Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MSN Error Hibakód: 81000395 2008.10.03 14:31:47
Akkor láthatod ezt az üzenetet, ha Windows Live Messenger 9/9Beta-val szeretnél bejelentkezni, esetleg már be is vagy lépve.Amit tenned kell:lépj ki az MSN/WLM-bőltöröld le a béta verziós MSN-ttöltsd le a teljes verziót innentelepítsd fel a WLM-etEz csak a béta msn hibája, a…..
Halljátok, én és a nagy pofám! Múltkori bejegyzésnél csak hülyeségből mondtam, hogy mikor fog jönni egy ilyen játék, erre tessék... Már rég létezik Kemény 15 €-ért megvehető német barátainknál. Olvasói értékelések alapján viszont jó nagy szar lehet, legalábbis…..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
NA végre egy olyan cikk, amellyel teljesen azonosulni tudok! Főleg, amit az irányításról ír. Azonban akkor sem értem, hogy ha neki konkréten semmi sem tetszik a játékban, akkor miért kap 55%-ot? Sosem értettem, miért nem mernek a kritikusok kritizálni? Ha belegondoltok, egy 50%…..
red (törölt) 2008.03.14 14:19:36
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Ez a szenzációs blog egy új szolgáltatással bővült! Nincs ötleted mit adhatnál ellenségednek barátodnak? Itt van 3 igazi csemege azoknak, akik figyelemmel követték blogomat Aki tökéletesíteni szeretné a halálos aquafittnesz öklét, ez a könyv neki való!…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Egy nagyon érdekes jelenet Károlytól az F1 Challenge 2007-ből :)Saját videóm jól áll, ma délután igyekszem összevágni és holnap a szinkront elintézni, szóval legkésőbb pénteken fenn lesz :)Update: Asszem ez nem fog 1 videóba beleférni, úgyhogy rögtön két részt csinálok.Nem…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Köszönöm "Greg"-nek a videót, ilyet sem láttam még...Szerintem nem vagyok egyedül.Esetleg aki egy Runaway nevű kalandjátékról szeretne egy bemutatót, megnézheti itt és aki igazi bennfentes (én bevallom nem vagyok az) a Sonic the Hedgehog-al kapcsolatban, megnézhet róla itt…..