Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keelord

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[Figyelem! Az írás SPOILERES lehet a 2009-es film történéseit illetően. Mindenki csak saját felelősségre olvassa el!!!!!] A Star Trek Univerzum minden kétséget kizáróan az egyik legmeghatározóbb szegmense a sci-fi mozgóképeknek. Ennek ellenére ez a világ valahogy mindig idegen…..
Hali!Először is mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket kíván a Warzone csapata!Ezúttal nem PC-re, hanem androidra ajánlanék számotokra egy remek kis játékot. Vágjunk is bele! A Cut the Rope egy ingyenesen letölthető játék. A története igazából annyi, hogy van egy…..
Az orosz származású Andrej Tarkovszkij vitathatatlanul az egyik legkultikusabb rendező. 1986-ban bekövetkezett halála után 26 évvel a rajongók legnagyobb örömére megérkeztek kis hazánkba a direktor művei DVD formájában. Többek között olyan művekkel találkozhatunk most már a…..
1990 után ismét mozikban láthattuk Az Emlékmást ezúttal viszont eléggé más köntösben és felemás sikerrel. Véleményünket itt láthatjátok. Jó szórakozást! ..
Baaad Movies Oscar - nevezők eddig 2012.08.10 11:59:29
Sajnos egyelőre nem nagyon akarnak jönni a videók, viszont cserébe amik eddig jöttek, azok - ennyit el lehet árulni előre - egytől egyig jók. Ha jönne még ennyi ugyanilyen minőségű, akkor elég erős mezőny lenne az idei! Emiatt, illetve nyaralás miatt is, a határidőt…..
Az ubisoft előszeretettel tolja el a Pc-s megjelenéseket a konzolok javára (hát istenem, tőlük jön a pénz...). Az egészben csak az a fájó, hogy ezúttal direkt megígérték, hogy nem lesz késleltetés és 'október 30.-án mind a három platformra megjelenik'. Ez van srácok. Az új…..
keelord 2012.08.13 01:07:21
@COdY: Én sem örülök túlzottan neki, de hát ez van. Lehet, hogy a végén a későbbi megjelenés tesz jót a játéknak. Mindenesetre nagyon várom.
Szerintem az Abraham Lincoln, a vámpírvadász alapkoncepciója meglehetősen merész. Timur Bekmambetov nem kis rizikót vállalt, amikor belevágott a film elkészítésébe. De ahogy a mondás is tartja, aki mer, az nyer. Habár a kritikák igencsak megoszlóak, de azért valljuk be: sokkal…..
Perfect Insanity Update 2012.05.05 14:05:00
Sziasztok, kedves olvasók! Az utóbbi időben kicsit belassult a munkákat illetően a Perfect Insanity. Ennek az elsődleges oka az, hogy blogunk több tagja (beleértve engem is) épp a vizsgaidőszak közepén tart, így filmezni, játékkritikákat csinálni sincs időnk, nemhogy még blogolni…..