Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daisylle

71 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hey,Sok idő telt el, mióta írtam, kicsit stresszes érzés fog el, akárhányszor arragondolok, hogy írok. Ez azért van, mert régebben elhatároztam, hogy kiadok egy könyvet, amit már l is kezdtem írni, és londoni életem lett volna az alap sztori, de mostmár nem tetszik az ötlet.…..
Kicsit lehangolt vagyok mostanában. Szerintem ez a téli depresszió. Sokszor még az ágyból sincs kedvem kikelni, inkább túlalszom magam, hogy teljen az idő, amúgy nem kell dolgozni menni. Munkában meg várom, hogy teljen az idő,hogy haza jöjjek. Mindig csak várok, hogy máshol legyek,…..
Megyek nemsoká dolgozni. Kicsit fáradt vagyok de várom, hogy bent legyen. Szeretnék kávét csinálni magamnak. Mostanában ha dolgozom napi egy-kettőt iszom. De inkább az íze miatt. Meg Mert ott a t9ökjó kávéfőző gép, felhaosíthatom a habot, tudok csinálni rendes turmixolt jeges…..
Szent Jakab út 6.nap Los Arcos 2009.02.27 14:29:00
2008.08.31.    Petya fiam és Ivett napja.Ma már elmondhatom, hogy a legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy ilyen kemény lesz az egész. Amikor már úgy érzem, hogy egy tapodtat sem vagyok képes lépni, nos akkor még mindig 5-10 km van hátra. És csak megyek, és megyek…..
Daisylle 2014.03.09 20:49:17
Egy 18 éves lány utinaplója.. MA 2014.03.05 20:17:39
Ma hazajöttem, Magyarországra. Nem tudom eldönteni most, elyik országot szeretem jobban. Londonban könnyen kiigazodom már, megvannak a szokásaim, szeretek ott élni. Most itthon minden olyan lassú, senkinek sincs elég pénze arra ami kell neki, egy kicsit mindenki szomorú. Nem akarok…..
When things go wrong as they sometimes will,When the road you're trudging seems all up hill,When the funds are low and the debts are highAnd you want to smile, but you have to sigh,When care is pressing you down a bit,Rest if you must, but don't you quit.Life is strange with its…..
Ma a buszon leültem a felső emelet egelső helyére, ahonnan panoráma kilátás nyílik Londonra. A mellettem ülő lánynak megcsörrent a telefonja, mondja: Szia. Magyar volt. Vidéki. Miután lerakta csomót gondolkodtam rajta, hogy megszólítsam e, de első kifogásként azt találtam, hogy…..
Ma volt az első napja a bartender kurzusomnak. Tetszik. Kiváncsi vagyok hogy fog menni. MEgint csak egy dolgot találok benne nehéznek, hogy sok kokténak számomra ismeretlen neve van és okés h megjegyzem őket, de angolul nehéz főleg ha még a jelentését sem tudod a szónak, főleg ha azt…..
Megbeszéltük. Mindent megbeszélünk é semmi nem okoz stresszt, vagy ha igen, addig beszélünk róla, míg meg nem oldódik. Szinte túl tökéletes :D Mindig erre vágytam.Kértem fizetésemelést a munkahelyemen. Egy 20 perces győzködéses veszekedsed csalódottságos beszélgetés után…..
Sokszor kikezdenek velem a kávézóban. Naponta egyszer minimum, de van hogy "szebb napjaimon" akár 5 ször is. Ma is kaptam egy telefonszámot. De a mai más volt minta többi. Valamiért lázba hozott az eset. Ahogy nézett rám, ahogy beszélt hozzám, ahogy kereste a tekintetem a tömegben.…..
Ma átmentem a kollégámhoz, Edinához. Na róla még nem írtam. Majd fogok.....
Egy hete voltunk Mallorcán. Spanyolországban. Első közös külföldi utazás. Együtt laktunk egy hotelban, ami a tengerre nézett. Nagyon jó volt. Minden olyan flottul ment. Imádtam. Kellemes volt, jó élményekkel. Csak jókkal. Esténkénti iszogatás a teraszon, fürdés a tengerben,…..
Voltunk egy Csernus előadáson. Pont minket vettek példára arra, mikor a nő már érzelmileg kész van, de a fiú még gyerek. Durva ráismerés volt. Pont erről beszélgettünk a nemrég múltban. Azóta néha gondolkozom azon, hogy majd 20 év múlva a 40 éves Wiki bánni fogja e hogy nem…..
Mostanában sokat gondolkozom arról, hogy hogy lehet, hogy 20 év után menjen tökre egy házasság. Első példaként a barátom, Bence. A szülei elváltak, mikor ő 17 volt. Feltehetőleg(mert kedves Bence nem tudja, a szülei mikor házasodtak össze) már házasok voltak, mikor a Bence…..
Jövök a buszon hazafelé. Egyszer csak beleüvölt valaki a légtérbe.-BÁNOD HA LEÜLÖK IDE? NEM? BIZTOSAN NEM? AKKOR LEÜLÖK! DE HA AKARSZ AKKOR MARADJ OTT. BIZTOS, HOGY NEM BÁNOD HA LEÜLÖK? TELJESEN BIZTOS? AKKOR LEÜLÖK! DE AKKOR NEM BÁNOD HA LEÜLÖK? BIZTOS NEM?-nagyra nyílt…..
Esik az eső, Tegnap is esett. Meg az előtt is. Mindig esik. De amúgy szép nap van.Minden világos, azzal a reménnyel keltem fel ma reggel, hogy mivel ilyen orbitális mennyiségben zuhog az eső, kevesen lesznek a kávézóban. De nehogy azt hidd kedves olvasó! Az angol emberek szerintem még…..
Sörblog Perla 2013.09.27 21:33:25
Na ez az első lengyel sör, amit megkóstoltam. Imádom, Tökéletesen szénsavas, mézes ízben, meg öröm inni. Bármennyi jól esne belőle. Kortyolgatva és gyorsan is jól esik. Sajnos Magyarországon nem árulják. 2010-ben viszont bronz érmes lett a nemzetközi sör versenyen itt…..
Daisylle 2013.09.28 09:18:16
@alehunter: Ratebeert én is néztem, de mint előzőleg is kiderült, nem egyezik az ízlésem az átlaggal. Idővel jobb és jobb angol söröket is megfogok kóstolni, leginkább számomra érdekes minden féle nemzetiségű sört kipróbálni. A tapasztalataim pedig megosztom. Hozzá nem értőként kezdem, próbálok utána nézni a dolgoknak, de én inkább az élmény részét írom le, mint a miből is áll a dolog. Én a nyelvemre és a gondolataimra gyakorolt hatást nézem, és nekem ez a sör a kedvencek között van. Punk Ipa-t meg kiváncsiságból megkóstolom, ha a Tesconál járok!
Sörblog Guiness 2013.09.27 21:19:24
A Guinness egy nagyon népszerű testes, ír sör. Árpából, komlóból és sörélesztőből készül. Még nem voltam, olyan kocsmában, ahol ne lett volna csapolt Guinnes. Azt hallottam, eredetileg, hűvösen fogyasztják, nem túl hidegen de a turisták miatt, extra hidegen csapolják…..
Nos,Eladtam a macskát.Tegnap lejjebb vittem az árát 400 ról 380-ra és ma reggel már hívottis egy férfi, aki délután meg is vette. Dolgoztam miközben ez folyt, Bence intézte a dolgokat, úgyhogy nem tudtam sajnos elköszönni. De talán jobb így. Könnyebb volt vagy nem is tudom.Viszont…..
Sörblog Wells Banana Bread Beer 2013.09.05 22:58:42
Na ez érdekes. Nem hittem, hogy van banán ízesítésű sör. Árpa, kukorica és komló keveréke, már az illatán is érezni a banánt, olyan mint a banánturmix. Az íze, elsőre csípős, mert erősen szénsavas, aztán szép lassan előjön a banános íze, ami utána a kis leheletekkel…..
Sörblog Efes draft 2013.09.05 17:43:46
Ez egy fajtája, az amúgy is népszerű Efes sörnek, Török származású, komló és rízs sör, kicsit élesztős íze van, édes, pont annyira szénsavas amennyire jól esik, világos sör. Sokak szerint a kivitelezés jobb, mint az íz, nekem nagyon ízlett, sokat mondjuk nem tudnék belőle…..
Sörblog Hobgoblin 2013.09.05 17:32:39
Ez a sör a Wychwood sörcsalád egyik tagja. Választásom az érdekes címke miatt esett rá. Komló és maláta keveréke, az illata kicsit citrusos, karamelles, íze száraz, angol sörökre jellemzően, kevésbé szénsavas. Középbarna színe van, ugyanannyira keserű, mint édes. 5.2% os…..
Már egyre kevesebbet hibázok a munkahelyemen. Csak annyi macera van. Meg kell kérdezni, hogy barna vagy fehér kenyér, pirítva vagy nem, kis vagy nagy juice, akar e bele gyömbért, bubis vagy nem bubis vagy csap vízet kér, diétás vagy normál kóla, kér e borsot vagy szószt, kevésbé,…..
3 napja vagyok kint. Tegnap voltam két állás interjún, ma meg már kezdtem is az egyik helyen. Egy török kávézó, külön magyarokat kerestek, mert van egy lány Edina aki ott dolgozik már két év, és őt nagyon megszerették, ezért gondolták, más magyar lány is jó fej lehet. Tetszik…..
Most megyek vissza Londonba. Az utóbbi napokban keveset aludtam és sokat stresszeltem. Annyi dolgom van. Vagy nem is ez. Hanem mikor először kimentem, úgy éreztem nem hagyok magam mögött semmi pótolhatatlant. De most. Most annyira jó nyaram volt, és olyan közel kerültem pár…..