Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szexstory

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Testimese Barnák 2012.11.02 09:56:00
szexstory 2012.11.03 21:31:43
Testimese Csupasz felkiáltójel 2012.11.03 09:58:00
szexstory 2012.11.03 21:28:42
szexstory 2012.11.03 21:27:46
  Zsuzsa a ház előtt várt már, amikor befutottam eléjük a kocsival. Integetett, aztán felkapta lába mellől a sporttáskát és bedobta mögém a hátsó ülésre, hogy aztán körülfutva megkerülje a kocsit és ő is bezuttyanjon mellém. Pillanatok alatt akartunk egymásnak mindent…..
  En egy egyedulallo, ket gyermeket( Sarah 19, Mike pedig 18 eves) nevelo apa vagyok. A felesegem Julie harom evi hazassag utan ugy dontott, hogy elhagy bennunket. Azota csak harman vagyunk. Elhataroztam, hogy Mike 18. szuletesnapjara kikolcsonzok egy pornofilmet, veszek 6 csomag sort, es egy…..
Fiatal, eléggé csinos fodrásznő vagyok, aki egy fővárosi szalonban dolgozik. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki beindítja a fantáziámat, azonban az esetek nagy részében ők meg is maradnak a fantáziám részeként. Volt azonban egy 25 év körüli fickó, aki rendesen…..
Pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradicionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha…..
18 éves múltam, a lány akivel az eset megesett, 18 lesz idén nyáron. És ahol ez az incidens történt, az egy bankett, nem messze a várostól, ahol élek. Csütörtök volt. A bankett nyolckor kezdődött, én elkértem magam a melóból egy órával előbb, hogy még ledönthessek egy kis…..
Szervusz, engem Viktóriának hívnak, azaz inkább csak Vikinek. Tudod, Gáborral ketten mi rengeteg ideig készültünk fel arra, hogy elvegyük egymás szüzességét.Már két éve jártunk. Elhatároztuk, hogy az én 18. születésnapomon avatjuk fel egymást. Gyönyörűen megterveztünk…..
Ez a történet nemrég esett meg velem, egy hideg téli estén, az akkori barátommal. Ritkán volt az, amikor mi találkozni tudtunk, s ennek sajnos több, egymástól független oka volt. De ha sikerült, akkor orbitálisakat szeretkeztünk. Egyik ilyen alkalommal, mikor felértünk hozzánk,…..
  Esős és hideg őszi éjszaka volt, egy szép váltása egy hosszú forró nyárnak. Eléggé elfoglalt napom volt, így felhívtam egy pizzafutárt, hogy valami meleg ételhez jussak. Eközben vettem egy meleg hosszú fürdőt pihenésképpen. A férjem ma nagyon sokáig dolgozik. Az…..