Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hindpilot

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő márciustól már hét gépet tart Budapesten, így harmad akkora flottával és ötödannyi dolgozóval is több utast hoz a magyar fővárosba, mint tavaly a Malév. Magyarok hozták létre, magyar zászló díszíti a gépek oldalát, magyarok az utaskísérők. Kell ennél több egy új…..
Tavaly februárban a delhi repülőtéren az IndiGo Airlines egyik járatának indulása előtt fél órát a köd, majd további negyven percet egy indiai férfi utas miatt kellett várakozni. A repülőgép már éppen felszállásra készülődött, amikor egy középkorú indiai férfi utas…..
hindpilot 2012.12.03 17:53:22
@innye: helló!ex-wizzair pilóta vagyok,és megerősíthetem,valóban szinte kivétel nélkül mindegyik homokos.nem tudom miért.
Egy hideg novemberi reggelen, majdnem kiesett a reggeli kávé a kezemből, ezt olvasom: már csak az a kérdés, mikor lesz palesztin állam. Szavazást tartottak az ENSZ-ben "Palesztináról", ahol a cseh diplomácia kiválóan szerepelt: megalkuvás nélküli nemmel szavazott. Köszönjük. De…..
Teadélután Testvérek között is 2012.11.01 03:15:55
Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter, jelenlegi oslói nagykövet három évvel ezelőtti egyetemi jegyzetében alábbi mondatot vetette papírra: „azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy a testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak,…..
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
1992. május 22. A dátum, amely a születésnapom után talán a legjobban belém égett. Egy koncert, amely határozottabb irányba terelte könnyűzenei ízlésemet és belém kódolta az igazi rock n' roll életérzést, legalábbis azt, amit én annak hittem és hiszek a mai napig. Már az is…..
A rendőrség olyan állami szerv, melynek fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme, a törvények és bizonyos szabályok betartatása, a szabályszegőkkel szembeni eljárás megindítása. - wikipedia A rendőrség látványos szerepváltása körüli kérdések egyre…..
Bizony, ilyen is van Amerikában, sőt. Jennifer Love Hewitt, akit eddig szellemekkel láttunk suttogni, illetve vizes, fehér pólóban nagyokat sikoltani másodosztályú horrorfilmekben, most a Lifetime nevű női adónak forgat egy The Client List (A kuncsaftlista) című sorozatot. Egy olyan…..
hindpilot 2012.04.10 13:47:20
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) megtiltotta a Szivárvány Misszió Alapítvány által július 7-ére, a Városliget–Andrássy út–Alkotmány utca útvonalra bejelentett felvonulást, mert álláspontja szerint a rendezvény idején a közlekedés más útvonalakon nem…..
hindpilot 2012.04.08 11:10:09
@4tuna: ott a pont!pilótaként tapasztaltam,hogy az összes steward buzi/tök vicces a mozgásuk/,de legalább meghúzták magukat/vagy egymást/és nem provokáltak senkit.
Egyre több boltban, szolgáltatónál, benzinkúton látom kirakva jól látható helyre a szokványos hazai igényességgel készített feliratot, mely szerint: Az árak magyar forintban* értendőek és tartalmazzák az áfát! *Helyenként „forintba”, de ki nem unja már halálosan a…..
hindpilot 2012.04.07 20:30:30
@Kompli: tudom én is,ebben igazad van.de nem véletlen,mert annyi ott a hülye,mint égen a csillag!