Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winkie

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem. De ne becsüljük le a Trek rajongókat sem, a filmeket meg pláne ne, még ha most minden a Force Awakensről is szól. Főleg azért, mert a JJ által rendezett előző két rész kb. szőröstől bőröstől eszi meg az új SW trilógiát. Igen, így kimerem jelenteni. Nem volt…..
Winkie 2015.12.15 23:47:59
aeon flux meghalt christopher lee 2015.06.11 19:13:00
93 éves volt. Nehéz kérdés következik: te melyik figuráját bírtad legjobban? ..
Winkie 2015.06.11 23:21:10
A sci-fi filmek, és regények mindig tele voltak új ötletekkel, és jövőbeli technológiákkal. Ily módon sok elképzelést, mint például mobiltelefonok, robotok, űrutazás, vagy táblagépeket először filmben láttunk jóval azelőtt, hogy ténylegesen feltalálták, és használták…..
A Birdman más. Először is totális zsánerváltás Alejandro Gonzalez Inarritunak, aki négy halállal kokettáló, ólomnehéz dráma után áttért valami embert próbáló, tudatos, cinikus, vicces és bizonyos aspektusaiban meta-filmre, amelyet pont belőle soha, de soha nem néztem volna ki.…..
Winkie 2015.03.04 23:33:55
@Gevin: Csatlakozom. A Whiplash közel sem volt annyira jó, mint amennyire hype-olják. Nálam is (jó szándékkal) 7/10.

A Birdman viszont 10/10, olyan, amilyen csak néhány évente készül.
Ryan Gosling nem áll be a sorba, ellenben a kamera másik oldalára, ugyanis ezúttal olyannyira próbál máshogyan hatni a nézőkre, hogy a Lost Riverben nem szerepel, hanem számára új szerepekben jegyzi a produkciót. A debütálás egyszerre rendezői és írói, hiszen a forgatókönyv is…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
Jump scare-rel ijeszteni a hülye is tud. Mégis pont ezek azok a pillanatai kedvenc horror filmjeinknek, amiktől a legjobban megijedünk, alias „megugrunk az ijedtségtől”. Lássuk a 10 legjobbat! Van valami mélységesen mazochista dolog abban, hogy az ember horrort néz. A félelem egy…..
RECENSIO Donnie Darko - kritika 2014.12.27 04:39:18
A Donnie Darko egy hatalmas puzzle. Minden percében gondolkodtat, azt hinnéd, hogy a megfelelő helyére kerülnek az egyes darabok, majd a végén rádborítja az asztalt, és kezdheted az egészet előlről. Elvárja, hogy gondold újra amit láttál, majd magad tedd ki a képet - de megéri, mert a végeredmény…..
Idén voltak olyan előzetesek, melyekért virrasztottunk, melyekért a körmünket rágtuk, melyektől fejünkön pörögtünk, melyektől magunkba zuhantunk vagy éppenséggel atomjaira elemeztük szét. Ha a fiam miatt több tucatszor újranézett SpongyaBob- és Minyonok-előzeteseket nem számolom, akkor azt mondanám,…..
Alig négy hét múlva, 2015. január 15-én ismét kezdetét veszi a háború az idegenek és az emberek között: visszatér a mozikba az Aliens - A bolygó neve: Halál. Rendezői változatban, eredeti nyelven, magyar felirattal. A Corvin mozi mától már árulja is a jegyeket az első…..
Pár hónap blogolás után elérkezettnek látom az időt arra, hogy kicsit közelebb engedjem magam hozzátok, Kedves Olvasókhoz, és bemutassak pár játékot, amit gyermekkorom óta imádok, és akármikor előveszem, ugyanazt az élményt adja, mint akkor. Nem csak a nosztalgiafaktorról…..
Myswing #66 Cipők a villanydróton 2014.11.11 16:46:13
Nem egy városban, ráadásul nem is egy helyen látni, hogy a fejünk fölött átívelő elektromos vezetékeken egy-egy pár cipő virít. Már régebben is megfigyeltem ezt a jelenséget, de múltkor a Corvinnál járva találtam egy újabb példányt és gondoltam most már ideje utána…..
Nagy lépést tesz az emberiség, végzetest a viking népség, tánclépést az aktivista, s próbálna haladni a komputer-adathalász is, ha nemzavarnák folyvást. Heti bemutatók. Csillagok között (Interstellar). Matthew McConaughey csillagokat lát, pedig nem is ütötte be a fejét.…..
Winkie 2014.11.06 20:37:04
Fújhattok bármennyire David Damon Lindelofra, az általa szövegezett Tomorrowland az egyik titkos favoritom a 2015-ös, igen széles mozipalettáról - nem utolsósorban azért, mert a filmet az a Brad Bird rendezi, aki eddig még egyetlen egyszer sem hibázott. A retro-futurisztikus filmről…..
Winkie 2014.10.08 20:45:15
Képzeljetek el egy színészt, akinek a szülei is sztárok voltak, meg nem utolsó sorban botrányhősök. Aki 21 éves korában szerepet kapott egy sok száz milliós franchise-ben, aki maga is szupersztárrá és szexszimbólummá vált, és aki már harminc éves korára megírta elcseszett…..
A nagy nyári mulatságok után sem marad űr az ország mozijaiban, és az ínyencségek szezonjából most is kiveszi részét az Intercom, hiszen a néhány egyértelmű cím mellett akad jó pár bevállalósabb darab is a forgalmazó őszi táncrendjében. Miután Damon Wayans Jr. csapata…..
Nekem az a gyanúm, hogy Maxnek azért nem lesz olyan jó napja. ..
Winkie 2014.07.23 22:08:32
Miután csúnya rossz bácsik olyat tesznek, ami személyesen érinti őt, Nathan Drake visszatér az önkéntes nyugdíjból, hogy élete legnagyobb, legveszélyesebb, stb-stb. kalandjára induljon. Az Uncharted-sorozatot szeretjük a sztoriért, a karakterért, a humorért, a játékmenetért, a…..
Winkie 2014.06.10 23:00:55
@LasDen: állítólag ez is a játék motorjával készült
Winkie 2014.06.11 09:58:38
@LasDen: nem CG trailer. A játék motorjával készült. Corrine Yu, a játék egyik vezető programozója erősítette meg twitterén.
aeon flux this is halloween! 2013.10.31 11:55:00
Pont idén kerül tizedik alkalommal megrendezésre haveri körben az éves Horrornite, épp ezért kicsit lóg az orrom, hogy a szokottal ellentétben nem ma, hanem csak néhány hét múlva tudom megtartani - olyan prózai okokból kifolyólag, hogy hamarosan költözünk, és a régi lakás már,…..
18 évvel ezelőtt egy amerikai fiú és egy francia lány beszélgetni kezdtek egy Budapestről Bécsbe tartó vonaton. Ha akkor és ott nincs az a veszekedő német házaspár, Jesse és Celine soha nem ismerik meg egymást. A lány nem száll le a vonatról, hogy együtt töltse az éjszakát a…..
Bruce Willis fegyvert ragad (jobban mondva továbbra is a kezéhez van nőve), Ryan Gosling bűnöst lakoltat, Gad Elmaleh pénzt kaszál. Heti bemutatók. Bennfentes játék (Le capital). Gad Elmaleh 21. századi bankrablóként könnyíti meg a nálánál hatalmasabb pénzembereket és…..
Nicolas Winding Refn túl messzire ment. Új filmjét a cannes-i fesztiválon füttykoncert fogadta, a vetítés során távozó kritikusok életük egyik legborzalmasabb élményéről számoltak be, a recenziók öncélú brutalitást, vontatott, mesterkélt cselekményt és bántóan minimalista…..