index is megmutatja. A nőket érintő szociális támogatásokon, illetve a béregyenlőségen is bőven lenne még mit javítani, de a…..
videki gyerek 2020.02.11 19:04:29
@Obszerváló: "A nők ugyanazért a bűncselekményért rendszerint jóval enyhébb büntetést kapnak."

Ezt gyakran hallani a hirekben. No, ferfi bunozo paros, kozosen elkovetnek egy buncselekmenyt, egymast segitve, aztan a ferfi a legsulyosabb iteletet kapja, a no meg max felfuggesztetett, vagy eljaras sem indul ellene.
videki gyerek 2020.02.11 19:57:02
@Boycie: " Miért hagyták idáig fajulni a dolgokat? Gyáva szar népség."

A nyugati tarsadalmi legkor ugy alakult, hogy a ferfiak uldozott, elnyomott, megalazott stasztuszba kerultek. Nyilvan, a noi oldalrol ertheto, hogy leszarjak a ferfiak eletet jogait, kiszolgaltatottsagat, mert ez nem O problemajuk.
A ferfiak egy jelentos resze pedig megalkuszik, egyutt mukodik, pragmatikus okokbol.
Mert masod, harmadrendu polgarkent tulelni, meg mindig jobb, mintha megalaznak, kivegeznek, tarsadalmilag megsemmisitenek.
A diktaturakkal is legtobbszor ezert mukodnek egyutt az emberek, mert ugy gondoljak "meg mindig jobb ha en olok, mintha engem olnenek" es akkor megalkuszik beall a sorba. Lelkesen szolgalja a rendszert, akar sajat ferfi tarsaival szemben is. Meg akkor is ha tudja hogy barmikor sor kerulhet ra is.
  Tüntetés Budapesten 2019. szeptember 14...
videki gyerek 2020.02.11 00:37:09
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Ezek a férfiak, az írmagjukat is ki kellene irtani. Már születésekor minden fiúcsecsemőt el kellene pusztítani."

Valójában már rég ezt gondolják a feminácik, csak még egyenlőre nem merik nyiltan kimondani, kővetelni. De már nem kell sok hogy haláltáborok építését, a férfiak komplett megsemmisitését követeljék. Nem kétséges hogy a jelenlegi üldözés, megalázás jogfosztottság FÉRFIHOLOKAUSZTHOZ HALÁLTÁBOROKHOZ FOG VEZETNI.
Az ilyen mértékü nemialapu gyűlölködést, mint amít a szélsőségesen elvakult femináci blogger megvalósít már most büntetni kéne, mielött még TÖMEGGYILKOSÁGOKHOZ vezet.
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
A sajt, a kolbász igazán kellemes tud lenni füstölten, de ez nem igazán mondható el egy lakásról, különösen ha annak lakója soha nem gyújtott rá, pusztán csak szellőztetni szeretne. Lehet, hogy szomszédháború van kialakulóban... vagy a megoldás egyszerűbb mint gondolnánk?..
videki gyerek 2020.02.04 04:56:59
@élhetetlen: Ez mellebeszeles. Azert mert a tudorak dohanyzas nelkul is kialakulhat, attol az meg TAGADHATATLAN teny, hogy a tudorak minimum 80 %-a dohanyzas eredetu. De nem kell ehhez orvosnak lenni, vagy statisztikai adatokat ismerni. Jozan esszel vegig gondolva nyilvanvalo, hogy egy ilyen folyamatos BRUTALIS MERGEZES mint a cigaretazas, az nem vegzodhet maskep csak sulyos megbetegedessel. A tudo olyan kifinomult erzekeny szerv, hogy annak olyan a cigarettafust, mintha valaki szemet kototuvel szurkalnad, aztan racsodalkoznal, hogy megvakult.
A fust meg az ezerfele vegyianyag ami a cigiben van folyamatosan gyengiti az egesz szervezetet, akadalyozza az immunrendszer mukodeset. Leromlik a szervek ver vagy a sejtek oxigen ellatasa, az pedig a test osszes szervenek mukodeset es regeneraciojat lerontja. A legyengult immunrendszer es a rossz sejt anyagcsere miatt, a cigarettazas barmilyen szerv megbetegedesevel osszefugghet.
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
Tűzijátékkal szórakozni, petárdát durrogtatni (vagy akár csak birtokolni is) büntetendő magatartás az év összes napján, kivéve a szilvesztert. Furcsa hozzáállás a büntetőhatalom, az állam részéről. Petárda, veszélyes pirotechnikai eszköz nélkül is garázdaság minden olyan magatartás, ami riadalmat,…..
Szilveszter környékén mindig előkerül a petárdázás és a tűzijáték kérdése Érden is. Rengetegen írtak a jelenlegi polgármesternek, Csőzik Lászlónak is az ügyben. A városban az önkormányzat nem rendez tűzijátékot, petárdázni meg eleve tilos, bár ez rengeteg embert nem szokott érdekelni, még akkor…..
A valóság ott pukkadjon meg, ahol van. ..
videki gyerek 2019.10.14 15:13:16
@Bankkártyát minden arabnak !!!: Egyetértek, Budapest az Ország szégyene, nem maradhat tovább fővárosi státuszban.
videki gyerek 2019.10.14 18:46:31
@Orbán veje: Hiaba veritek magatok, megint akkorat szoptatok, amit 22-ig mar nem fogtok kiheverni. Az orszag 95 %-ban Orbanek nyertek ti meg szoptatok.
Ismerős helyzet? Kinn tombol a nyár, bent az irodában pedig – képletesen szólva és valóságosan is – hűvös, szinte fagyos a levegő? A munkatársak jószerint egymás kezéből kapják ki a légkondi távirányítóját, és mindig akad, aki megfázásáért, vállfájdalmaiért a klímát okolja. Nem is alaptalanul!…..
videki gyerek 2019.06.26 13:46:13
@Steven Takas: Hát ez az, én se nagyon hiszem. Mondjuk talán elfogadom, ha már sokan mondják, hogy megfáznak a légkonditol, meg zavarja őket, de mégse tudom elképzelni hogyan, mert az ember ennyire nem lehet érzékeny. Télen kimegyek futni, átfagyok, esetleg rámfagy az onoseső, de még ettől sincs semmi problémám, azon kivűl, hogy kellemetlen fél orát futni vizesen a jeges szélben. Ezért egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy zavarhat valakit pár fokkal hidegebb jelentéktelen légáramlás egy irodában 20 fokos környezetben.
Na persze, hogy az "elit". (Nem is mi, mezei polgárok az tuti :) A dolog persze egy kicsit "rafkósabb" ennél: ha a probléma legfontosabb háttér okait képesek vagyunk feltárni, akkor már megfelelő gyógymódokat is fogunk tudni ajánlani. Lapos közhelyek nem segítenek (akármilyen okos emberek is…..