Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budahazygusztav

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Kéz a kézbe... 2015.05.11 21:36:00
    Kéz a kézbe, pénz a zsebbe, épül, szépül új hazánk. Jobbról balra, balról jobbra, kőrbe-kőrbe, így király. És ha mégse, és ha mégis, aki fönt van, az nyerő. És ha mégse, és ha mégis, aki lent van, az nyelő. Ég a város, ég a járás, ég az ország,…..
      Még dolgom van még kell, hogy addig éljek még fázom itt és félek köztetek Még lesz idő még jó lenne megérnem még itt vagyok hát most keressetek Már elfogyott már semmi úgy, mint régen már nem hiszem talán el is hagyott Majd hívni fog majd el kell oda jussak…..
8ker (önkormányzatra várva) 2014.11.06 08:15:57
Válasz, néhány lakossági kérdésre, az M12 "drogmentesítését" követően kialakult helyzet kapcsán. Az előző rész végén felvázolt, a kibontakozás útjait érintő és az itt hagyott megoldatlan kérdésekkel kapcsolatban számos, más "krízisházakból" érkező kérdésre, ez…..
"Optikai tuning" - mondja a kalauzoló helyi polgárőr a nyár óta újra idelátogató riporternek a felújítás alatt álló, de a drogbizniszről elhíresült Magdolna 12-ről, - s ezzel, az MNP-programok egyik legnagyobb ellentmondását foglalta össze, frappáns két szóval. És mégis,…..
Talán Vas Imre lesz az országgyűlési képviselőnk, talán nem, de megszólíttatott a jelenlegi képviselőnk, egyben polgármesterünk által, hogy segítsen újabb hajléktalanokat alkotni...mert senkit nem hagyunk az út szélén, belelökjük inkább az árokba! Tisztelt Képviselő Úr!…..
8ker Tisztelt Rendőrkapitány Úr! 2013.04.29 14:27:40
Tisztelt Danada János Rendőrkapitány Úr!   Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a múlt heti lakossági fórumon való részvételét lemondta, így azon úgy hangzottak el a jelenlévők közbiztonsággal kapcsolatos panaszai, hogy  a megoldások keresésére…..
MEGHÍVÓ ÉS KALAUZ AZ MNP III. programhoz   A NÉGYHÁZ Egyesület – a VIII. kerületi önkormányzat és a rendőrkapitányság támogatásával – egy programismertető előadássorozatot tart az alábbi témakörökben Bűnmegelőzés és áldozatsegítés a Józsefvárosban A…..
…és minden rendű-rangú felelőseihez, képviselőihez és civil elkötelezettjeihez Polgármester Úr, Főkapitány Úr, Képviselő Hölgyek és Urak, és Ti is, Bérlőtársaim, akik megbízásából e sorokat írom! Idestova fél év telt el azóta, hogy az önkormányzat FÉLIDŐBEN címmel…..
Bűnmegelőzésről és a civil lét buktatóiról szubjektíven, a becsapottaknak és csalódottaknak … és mindazoknak, akik megkerestek a múlt heti „fórum” kapcsán – avagy miért nem érdekli a lakosságot a (polito)bürokrácia és a feltörekvő civilokrácia boldog…..
 A bizottsagiirnok által kiemelt kérdésekre, adóslista a honlapon üres lakások civil szervezetekkel való együttműködés bérleményellenőrzés tapasztalatai büntető lakbérek elengedésének kérdése munkáért lakhatás program bevezetése melyeket a tavalyi utolsó…..
8ker SÁRGALAP Két félidő 2012.10.03 20:54:15
Az alábbiakban közzé tesszük azt a  Meghívót, amelyet Kocsis Máté polgármester Félidőben című rendezvényére (SOTE  Elméleti Tömb, Nagyvárad tér 4.) érkező, mintegy háromszáz meghívott kezébe igyekeztünk eljuttatni. Úgy véltük, hogy e rangos eseményhez nekünk…..
A NÉGYHÁZ Egyesület, mint a most folyó civil fórumsorozat bérlakásügyi referense és a Munkáért-Lakhatás Program beterjesztője, az alábbi               …..
8ker Én nem tudom...II. 2012.05.07 14:46:00
 Én nem tudom, hogy „mennyit ér a néma tartomány”, avagy válaszkísérlet 12 kérdésre „szegényfórum-ügyben”, a kissé meglepett-elfogódott önkormányzatnak és a rettenthetetlen-bátor civil társaimnak, akik elszántan hallgatnak arról, aminek…..
8ker Én nem tudom... 2012.04.16 18:55:00
        Karácsony Sándor u.22. - Anzix 2006-ból    (Néhány kiegészítés és utánlövés az  5 7 9 2 című, a minap megjelent cikkhez.)   Én nem tudom, hogy a minapi cikkemben, melyben a rendkívüli bérleményellenőrzés egyes…..
8ker 5 7 9 2 2012.04.07 16:34:00
...és akikről még nem esett szó: a "társbérlők"   5 7 9 2   (Néhány adalék és feljegyzés az önkormányzati bérlakáshelyzetről, az április 20.-án tartandó lakossági fórum kapcsán) I. Egy kis visszatekintés, avagy „hangulatjelentés” a…..
8ker Én nem tudom… II. 2011.11.30 05:00:00
 Én nem tudom, hogy „mennyit ér a néma tartomány”, avagy válaszkísérlet 12 kérdésre „szegényfórum-ügyben”, a kissé meglepett-elfogódott önkormányzatnak és a rettenthetetlen-bátor civil társaimnak, akik elszántan hallgatnak arról, aminek…..