Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hy3

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV információi szerint előválasztást és tévévitát javasolt Bajnai Gordon Mesterházy Attilának, hogy eldöntsék, ki legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje. Jelenleg döbbenten bámulom a monitort és azon gondolkozom, hogy mennyire szomorú is ez az egész,…..
hy3 2013.08.25 07:09:45
Két Hakapeszi Maki egymásnak feszüléséről olvashattam a mai hírekben.

Olyanok ők, mint a Két kicsi kecske a híres opuszban, a nagyszerű Psota Irén előadásában.

Ha nem lenne olyan szánalmas, mosolyognék rajtuk.

Az ország jövője inog, egy maffia rángatja saját érdekei szerint az országot, ez a két oktondi pedig szkanderezik gyertyafénynél az üres kocsmában, záróra előtt, ki legyen az új Rocky Balboa.

Egyik sem lesz, megjósolható.

Ez a tyúkudvari kotyolás erősen emlékeztet a 2005-ös évi köztársasági elnöki választás csúfondáros végére.

Ugye az MSZP Szili Katalint, az alkalmatlant erőltette, az SZDSZ befeküdt és a végén egy veréb repült be az ablakon, Sólyom néven.

Emlékszel még, ki szervezte az akkori, sikeres ellenzéki akciót? - Áder János. Az akkori vakondkereső. A jelenlegi aláíró gépezet.

Kicsit elegánsabb, kicsit műveltebb elődjénél - például tud helyesen magyarul, ami egy magyar köztársasági elnöknél nem kimondott hátrány - de attól még csicska.

Aki, anno megzsarolta Györgyi Kálmán főügyészt, mondjon le.

Az ügyet azóta is homály fedi. Mint az amerikai maffiaháborúk némely részletét.

Vö: Ki gyilkolta meg Hoffát? Erre is több versenyző jelentkezett be.

Ha majd egy boldogabb kor - lesz ilyen? - oknyomozói fölfejtik a szálakat jelen korunkról, világossá válik tényszerűen is, amit minden logikusan gondolkodó ember sejt most is, az indirekt információkból.

2010 óta szervezett, bűnszövetkezetben elkövetett öszeesküvés folyik a magyar állam, a magyar nép, a demokrácia ellen,

Ha párhuzamot akarsz - ime, Pablo Escobar, a kolumbiai drogbáró története. Nézz utána a Youtube-on, gazdagon dokumentált.

Annyiban nem korrelál cifra magyar valóságunkkal, hogy ott volt egy határozott és erős ellenszervezet, az amerikai DEA. ( Drogellenes Ügynökség - Állam az államban )

Aki végül helyretette a dolgot.

Nálunk nincs ilyen igazságosztó.

Mi Máriában bízunk, a Szent Szűzben, meg Csaba királyfiban. Tudod, aki csillagösvényen lovagol és majd megment.

Nyugatról - annak minden nyűge ellenére - mosolyogtató látvány lehetünk. Egy homokozó az óvodában.

Engem egy dolog zavar: Az én életemet keserítik évtizedek óta , a gyermekeim jövőjét görbítik évtizedekre ezek a lelkileg gnóm alkatok, akik István, a király mezét hücpe módon magukra merték venni.

Az egyes szám első személyt nyugodtan behelyettesítheted többes szám első személyre.
hy3 2013.08.25 11:07:29
@ob.szerver: Escobar bejátszotta magát az ottani törvényhozásba.
A Fidesz-fiúk is az ittenibe, csak fineszesebbek voltak.
    Amint arról Olvasóink már értesülhettek, a Riemann-féle zétafüggvény gyökhelyeiben fellépő anomáliák miatt több európai országban a kritikus határ alá csökkent a prímszámok sűrűsége. Németországban már sikerült lokalizálni a problémát, de még mindig…..
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
hy3 2012.11.07 01:07:44
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
" Kövér egyébként már egyszer részletesen és kielégítő módon elmagyarázta, hogy miért léptek be a KISZ-be. Például azért, mert csak így engedték őket külföldre utazni."

- Igen, ez elég elvszerű megközelítés :))
A KARD Már rólatok szól 2012.11.04 09:13:39
Volt egyszer egy párt. Fiatalok voltak, tele változtatni, a begyöpösödött, megújulni képtelen kommunista rendszert leváltani akarással. Sokszor nemcsak igazuk volt, de igen frappáns módon találták fején a szöget. Szerethetőek voltak, sőt, talán az egész palettán a leginkább azok (mondta akkor már…..
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
hy3 2012.10.21 17:08:36
@Pan Modry: hát ez akkora baromság, hogy nem kommentálom :)))))))
talán nem figyeltél elég jól magyarórán, hogy nem érted. nem baj.
hy3 2012.10.21 17:12:27
@sbronzo: hát azért, a magad területén Te is tehetsz valamit ezért, bármilyen kicsinek is gondolod :)
Hajrá Kajászó !
hy3 2012.10.21 17:27:10
@sbronzo: ez is valami.
"És beszüntettem minden kötelezettségem kifizetését az állam felé." - erre viszont nem lennék büszke.
nem fizetsz adót, vagy bármilyen közterhet - ezeknek ?
az országnak fizeted az adót.
ezeket pedig, ha itt lesz az ideje pontosan, konzekvensen el kell számoltatni, mire költötték.
Martonyi János külügyminiszter ezt nyilatkozta Orbán Viktor pénteki berlini látogatása előtt:"A hatalmas átalakítások során elkerülhetetlenek a hibák, és a kormány soha nem is állította, hogy tevékenysége hibátlan."Szeretem, amikor a kormány magukat européernek feltüntető…..
Douchev-Janics Natasa hozott egy döntést a családjáért, hazatér férjével Szerbiába. A választás talán az ő számára lehetett a legnehezebb, hiszen őt ismerik Magyarországon, ám bolgár férje a szerb szövetségnél kapott állást. Mit lehet ilyenkor tenni? „Nehéz döntés volt…..
A sok rettenetes hír közepette érkezett egy nagyszerű is. Jövőre, az István, a király harmincadik évfordulójára ismét bemutatják ezt a nemzeti kincset. A Boldizsár Miklós, Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperát Alföldi Róbert viszi színre. Igen, az az Alföldi…..
hy3 2012.10.06 19:36:52
@rkrm: semmi szidás.
sajnálatos, hogy már előre elzárkózol.
ha megnézed, nem jelent egyetértést semmivel.csak nyiltságot. amire nagy szükség van.
remélem, legalább a nyiltság igényében egyetértünk.
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..
hy3 2012.09.09 15:43:46
@Zébácsi: kis adalék a "ruszkik haza !" kockázatához:
1989. tavaszán az észak-budai pályaudvaron vörös csillagos PSZH-kat ( páncélozott személyszállító ) és tankokat vagoníroztak be az orosz kiskatonák, hazafelé.

( Ráadásul egy visszavonulás megszervezése ráadásul komoly, hosszú előzetes szervezést igényel.)

Ott voltam, láttam.

( Reagan-Gorbacsov paktum, Reykjavik-1986.)
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
A KARD Lezártnak tekinti? 2012.09.01 15:38:31
"Nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekinti a Fidesz az azeri kiadatás ügyét - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője." - írja az origo. A kormány meg "sajnálatosnak tartja", hogy az örmények így felkapták a vizet. Ám ezt azért ilyen könnyen nem lehet…..
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
hy3 2012.09.01 19:17:06
@Rodolfo63: mondjuk ez egy jó nagy hülyeség.
az idézet úr utánuk kiáltott az anyuka szoknyája mögül, hogy jó utat.
Saját szememmel láttam 1989 tavaszán, hogy vagonírozták be a vörös csillagos PSZH-kat az óbudai észak-budai pályaudvaron.
Reagan-Gorbacsov- Reykjavik - rémlik valami ?
Aktívan építjük kapcsolatainkat Azerbajdzsánnal a keleti nyitás politikájának részeként. Ez azt jelenti, hogy nagyon szeretnénk, ha Azerbajdzsán pénzt adna nekünk. Ennek részeként adtuk át Azerbajdzsánnak azt a férfit, aki pár éve gyilkolt meg Magyarországon egy örmény…..
hy3 2012.09.01 10:32:34
@fal_adja_a_masikat: mit szívsz ? jó anyag :)
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
hy3 2012.09.01 08:33:48
@Szűcslaci: sajnálom, hogy nem akarsz érteni magyarul :)
hy3 2012.09.01 08:45:50
@Szűcslaci: biztos nem figyeltél magyar órán.
amit és ahogy írtam, úgy hívják szarkazmus - nézd meg az értelmező szótárban.
( Romániának ehhez semmi köze, nem is függ össze a leírt tartalommal, kontrasztnak szántam.
Egyébként ezzel a történettel semmivel nem vagyunk különbek náluk, sőt. De ez itt és most abszolút lényegtelen.)

Mindenesetre jó tanulság, hogyan lehet félreérteni bármit :)
hy3 2012.09.01 09:30:26
@Shopping: Ki kit?
A kormányfő saját magát ?

Sir Lancelot:

"– Megölte a nénikémet.
– Csendet, csendet! Nem siratóünnep ez, hanem vidám lakodalom.
– Kár lenne pörlekedni, áskálódni azon, hogy ki ölt meg kit."
GFG Blog Az ostromlott erőd 2012.08.30 09:21:18
„Az leszek, amivé ti tesztek, / ellenségeim, ti neveltek!” (Szabó Lőrinc: Ellenségeimhez)   Van egy lelkiállapot. A jobboldali politikai közösség mind a mai napig úgy viselkedik, mintha ostromlott erőd lenne. Részben ez magyarázza, hogy ha a jobboldal…..
hy3 2012.08.30 15:30:47
@bádogos:
Egy tabula rasa kellett volna induláskor, valahogy így:

Tisztelt állampolgárok !
Nagy a baj.
Mindenkitől időleges lemondást, és összefogást kérünk.
Igérjük, mindent megteszünk, hogy kilábaljunk ebből a csődtömegből.

Nem hiszem, hogy nem értettük volna meg.

Mit kaptunk helyette ?

Nepotizmust, könyék a lecsóban, elviselhetetlenné közelítő korrupciót, szembehazudozást.

A miniszterelnök, mint a kisgyerek, aki beszabadul a játékboltba.

A többi szerecsenmosdatás.
Minden a (nem is) ozorai fesztiváltól hangos, „Európa legbiztonságosabb drogfesztiváljától”. Most. És eddig miért nem? Évek óta megy ottan a rockandroll, de még inkább a pszichedelikus, elszállós, elektronikus drumandbass és egyebek. Némi anyaggal fűszerezve. Ne…..
Vastagbőr Budai Gyula bevallotta 2012.08.13 13:01:00
Korábban már írtunk a teljesen véletlenül egységes dinnyeárról, ami ugye nem volt kartell, csupán az összes áruháznak ugyan a szám jutott az eszébe dinnyeárnak, egy kis kormányzati rávezetés után, természetesen.Most Budai Gyula államtitkár a Csongrád megyei gazdakörök…..
hy3 2012.08.13 16:41:33
@Reszelő Aladár: és igen :)
Országunkat messze elkerüli a válság - legalábbis erre utalnak egyes, költségvetési gazdálkodásunkat reprezentáló hírek. A kiadásokból nem látszik, hogy hazánkban csökkenő tendenciát mutat a reálbér és a fogyasztás és százezrek érzik úgy, ebben az országban már nem…..
hy3 2012.08.08 15:41:28
@idelle: jó a riposzt, de a mostani hatalmi arrogancia mentésére kevés :)
hy3 2012.08.08 21:26:11
@Avatar: ok, félrenéztem, bocs :)
Azért van, amikor azt kell mondani, hogy eddig és ne tovább, sőt ha lehet, eddig sem. Mit mondjak erre: Ha nincs erő, hanem széttagoltság van, nincs összefogás. Ez nem minden kultúrában igaz talán, lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, mondjuk a skandinávoknál el…..
hy3 2012.07.28 10:50:30
@magaslabda: nem értünk egyet.
végre egy őszinte szó a Vezértől.
egyébként is, minden mindennel összefügg. az általa lenézett nép megvezetésével, Horthy kultusszal, egyéb baklövéseivel,stb.
a nagy kérdés, lesz-e itt kritikus tömeg ?
és ha lesz, mire lesz elég ?
vagy folytatjuk ezt közel ötszázéves tántorgást Kelet és Nyugat között ?
hy3 2012.07.28 10:58:24
@soproni1: tőlem biztos nem kapta, mert nem mentem szavazni, nem láttam reális alternatívát.
ettől még igazad van.
nincs jobb -és baloldali vállalkozó - csak tiszta utcák, vagy piszkosak. átvitt értelemben is.
és itt kellene magunkba néznünk, mit teszünk ezért, mindennap ?
nem lehet fölülről várni a megváltást.
valahol olvastam: a magyar a felhőtlen rajongásnál egy dolgot szeret jobban: gyűlölködni.
Ez időről időre előjön, jellemzően olyankor, amikor éppen pont benne vagyunk valamiben, valaminek a sűrűjében, ami hogy is mondjam csak finoman, nem annyira nutellahangsúlyos, mint amennyire barna. Emlékeim szerint legutóbb valami közgazdász összeröffenésen jelent meg és akkor is…..
Demján Sándor elfelejtette bevenni a nyugitablettát tegnap reggel. Más magyarázatot félek találni arra, hogy nertársunk a vállalkozók szakszervezetében - akarom mondani VOSZ-ban - elragadtatta magát, és valami egészen furcsa kijelentés szalad ki a száján: „Miniszterelnök…..
hy3 2012.07.27 18:53:28
@butus: a nagyobb részben azért kételkedem.
hallgat a mély és hüledezik.
az ország vezetőinek: házelnök, miniszterelnök ilyen szellemi mélyrepülése csak az igazán vak fidesz hívők előtt nem világos.
merem remélni, hogy ők azért nincsenek túl sokan.
hy3 2012.07.27 19:33:47
@butus: én sem vagyok túl optimista.
talán a szavazófülke magánya megokosítja a szavazót.
tudom csenevész remény. de az hal meg utoljára .)
Ezzel a címmel elég jól sikerült Orbán Viktor eheti beszédeit összetömöríteni. Biztos megegyeztek Matolcsyval, hogy amíg "Tündérmese" Gyuri nyaral, addig Orbán helyette is nyomja a hülyeséget, gondolom majd fordítva is így lesz. (Eddig tökéletesen teljesítette a feladatot…..
hy3 2012.07.27 18:35:14
@Q-in-Law: Ezt én Metternichről tudom, aki azt mondta, hogy Európa a Lange Strasse-nél végződik :) ( ez a Bécsből kivezető út Mo felé)
A németeknél Passaunál végződik.
És megint ők tudják jobban.
Annyi köpködést hallottam a németekről a 70-es, 80-as években, hogy igazi reveláció volt a 90-es években, milyen normális is nemzet valójában.
hy3 2012.07.27 18:46:39
@mojoking77: igen, ez valóban furcsa.
és itt kelhetnek szárnyra összeesküvés elméletek.. A gyilkos tudta, hogy ott nincs kamera, vagy arra irányították ? nem folytatom.