Regisztráció Blogot indítok
Adatok
canadian

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Maison Rêve de Louis Kubya névre keresztelt lámpáját összesen 9 példányban, kizárólag megrendelésre gyártják. A tervezők rendkívül drága anyagokat használtak a legexkluzívabb lámpa elkészítéséhez, amelynek egy példányát Párizsban a Place Vendômenál lehet…..
Felejts el mindent, amit a gízai nagy piramisról az általános iskolában tanultál, mert az elmúlt években, fejlett technikai eszközökkel végzett helyszíni vizsgálatok egészen új megvilágításba helyeznek mindent, amit eddig tudni véltünk az építményről és környezetéről. Vegyünk sorra néhány…..
Az oktatás és a gyermekek tanítása a legősibb időktől kezdve jelen van az emberiség történetében, s számtalan formában valósult meg a különböző korokban és társadalmakban. De milyen volt nagyjából 100 évvel ezelőtt a magyarországi helyzet ezen a téren? Hogyan és milyen körülmények között tanultak…..
Gyakori újévi fogadalom, hogy majd most többet utazunk, új kultúrákat ismerünk meg, és új tájakat fedezünk fel. Aztán leggyakrabban vagy idő, vagy pénz nincs minden terv megvalósítására. Legrosszabb esetben mindkettő hiányzik. Azoknak viszont, akik bőven rendelkeznek…..
canadian 2014.12.28 22:34:40
@MrBean: hat biztosan itt kanadaban egy kicsit maskepp szamolunk, de valahogy nekem ez a Bhutan jobban kozelit a 7 hethez mint az 5-hoz. Segitek, 48 nap ;)
Sam Gellman amerikai fotós hétköznaponként az Uber hongkongi kirendeltségén dolgozik, ám a fényképezés mellett az utazás a másik szenvedélye. Így jutott el Észak-Koreába is. Az amerikai Sam Gellman előszeretettel utazik valamilyen okból különlegesnek számító helyekre,…..
canadian 2014.12.28 02:11:42
@Mr. Hyde: baratom, gondolom allandoan csak valami gyenge kifogasra hivatkozol, mint pl tul nehez a szimbolumvilag, hogy meg nem koltoztel ki, ugye? North Korean Dreamland-rol meg nem hallottam, bar valoszinuleg csak kevesbe vagyok makosbejglifuggo mint Te... Es kepzeld, naluk ketszer annyi hidrogen van a vizben mint oxigen, micsda egy csodalatos hely lehet ..... Mar nezem is mennyibe kerulhet egy csak odautra szolo repjegy .... Neked ;)
Mit izgultok szaros négyszáz forinton? - kérdezi tőlünk a Fidesz az autópálya-bevezetők fizetőssé tétele kapcsán. Az a Fidesz, amelyik a háromszáz forintos vizitdíjból országos hisztit és népszavazást csinált. Mert hogyan másként értelmezhető Csepreghy Nándor helyettes…..
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
SF.blog Új Föld a láthatáron? 2012.04.06 14:00:00
A NASA szerint belátható időn belül fognak találni olyan bolygót, amiről biztosan megállapítható az új technikáik segítségével, hogy alkalmas a földi életre. Már tudjuk hogy több milliárd potenciális jelölt keringhet a Tejút-rendszerben. Ezek közül kiemeltek közel 2300…..