Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O.J.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerékagy Zsákban gyerek 2010.06.30 15:34:00
Vagyis hogyan jut el az óvodába egy hajtipajtigyerek. ..
O.J. 2010.07.01 09:37:47
@nahát-nahát: sok igazságot írtál, hasonlóképpen látom én is a dolgokat, mondjuk én is bringával járok, de az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az általad leírtakkal ne értenék egyet!

pl. én nem viszem a gyereket bringával oviba, mert hegyoldalból lefelé fixin nem érzeném biztonságban a lányom.ennyi.

KurtiGabor védelmében annyit, hogy a rutinja és sok éves tekerés után bevállalta ezt az akciót, de valószínűleg nem ez lesz a standard ovibajárási módozat.
biztos vagyok benne, hogy előtte mérlegelt, és utánna döntött így.

jómagam autóval és bringával is közekedem, mikor melyik praktikusabb. munkába bringával, családdal autóval. ismerem mindkét csoport problémáit és így sokkal jobban figyelek a bringásokra autóskén, brinkásként pedig autósra és ami nagyon fontos azokra a GYALOGOSOKRA(!) akik körbenézés nélkül lépnek le a járdáról az útra (nem zebrán), mivel ők ha nemm hallanak motorhangot, úgy vélik más nem is közlekedhet az úttesten!
O.J. 2010.07.01 10:11:31
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: ok, a név lehet , hogy nem passzol, a véleményem ugyanaz!
Paranoid Android A kampány unalma 2010.02.20 10:15:48
     „Itt a tavasz, ergo dagad a fasz” felzettel jelent meg a kilencvenes évek elején egyszer a Magyar Narancs, amely egyrészt elgondolkoztatta az olvasók egy részét az élet értelméről, másrészt némi távolságtartásra inspirálta a nevezett…..
Sárdobáló A biciklik polgárjoga 2010.01.03 07:00:00
Na, most megkaptuk a jogainkat. Az új KRESZ-módosítás egész furcsa lett. Két új kerékpáros-jogot emelek ki. Az egyik: az egyirányú utcákba való behajtási lehetőség. Mostantól akármelyik egyirányú utcába behajthat kerékpáros ellenkező irányból, feltéve, hogy van ott…..