Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Espiritú

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírek szerint Gyurcsány Ferenc a kilencvenkét éves Lawrence Klein Nobel-díjas közgazdász társszerzője egy nemrég megjelent könyvben. Nyáron egy Sao Paolo-i konferencián elfogadtak egy cikket, ami a könyv hetedik fejezetének látszik.  A cikk hardcore tőzsdei közgazdasági…..
Espiritú 2012.05.06 15:35:47
Espiritú 2012.05.06 16:21:38
@jotunder: Mit szólnál az alábbi verzióhoz:

A Harvardon dolgozik egy magyar kutató, és a kantinban találkozott az említett Nobel díjassal. Aki, miután bár okos, de neki is földig ér a lába, időnként bemegy a kantinba, és szóbaáll más kutatókkal. Sőt, ha találnak egy jó ötletet, akár még könyvet is ír velük. Már írt vagy 2000-et. Akkor meg miért ne.

Dalkó Viktória meg azt mondja, itt van ez az exminiszterelnök. Írt valamit, mondott valamit, vagy egyszerűen azért érdekes, mert ő pont annak az országnak a vezetője, amelyik a legjobban megszívta ezt a tőzsdekrachot. És amihez D.V.-nek valami köze is van. Feldobja az ötletet L.K. úrnak, aki meg azt mondja, jól van, hozzad. Meglátjuk, mit hoz össze a csákó. Ha nem hülye, bevesszük.

Meg is írják, ki is adják. És akkor az egész sztori belevág a mi kis posványunkba. És valahogy piszokul nem illik bele a koncepcióba, miszerint Gy.F. egy sík hülye gonosztevő, akivel rendes ember nem áll szóba.

De nem kell aggódni: a Célpont majd nyilván megkeresi Lawrence Klein urat. Kis mázlival kiszedik belőle, hogy személyesen tán sose találkoztak. Sőt, az anyukája azt is el fogja mondani, hogy nem tud róla, hogy ő se hallott erről a Gyurcsányról soha a büdös életben. És ő bizony senkinek nem adta oda a kéziratokat se. Hogy is lehet ilyeneket gondolni, meg hogy az ő fiacskája egy plagizátorral! Hát, ebből tényleg nagy sztori lesz.

A fényevős szálnak is biztos utánamennek majd. Hisz itt a magyarázat, a nő dilis. Lehet, hogy eddig a Harvardon dolgozhatott, de majd Selmeczi Gabriella szenátor asszony levelet ír a Harvard vezetőjének, hogy idiótákat alkalmazni beavatkozás a magyar belügyekbe. Ezért aztán, pláne, hogy szóba állt a Fletóval majd jól kirúgják. És eggyel kevesebb magyar lesz a Harvardon.

Tényleg így kell ennek nekiállni? Jobb blog vagytok Ti ennél. Ráadásul süt a nap, és anyák napja van.
A KARD A mi ferink, a ti feritek... 2012.05.06 07:04:00
Legutóbb akkor éreztem, hogy helyükre kerültek a dolgok, mikor láttam esztergályos cilit a tesco reklámban. Lám, mégiscsak igaz, hogy addig addig rezegnek azok a barom atomok, míg végül mindenki belerázódik az őt megillető kis lukba. Az univerzum már csak ilyen, még akkor is, ha…..
Espiritú 2012.05.06 12:00:17
@Balt: Azert ne gondoljuk, hogy a frakcionak nem lett volna mas valasztasa 2006-ban. Ha ez igy lenne, nagyajabol soha egy miniszrerelnok nem bukna el bizalmu szavazason.

Eleg lett volna masfel tucat tokos legeny, es lett volna 90 napjuk megtalalni az utodot.

Nem tudom, mitol kellett volna felniuk. Tobb, mint a fele a csapatnak egyeni korzetben ment be az OGY-be. Ez a "parancsra tettem'" dolog sokkal elesebb helyzetekben sem hatotta meg az utokort.
Espiritú 2012.05.06 10:09:46
Nem is tudom, sokat vívódtam, hogy illik-e még Gyurcsány Ferencről bármit is írni, hiszen meghalt már szegény, drága jó ember volt, mégsem szép dolog a holtakat gyalázni, no. De aztán azt gondoltam, hogy mégiscsak fontos dolgokat mutat meg nekünk az ex miniszterelnök úr. Majális…..
A múlt hét feladata az első tornyokat tartó csőváz kialakítása volt. Nos, a munkahét három darab helyére hegesztett csövet és egy hatalmas, kivágott vasdarabot hozott. De hosszú még a Szuperintenzív Április, ne csüggedjünk. A nagy, kivágott vasdarab az A-oszlop aljától a…..
Kipakoltuk a belét Sabccal előző este, az ülések, a kárpitok, a szőnyegek, a zajszigetelés, mind bekerültek a raktárba. Kívülről is lebontottunk mindent amit lehetett, és nem befolyásolja a működést: lökhárítók, krómdíszlécek, szellőzőrostélyok. Egyszer szentségelt Sabc,…..
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
A törvényhozás mai ülésén - várhatóan kora este - módosítja az Országgyűlés munkájáról szóló törvényt és az ehhez szorosan kapcsolódó határozatot, amely a Házsszabály rendelkezéseit rögzíti. Utóbbi dokumentumból idézek: Az országgyűlési képviselőcsoportok A…..
Espiritú 2012.04.16 12:50:07
@szájhúzó kutya: A kormanyzati teljesitmeny jol merheto. Ezer es egy makro es mikromutato van ra. De ha az ember csak gyulolkodni akar, akkor gyszerubb a dolga.
Espiritú 2012.04.16 13:35:49
@LongCafé: Egy alapvető hiba van a gondolatmenetedben: ha nem a DK-ról szólna a dolog, akkor elég lenne a határidőt mondjuk április 24-re tenni.
Nem kell túlkombinálni. Tök világos, hogy miért csinálják.
  Hiába, mellet villantani már nem sikk. Angelina ugye szépen előrukkolt a virgácsával az Oscar-gálán, lett is belőle mindenféle vicc. Charlize Theron ezt most sokkal stílusosabban teszi - Vogue címlapon. A májusi szám borítóját Patrick Demarchelier fotózta, a ruha pedig…..
Fotó: Fazekas István hvg.hu Realitás kontra normalitás, valóság kontra álom. Nagyjából így nézhetünk arra a kérdésre, ki lesz Magyarország új köztársasági elnöke. A német példa nem lesz ragadós, ahol a lemondott konzervativ államfő helyére a zöldek korábbi…..