Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandroo

418 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2009-ben alapított izlandi vikig metálban utazó Skálmöld immáron a hatodik lemezével jelentkezett nemrég. A Sorgir névre keresztelt album a Napalm Records gondozásában jelent meg. Most sem okoztak csalódást a srácok az északi zenék fanatikusainak. Az örök fagy és jég…..
A Benediction és a Bolt Thrower a kedvenc bandáim között szerepeltek/szerepelnek mind a mai napig. A crust-punk pedig, ha megengeditek a hasonlatot, olyan mint egy váratlan arcon pisálás, meglepő, kemény és soha sem felejted el (Skit System Rulez!!!). Ebből kiindulva pedig, a fent…..
A Marduk fanatikusok biztosan jól tudják, hogy a svéd fekete metal horda június 22. napjára ígért nekünk egy újabb adag gyűlöletet, mégpedig egy "brend nyú" lemez formájában. Kíváncsian vártuk is a fent említett dátum, valamint a Victoria névre fordított-keresztelt lemez…..
RockStation Elhunyt Vinnie Paul !!! 2018.06.23 06:30:01
Sajnos még egy titán itt hagyott minket. Vincent Paul Abbott, ismertebb nevén Vinnie Paul a legendás Pantera, a Damageplan és a Hellyeah zenekarok szenzációs dobosa 54 éves korában elhunyt. Részletekkel jelenleg még nem szolgálhatunk, de remélhetőleg már együtt zúz a két cowboy (Dime és Vinnie) a…..
A texasi Mammoth Grinder extrém metál trió új videóval jelentkezett a legújabb Cosmic Crypt című albumukról. A grájnderek a tőlük megszokott, némi melankóliával díszített, lágy harmóniákkal operálják ki a baracklekvárt a tisztelt hallgató közönség füleiből. Füleket felkészíteni és a tovább gombra…..
Sziasztok! Egy elég rendhagyó felhívást szeretnék intézni minden jóérzésű olvasónk felé, illetve azok felé leginkább, akik segíthetnek nekünk az alábbi ügy megoldásában. Adott egy kiskutya, Fricike a pomázi állatmenhelyen. Szegényke már majdhogynem 10 éve vár egy olyan emberre, akinek hű társa lehet…..
Bevallom számomra eddig teljesen ismeretlen volt az ezer tó vidékéről származó, 1994-ben !!! alakult Urn triumvirátus neve és zenéje is. Viszont meglepetésemre, egy igazi hamisítatlan, a "régi időket" idéző black/thrash metal gyűlöletet vonultat fel ez a finn brigád . A banda új…..
A kaliforniai In This Moment legénysége július 21-én Ritual címmel új lemezzel jelentkezik. Az új album a Roadrunner Records / Atlantic kiadó gondozásában lát majd napvilágot. Ízelítőként Roots címmel egy új dalt és az arra készült szöveges videót nézhetitek meg a hajtás után...
A thrash/speed metal vonalon mozgó belga Evil Invaders szeptember 29-én jelentkezik legújabb, Feed Me Violence címmel ellátott albumával, méghozzá a Napalm Records kiadó gondozásában. Mivel szeptemberig még elég hosszú az idő, ezért a belga komák úgy gondolták, hogy addig…..
Sokak örömére a hardcore/metal veteránnak számító Pro-Pain ismét ellátogat kis hazánkba. Úgyhogy lesz gyűrött tarkó és csikktaposó tánclépések Gary Meskil módra és remélhetőleg felcsendülnek a régi himnuszok is, mint Death on the Dance Floor, vagy Don't kill yourself to…..
Sokak kedvence, Kanada lágy melódiáinak koronázatlan királya, a Kataklysm 2017.-ben ünnepli a 25. születésnapjának évfordulóját. A zenekar egy portyára indul Európa szerte, hogy a Shadows & Dust és a Serenity Fire albumokkal felfegyverkezve alázza szét a tisztelt publikumot és…..
Nemrégiben új videóval jelentkezett az 1995 óta létező izlandi veteránokból álló brigád, azaz a Sólstafir. Az új videót/dalt a május 27-én, a Season of Mist kiadó gondozásában napvilágot látott legújabb Berdreyminn című lemezükön már hallhattuk. Ez a dal pedig nem más,…..
Biztos vagyok benne, hogy az érintettek már jól tudják, hogy a Dimmu Borgir hamarosan új albummal fogja meglepni a rajongókat.Az új lemezt megelőzően viszont egy koncert DVD-vel fognak feltüzelni a "borgir-king" -eket. További információ a hajtás után...
A Korn, King's X és Dokken tagokat felsorakoztató, 2013-ban alakult KXM nevezetű formáció március 17-én új anyaggal örvendezteti meg a világot. Az új, Scatterbrain címre keresztelt lemez pedig a Rat Pak Records kiadványaként lát majd napvilágot a fent említett időpontban. De…..
Fagyos és komor időjáráshoz természetesen hasonló hangulatú zenei aláfestés dukál. Nem? Dehogynem... Gondolom a black metal vonalon mozgó hallgatóságnak nem kell bemutatni a mára már veteránnak számító ukrán Drudkh zenekar nevét. A 15 évvel ez előtt alakult banda…..
A metal-hardcore vonalon mozgó First Blood nevezetű amcsi,svéd, holland és osztrák koprodukció, február 10-én új albummal örvendezteti meg a világot, illetve azon belül is az ilyen muzsikák kedvelőit. A Rules névre keresztelt, tizenkét tételt tartalmazó lemez pedig a Pure Noise…..
Tessék csak tessék!! Egy adag death metal bomba a bejgli mellé??!! Amint azt már jól tudjuk, hogy szeptember végén Incoming Death címmel megjelent a holland Asphyx zenekar legújabb lemeze. Most pedig itt van egy videó a lemezen szereplő Candiru című dalhoz. A videó anyagát a  a…..
Tudjuk, hogy mindenki vérrel jelölte be a napot január 27-ét amikor is Gods Of Violence című új albumát szabadítja az éppen az újévi hangulatból felocsúdott világra a germán thrash veterán Kreator. A címadó dalról már korábban írtunk, sőt tegnap is jelentkeztünk egy…..
Természetesen a napi adag fekete fém a mai napra sem maradhat el. Ma egy Írországból származó egyszemélyes formáció, a Sonus Mortis legújabb anyagát hallgathatjátok meg, amely meglepő módon első hallásra elég jónak tűnik. A tizenegy tételt tartalmazó, Hail The Tragedies Of Man…..
A Texas-i illetőségű trio, a Mothman most egy új szöveges videóval jelentkezett sokak örömére. A videó az októberben megjelent Answers To No-One című lemez, Opposite Scarecrow dalára készült. Nincs mit mondanom róla, talán csak annyit, hogy egy perc tömény gyűlölet. Viszont ez…..
Mindenki tudja, hogy a meghitt családi légkör megteremtésének elengedhetetlen kelléke, természetesen a fahéjas sütemény és egy bögre forró csoki mellett, nem más mint egy remek black metal album. Képzeljük el azt a pillanatot, mikor karácsony estéjén, egy régóta nagy becsben…..
November elején egy szöveges videóval jelentkezett a 2010-ben alakult, svéd, Legion (ex-Marduk) vezette Witchery. Pár nappal ez előtt pedig újabb kedvcsináló videóval jelentkezett a banda. Természetesen  az új, Oath Breaker című szerzeményt is az  In His Infernal Majesty’s…..
A montreali melodikus death metal vonalon mozgó Decadawn nevezetű formáció, Take You There címmel egy új zenei videóval jelentkezett. Amely valójában nem egy új dal, mivel a banda 2014-ben Solitary Confinement címmel megjelent bemutatkozó albumán (amelyen az At the Gates énekes…..
Végre egy jó hírrel szolgálhatunk a feltűrt sildes hardcore/punk/crossover rajongók népes táborának is. A Southern Lord Records holnap mutatja be deluxe újrakiadás formájában, Los Angeles szülötteinek, a veteránnak számító Excel mára már klasszikussá vált lemezét, A Joke On…..
Nemrég ismét hallatott magáról és új szöveges videóval jelentkezett a 2010-ben alakult, svéd, ex-Marduk énekes, Legion vezette Witchery. A dal egyben az első kedvcsináló az In His Infernal Majesty’s Service címen hamarosan megjelenő új albumról. A lemez amúgy november 25-én…..