Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matkó

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, természetesen jó sok, azt eddig is sejtettük. A Monocup nevű, speciális - állítólag biztonságos, higiénikus, olcsó és környezetbarát - menstruációs tisztasági segédeszközt kínáló márka nemrégiben kampányt indított Nagy-Britanniában, amely során arra kérte a…..
Írtam már, hogy latinul tudni nehéz, angolul még nehezebb, nem azért, mert a primitív angol nyelv nehezebb, mint a latin, hanem mert ha valaki angolul nem tud, azt jobban észreveszik, mint ha latinul bakizik. Persze a legjobban azt veszi észre a művelt magyar, ha valaki magyarul bakizik.…..
Soha ilyen szép és gazdag nem volt a magyar nyelv, mint most, ugyanakkor a magyar nyelv bajban van, mint általában minden nyelv – mondta Schmitt Pál köztársasági elnök Széphalmon, a magyar nyelvi szervezetek összefogásával megrendezett első anyanyelvi juniálison…..
Bajor Imre hajhosszabításra érkezett, de tévedésből Medveczky Ilona mellét ültették be neki. Bajor perel, és D-s melltartót hord kalap helyett. Egyre népszerűbb a magyar celebek körében a hajbeültetés és plasztikázás, ráadásul egyre többen a nyilvánosság előtt teszik ezt.…..
Ahmed Dzsudzsák néven igazolhat a Mahacskalához minden idők legdrágább magyar játékosa. Dzsudzsák szerint belefér, hogy egy talibán barlangrendszerben kell laknia. Csatár vagy túsz posztra szerződtetik Dzsudzsákot a dagesztáni csapathoz, amelynek saját öngyilkos merénylő…..
matkó 2011.06.09 14:16:17
@Alterix: Gondolom, arra is ugrasz, ha kamionosnak neveznek, te TIRpák!
Köki Kun Béla brigád, Kispest 2011.06.06 11:00:00
Az alábbi videó a KÖKI kutatóknak olyan, mint az Ómagyar Mária siralom az irodalmároknak, vagy a Nagyszentmiklósi kincs a régészeknek. A legjobb szocialista brigád természetes, hogy ezen a tájon alkotott. És nem lehet nem elsütni azt a poént, hogy a félig megépült…..
matkó 2011.06.06 22:44:27
@enba: Megnyugtatlak: az első magyar vers az irodalmároknak is alap. Olvass Horváth Jánost és másokat. Amúgy én annó az első irodalom szigorlaton épp az ÓMS-at kaptam elemzésre...
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
De kinek az elsőbbség? Egy debreceni kerékpárút hirtelen vége tárul elénk a ma készült fényképen. Számos kérdés megfogalmazódhat bennünk, ha néhány percig elmerengünk a látványon. Mi most csak egyet fogalmazunk ide. Ki(k) lehet(nek) az „Állj! Elsőbbségadás…..
Zweitakt kolléga mai (rekordokat döntögető hosszúságú) posztjában egy dokumentarista alaposságával elemzi sorkatonai szolgálata pár emlékezetes momentumát. Eredetileg két részben akartam betördelni, de aztán beláttam, hogy ez így (egyben) olvasandó. És remélem, hogy a poszt…..
"Maci 4 éves házicirmos, igazi fotómodell alkat, Zizi 6 hónapos sziámi,(kis rendbontó) és nem szeret fényképezkedni.(Ezért elég nehézértékelhető fotót csinálni róla, mert azonnal elmozdul, ahogy meglátjaa kezemben a gépet, persze néhány hónap alatt azért sikerült…..
Okoskodhatnánk mi magunk is, de egyelőre a D-licencünk sincs meg, amivel legalább gyerekeket zavarhatnánk körbe-körbe a pályán, és még szponzort sem találtunk az ingünk hajtókájára. Ezért inkább megkerestük az aktív magyar edzők közül nemzetközi meccset nemcsak tévén…..
matkó 2011.04.16 15:53:07
@Fokhagymástejfölös: "más magyar edző"??? magyar??? edző???? A László Csaba????
Nem kell ahhoz katonának lenni, hogy az élet egyik alaptörvényének igazságtartalmával tisztában legyünk: ha menni kell, hát menni kell. És most nem az elmúlásra gondolok. Jani2 is átélte, milyen az, ha az ember emésztőrendszere kérlelhetetlenül követeli a magáét. És persze…..
A Milstoryblog szexuálpedagógiai küldetésének újabb állomásához érkezett, ugyanis a következőkben Kelempájsz barátunk egy, a katonákat közvetlenül érintő, mondhatni közérdekű kérdésről szól hozzánk. Ámbár más blogokban már feldolgozták a szex témáját, most egy…..
matkó 2011.04.06 19:52:55
@Adani: hogy baszik-e a magyar, ehhez nézzük meg Lőwy Árpád lírai tájékoztatóját: dict.sztaki.hu/docs/lowy.html?vers=14_A_magyar_nyelv_vilagrekordja.html
Egyébként meg: Leszerel az öreg harcsa, nem lesz többé marokmarcsa!
angol barátnő, bohócpolírozás, bőranyu, cerkahegyezés, emma, faszcibálás, hüvelykmatyi, laktanyán belüli barátnő, marokbatosz, ondórandi, ötcombú asszony/ barátnő/ marcsa/ maris, ötujjas, recska(anyag), vera, zacsipacsi, zsebzsötem, zsuzsika
Elektro barátunkat ugyancsak megcsapta a nosztalgia, s – roppant dicséretes módon – úgy gondolta, hogy a Milstoryblog közönségével is megosztja keserédes emlékei, valamint fényképei egy részét. Valami azt súgja, hogy számos régi olvasóban/szerzőben fog ez a poszt…..
  Lázár János melletti szolidaritási tüntetésre hívott Facebookon az LMP ifjúsági szervezete, az Ökopeace. (A név az Ökopolitikai Ifjúsági Szervezet rövidítése, facebookos aktivitásuk alapján eddig főleg félhomályos kvízeket szerveztek, néha kiálltak valami ügy mellett…..
matkó 2011.03.29 01:03:37
@bbjnick: "Milyen legyen egy ifjúsági szervezet, ha nem béna?!:-) Csak szólok: emlékszem én még a Fideszre, ők milyenek voltak ezelőtt húsz évvel!"
Én is emlékszem. De szerintem meg most béna a fidesz, nem 20 éve. 1993 előtt egy normális szervezet volt, akikkel lehetett azonosulni, és azzal, amit akkor modtak (szerencsére el lehet olvasni, nem tűnt el nyomtalanul, csak a fideszesek emlékezetéből), amellé ma is odaállnék. Most meg...
Ez a téma sem első ízben kerül elő, elég csak a szemeretelepi vasúti átjáróra gondolni. De nem ez az egyetlen és probléma ez a HÉV esetében is, amit Csaba hozott fel példaként. Hisz vasútállomásnál még lehet arra hivatkozni, hogy nem minden vonat áll meg a kisebb állomásokon…..
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
matkó 2011.01.30 19:02:56
A kapcsolat.hu mellett tele a net a Babett kirúgásával:
debrecen.blog.hu/2010/02/07/sportiskola_kosa_korrupt
www.magyarvagyok.com/csoportok/56-Az-am-Hazam-ma-ez-VAN/temak/1095/

Azért a Babett ő anyja (szintén jégmami, egy barom, aki képes azzal szopatni saját gyerekét, hogy Miskocra hurcoilja) is megéri a pénzét...
debbenet.blogspot.com/2010/03/soron-kivul.html
matkó 2011.01.31 14:19:45
Amúgy kósát nem tudom, miért nem sajnálja itt senki a kommentelők közül. Ez az egész az ő saraként van beállítva, miközben az a bányarém és görénysznob gyöngyikéje mozgatja az egészet. Nehogy már a lalikiráj jégtáncban utazzon! a zasszony nyomatja gyerekkori álmai nyomán drágalátos leánygyermekeit.

@hagyma: "korcsolyat mindenki hozzon magaval!" - ja! és ezért nem takarítják az utakat se debrecenben! mert így egy-két főbb út kivételével mindenhol lehet korcsolyázni. (Érdekes, hogy a várost mér nem basztatja a hó- és jégeltakarítás miatt a közterület-felügyelet...

@Vedit30: "nehogy azt higgyük, hogy máshol nincs ennél nagyobb disznóság és nem csak egy korcsolyabajnoksággal szemben. Gondolkodjunk el ezen." -- hát gondolkodj! Mi, akik nem menekültünk somogyországba (hahaha, te kis affektálós!) innen sehova, tudjuk, micsoda sötét dolgok vannak itt. Nyugodt lehetsz, hogy kósáéknak (kósa nostra) Hagyó Miklós is leverné a vizsázzmenetet!

@StacyWindmill: Hát te hunnat szaladtál? Te vagy az eszterke keresztannya, nem de? Hogy az eszterke fejlődött, tuti. De miben, te liba?

@Trompf: "Kósa legnagyobb bűne, hogy rendbe tette Debrecent" -- Tudod, én nem ilyennek képzeltem a rendet...
Tudta ön, mit jelenthet az alma a magyar népdalokban? És vajon miért fordul elő olyan gyakran a ló vagy a gémeskút a szövegekben? Néha dúdoljuk, máskor csak hallgatjuk, de sokszor nem is vagyunk tisztában vele, hogy egész jelképrendszerek bújnak meg egy-egy népdalunk soraiban. A…..