Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moflicheque

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiso szónokol   Vhailor és Agent Ungur sorozata   A szlovák önkép és legendák egyik legfőbb toposza a szűzies ártatlanság, miszerint a szlovákok mindig csak mások áldozatai voltak. Ezt fura módon a külvilág is így látja. Pedig a szlovák elit jókora részt vállalt a…..
moflicheque 2012.06.15 13:17:31
@Viktus: A jelenleg elszlovákosodók majd visszamagyarosodnak, ha az lesz az érdekük.
A jólétért a kollaboráns réteg is meg fogja találni gyökereit. Nekünk olyan országot kell teremtenünk, hogy az vonzó legyen. ha visszagondolok gyurcsányra, bajnaira, akkor maorivá szeretnék válni.
  A magyar jobboldal folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Tőkéczki László egyetemi docens, az ELTE BTK Művelődéstörténeti Tanszék vezetőjének, a Valóság főszerkesztőjének írását olvashatják.   Lassan történelmi távlat alakult ki ahhoz, hogy a rendszerváltozás…..
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Szajlai Csaba (Magyar Hírlap) írását olvashatják.   Miközben az elmúlt tíz évben Magyarországon létrejött Európa legnagyobb jobboldali erőkoncentrációja, amely politikai…..
  A baloldal keresését a Városliget eldugottabb sarkaiban folytattuk. A Közlekedési Múzeum mellett Miss Sünt és Gyurcsány Ferencet láttuk, máshol meg szakszervezeteket és marxistákat találtunk. Majdnem vettünk egy Kádár Jánosos bögrét, de aztán mégsem.  …..
  Több mint fél évezrede győzött a reconquista az Ibériai-félszigeten, amikor az utolsó nyugat-európai muszlim bástya, Granada is újból keresztény kézbe került. Most viszont alighanem El Cid is forog a sírjában.  A világ egyik legjobb futballklubja – a…..
  Persze csak átvitt értelemben. Legalábbis egyelőre. Ezt most csak így idetesszük: Budaházy György skype-on tartott sajtótájékoztatót (tartalmáról itt), és a fotó láttán még mindig csak keressük a szavakat.  „TÖKÉLETES! minden részlet. a legerősebb…..
moflicheque 2012.04.13 09:21:46
@Dr.Megszívtuk-Waze: Igazad van magyaros. Benne van a vérében a csárdás. Ellenben nekem gergényi csíkos ruhában, számmal a mellkasán, alapállásban is jobban tetszene.
  Bár most a Jobbik vette fel a '90-ben elejtett szálat, azért a közvetlen elnökválasztás gondolata csak ott motoszkál a magyar néplélekben. Sőt, azt kell mondjam, az integráló személyiség eredetmítoszához sokkal jobban passzolna a közvetlen néptől származtatott…..