Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tom656

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Magyar vagy? 2018.10.06 06:30:00
Őszintén szólva a magam részéről én soha nem firtatnám senkinek a magyarságát, mert szerintem magánügy, ki minek vallja magát. A posztot indító idézet mégis elgondolkodtató, már csak azért is, mert nem akárki mondta és főleg azért, mert nem akármilyen dolgok következnek…..
Csak mondom Szövevény 2017.10.13 02:09:55
Ha rajtam múlna, én már rég elfelejtettem volna Czeglédy Csabát, de hát nem hagyják. Állandóan szembejön valamelyik sarokból, már kezd olyan lenni, mint Soros, azon se csodálkoznék, ha nagy kék plakátok jelennének meg, hogy állítsuk meg Czeglédyt.  Ha nem koncepciós eljárás lenne ez az egész, akkor…..
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
tom656 2017.04.06 12:41:54
@Blazekid: Sokminden kezd olyan lenni, talán nem is mindenki lepődne meg, ha Simicska hirtelen az örök vadászmezőkre távozna valami relytélyes betegség, vagy baleset okán, ahogy ott lenni szokott.
ProgBlog Diákmunka 2017.04.04 20:33:50
„Hogyan szervezzük tevékenységünket? Úgy, mint a háborúban. Az egész országra kiterjedő támadást intézünk. Megtanultuk a háborúban, ha erős a vezetés, győzni fogunk.” Pol Pot - 1976   Ha én most diák lennék Fidesz-Magyarországon, akkor tudnám, mit kell tennem. Azt, amit magyar ember…..
tom656 2017.04.05 11:47:24
@Frady Endre: "nem valók egy demokratikus ország élére" Jól látod, pont ezen dolgozik, csak fordítva akarja megoldani a problémát, mint ahogy normáliséknál gondolják.
Kiss Tibi, a Quimby formáció énekese és egyben az egyik legismertebb magyar, nemzeti érzelmű énekes, dalszerző. A Simics(ka) -akit nem becézünk-, által vezetett HírTv műsorvezetője, Alinda behívta egy interjúra. A beszélgetés nem várt fordulatot vett és Kiss Tibi méregfogaival beleharapott abba a…..
tom656 2017.03.17 11:02:57
@Ballib Cenzúrázók Réme 26: Szépen összefoglatad egy kezdődő diktatúra lényegét.
Vörös lámpás riasztást adhattak ki a Fideszben amiatt, hogy Mészáros Lőrinc ismét nyilatkozott mindenféle médiának. Korábban úgy tűnt, a miniszterelnöknek sikerült nyilatkozatstopra bírnia gázszerelő barátját, de a baj ismét megtörtént. Ráadásul most az is kiderült, miért lett ilyen bátor a derék…..
tom656 2017.03.03 16:50:33
@s: A hét kommentje!
tom656 2017.03.03 16:52:24
@Larry SiIverstein: De, érzi mindenki. Csak kurva büdös, mert Orbán seggéből fúj!
Ha Magyarországon történne az, amiről a mai ajánló egyik posztjában szó lesz, akkor alighanem ettől zengene a sajtó, és mindenki vadul sopánkodna (nem is ok nélkül, teszem hozzá). De nem Magyarországon történik, hanem egész meglepő módon abban a Kanadában, amiről általában csak a szép és jó jut az…..
Mindenkinek készítette a filmjét Enyedi Ildikó, aki 17 év után tért vissza egy olyan filmmel, ami Berlinben elvitte az Arany Medve-díjat. ..
tom656 2017.02.23 12:41:35
@Gaspen: de!
Németh Szilárd folytatta a civilekkel elleni ámokfutását, de olyan szemrebbenés nélkül hazudik, hogy azt már taníthatná...
tom656 2017.01.13 10:59:52
@Ballib cenzúrázók réme 21: Csak úgy elképzeltem magamban azt a szír/afgán/afrikai (nem kívánt törlendő) családot, aki otthon unalmában magyar civil szervezetek anyagait böngészve eldönti, hogy irány Magyarország. Noooormális?
Azt mondja az MTVA, hogy  A produkció a múltban is törekedett rá, és most is igyekszik elkerülni, hogy bármilyen elkötelezettségű hivatásos pártpolitikus szerepeljen a Maradj talpon! c. műveltségi vetélkedőben. Ez természetesen vonatkozik minden politikai tömörülés választott tagjára,…..
tom656 2017.01.13 10:24:08
@Legeslegalja: Nomen est omen!
A Magyar Időknek adott interjút az MTVA legkisebb gyermekének számító M5 programigazgatója, Dér Ágnes. A riói olimpia alatt beindított, és akkor sporttévéként funkcionáló (a paralimpia végéig is ez a helyzet) csatorna hamarosan a teljes Kárpát-medencét lefedő műsorstruktúrával jelentkezik. Az…..
Nem lehet újdonság senkinek, hogy szívesen járunk át Hódmezővásárhelyre, legyen szó akár egy jó kis ebédmenüről, vagy egy nagyobb családi rendezvényről, hiszen Istvánék Kispiacában nem csalódtunk eddig sosem. A legjobb dolog az egészben talán az a folytonos változatosság, ami az előbb említett napi…..
Kérdezd meg egy cimborádat, mi jut először eszébe Colorado államról. Valószínűleg azt fogja mondani: South Park. Most pedig kérdezd meg egy motorsportbubus cimborádat, mi jut először eszébe Colorado államról. Szinte biztos, hogy azt fogja mondani: Pikes Peak. Pontosabban: a Pikes Peak-i nemzetközi…..
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
tom656 2016.03.19 09:58:18
@Philip F. Queeg: A jelenlegi garnitúra kiválóan tudta stabilizálni a saját helyzetét, tehát e logika alapján a legalkalmasabb, igaz?
tom656 2016.03.19 10:06:32
@Philip F. Queeg: Tehát: Maradjon minden így?
Az európai országok többségében az autópályán 130 kilométer/órával hajthatunk, azonban vannak kivételek. A leggyakrabban nem a magasabb, hanem inkább a megszokottnál alacsonyabb megengedett maxiumum okozhat gondot, hiszen ennek köszönhetően a helyi rendőrök könnyen lemeszelhetnek minket. Ha…..
Sunseaty Kispiac Étterem 2016.01.23 12:44:48
Bár ritkán adódik az alkalom, amikor egy étterem, és a street food találkozásának örülhetünk, mégis időről időre előfordul egy-két ilyen szerencsés eset. A vásárhelyi Kispiacot nyitása óta figyelem, mondhatni rendszeresen járunk át, mind nagyobb megelégedésünkre. Sikerül az étteremnek azt az új…..
tom656 2016.01.23 17:42:36
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
Ma reggel a Zuglói Rendőrkapitányságon jártunk, a korábban általunk letépett uszító plakát ügyében folyó szabálysértési eljárás tanúmeghallgatásán. (Ez az első eset, a másodikról itt.) Az ügyben három tanút akart meghallgatni az eljárást folytató Zuglói RK, a minket…..
„Képesítés nélküli” színészként sokáig a kishitűség határozta meg Pokorny Lia pályáját, de a színpadon és az igazságtalan helyzetekben mindig kiállt magáért. Televíziós felkérésein ő lepődött meg a legjobban, de a sztárságból soha nem kért. A Függöny fel! című…..
Csodálatosan sértett hangulatú sajtóközleményt hozott a drótpostás, az ilyenek miatt érdemes minden sajtólistán rajta lenni. A Miniszterelnöknség berágott a Népszavára, mert (most tessék megkapaszkodni) a Népszava nyilvánvaló politikai célzattal, névtelen köztisztviselők…..
Sorra jönnek a hírek, hogy az állami iskolafenntartó visszaél a hatalmával az igazgatói kinevezésekkor. Korábban a fideszes polgármesterek is tiltakoztak, hogy teljesen megszűnik az önkormányzatok kontrollja az iskolák felett és az igazgatói kinevezésnél. Ezzel a helyi…..
Igencsak egzotikus országba vezet ma utunk, még akkor is, ha ez az ország Európában van, valahogy mégis keveset tudunk róla, leszámítva a jó öreg sztereotípiákat. Albánia az úti cél, nagyon sok minden kiderül, például hogy miként lehet helyes például az a mondat: „ott megy…..
tom656 2012.11.17 18:44:15
Az Albánia kontra Horvátország témához: én is nagyon sokszor nyaraltam Jugóban, majd Horvátországban. Gyönyörű a tengerpart, a tenger, a szigetek, az épületek. Az utóbbi időben viszont egyre jobban zavart, hogy annak ellenére hogy egyre drágább lett, egyre jobban feltűnik az átlag horvát mogorva stílusa, ahogy a külföldit fogadják. Az éttermekben néha alig akar odajönni a pincér, a szállásadók már a lábtörlőért is külön pénzt kérnek, stb. Ezzel szemben Albániában szokatlan nyíltsággal és vendégszeretettel találkoztam. Az apartman tulajdonosa kedves volt, amikor megürült egy szoba a lentebbi emeleten, szólt, hogy költözzünk lejjebb, ne kelljen annyit lépcsőzni. Útban Berat felé egy kisvárosban megálltunk enni, de ahová bementünk, ott nem találtunk hagyományos albán kaját, ezért tovább akartunk menni. Ráadásul a pultos némi semmilyen nyelvet nem beszélt az albánon kívül, de látszott rajta, hogy mindent megtenne, hogy a kedvünkben járjon. Alig tudtunk szabadulni.
Útban Durresbe az autópálya mellett a lányom rosszul lett és azonnal WC-re kellett mennie. Azonnal megálltunk, de láttuk, hogy egy elegáns étteremnél vagyunk, odabent mindenki öltönyben, mi meg papucsban, porosan egész napos túra után. Dehát muszáj volt, ezért bementünk. Nemhogy rossz szemmel néztek volna ránk, hanem próbáltak segíteni. Horvátországban egy ilyen helyzetben a küszöbig sem jutottunk volna.
Hát nekem ez volt a különbség.
Sima hátmögötti passznak indul, de lábközt átvett labda lesz belőle. A két washingtoni védőt érdemes figyelni. ..
tom656 2012.10.26 17:39:36