Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnycage

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lőfegyverekről és lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény módosításáról rendelkező 2012. évi XIII. törvény egyes rendelkezései a kihirdetését követő napon léptek életbe, más paragrafusai május 1-jétől lesznek hatályosak. A végrehajtási rendelet március 15-én…..
Pár gyakorló céltábla típus ,céltávcső belövéséhez ill.pontlövészethez! Belövő céltábla.pdf..
Készítsd el házilag saját Field target célokra hasonlító bukós célokat! Killzona mögötti lemez találatkor lebukik,majd egy zsinorral visszahúzható.Kevés fémipari munkával könnyen elkészíthető! ..
A CED legmodernebb lövedéksebesség mérője. Független optikai egység, számítógépes csatlakozási lehetőség, telepÍtőlemez.  - Karcsú, könnyű, és kompakt kialakítás - Fejlett szoftverek és a digitális áramköröket = rendkívül gyors teljesítmény! - Több mint 1000…..
Budapest, 2012. január 14., szombat (MTI) – Több könnyítést tartalmaz a vadászok és a sportlövők szempontjából a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi törvény módosítására a parlamentnek tavaly decemberben benyújtott javaslat, amelyet Pintér Sándor…..
.177 - es kaliberű házi készítésű lövedék tartó! Praktikus és könnyű elkészítés! Dobozból nem szóródik ki a lövedék!Izlés szerint lehet elkészíteni fegyvercsőre,tusra,csuklóra,távcsőre stb. két példa a lent lévő képeken! ..
 Házilag készített vízmérték távcsőszerelékbe ill.lámpaszerelékbe! Sok oldalú belső része áthelyezhető.25 KPE cső átfúrva 9,5 fúróval majd egy olcsóbb vízmértékből az üvegcső bele lett helyezve.Ezáltal a szerelékbe lehet forgatni ,beállítani.      ..