Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jenzen

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május elején a veszprémi Ipari szakközépiskolában egy meztelen férfi zavarta meg az ott tartott ballagást. A szőke parókás úriembert, aki a tinédzserek szeme láttára futott be a sportpályára, később előállította a rendőrség. Néhány napja már a Szabadság hídon tűnt fel…..
Kevés unszimpatikusabb kormányt hord a hátán a föld mint a Fidesz-KDNP koalíció, azonban jobb lenne, ha Rui Tavares először otthon nézne körül. A gazdasági válságot politikai válsággal cukrozzák Portugáliában. A pénzügyminiszter és a külügyminiszter sem bízik abban, hogy…..
"Hol van a bűnös? Amire irtózva gondoltunk, valóra vált. Ellenség bujkált közöttünk és a frontokon innen akarta elvégezni, ami a frontokon túlról nem sikerült. Az élethalálharcát vívó nemzet felháborodva követelte: Állítsák elő! Le az álarccal!... És mikor az álarcot…..
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
jenzen 2013.06.16 19:42:02
@tintamin:
"Európa segíts!"
Ajvékolta kb. 20 éve göncelnök,
a La Stampában, mintegy két kolumnában,
Antall József ellen..!

beszarás..
jenzen 2013.06.16 19:45:53
@S_a_n_y_A:
Nem tudom nin bosszntottad fel magad,
próbáltam visszanézni,
de nincsen sehol..

A "mandineren", nincsen moderáció..!

ott hozzászokik az ember a nyílt beszédhez.. : )))))))
jenzen 2013.06.16 23:17:46
@Tomycat:
Hogy a héber klavikon nemlétező ékezet,
hogy jön az én iskolázottságomhoz,
pláne az "orvosfóbiámhoz",
ezt kifejtenéd bővebben apukám?

mert az Istennek se' tudok rá jönni..
A zsolnai szlovák általános iskola bezárását nem lehet egy lapon említeni több százezer magyar szülőföldről való elűzésével, vagyonelkobzásával, kollektív bűnössé nyilvánításával. Surján László megírta levelét. A bűnös magyar nép nevében elnézést kért északi…..
Ideje, hogy a zsidók és a magyarok is megtudják!Ki küldte Auschwitzbe a  460.000 zsidót Magyarországról?Éveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkalellentétben, Auschwitzbe küldték, a halálba, polgártársaikat azsidókat. Magyarországról 1944-ben…..
az ezer színű világ Cinkosok 2013.04.30 09:43:09
Az előző posztban foglalkoztunk Sz. Norbert, 24 éves fiatalembernek a Debreceni Törvényszéken tegnap megkezdődött tárgyalásával, aki tavaly augusztusban bicskával halálra szurkált egy homoszexuális gyógyszerészt – mint azt a rendőrségen korábban az elkövető elmondta –…..
Tél van most Idilliában, a tél ott is hideg, sok a hó,de az idilliaiak nem fáznak, a faggyal dacolnak a házak.A falak jó vastagok, aprók, szűkek az ablakok.Kevés a fény, fülledt a levegő.Az emberek szobák odvában, kályhák mellett ülve, apró szemekkel,vastaggá kérgesülve…..
  Ma kora délután kocsival próbáltunk hazajutni a józsefvárosi piacról, de a Deák térnél elakadtunk, mert keresztbe a József Attila utcán rég nem látott tömeg vonult magyar zászlókkal, transzparensekkel, egyebekkel. Pár ezren biztos voltak, vagy fél órát rostokoltunk a…..
KKBK Zsidók a pornóiparban 2013.02.07 01:00:00
A liberálkapitalizmus a zsidóság eszköze, amellyel a keresztény erkölcsiséget felszámolhatja, hogy helyébe saját erkölcstelen téziseit állíthassa. A zsidóság "valamennyi társadalom fekélye és megölője", a zsidók eszközei "a bűn, a csábítás, a prostitúció, a szándékos…..
A diploma megszerzése óta munkáját a romák társadalmi integrációjának szentelte, dolgozott tanárként egy VIII. kerületi roma fiatalokat segítő intézményben, majd a Soros Alapítvány munkatársaként, ahol is roma oktatási és jogvédő programokat vezetett "Nehézkesen indult a…..
KKBK Mackensen 2013.03.23 03:20:00
  "Az erdélyi szorosokon oláhok jönnek befelé a visszavonuló Mackensen nyomán. A szerbek megszállták a Bánságot, a Bácskát: Temesvár, Zombor a kezükben van. A csehek Kassa irányába vonulnak és miután megrabolták országunkat, most ki akarják rabolni még az ország régi…..
utolsó bőr... a Fent és Lent Irodalmi rovata Vona Gábor kijelentette, akár Izraellel is szövetségre lép, csak, hogy elhárítsa, hogy megakadályozzák Orbán leváltásának veszélyét. Az újságírók elhagyták a termet, ahol az elnök maga nyitotta föl a himalájai sót tartalmazó…..
jenzen 2012.09.09 17:52:54
Nemrég a TASZ véleményt nyilvánított egy nagy vihart kavart oroszországi esettel kapcsolatban. Ahogy lenni szokott a kommentelők nem igazán értették meg, hogy miről is van szó. Történt, hogy Oroszországban egy Pussy Riot nevű fiatal lányokból álló punk banda bement egy…..
jenzen 2012.08.20 08:05:22
@Lord_Valdez:
Persze hogy tudom!

Héber nácizmus.
Mandiner blog Szíria másik oldala 2012.08.06 09:01:00
Pénteken az ENSZ közgyűlése elsöprő többséggel megszavazta azt a határozatot, amely elítéli a jelenlegi szír vezetést, valamint burkoltan a Biztonsági Tanácsot, hogy az képtelen érdemleges lépéseket tenni a konfliktus rendezésének irányába. Ez egyrészt egy komoly üzenet…..
Egészen megdöbbentő fotósorozat került nyilvánosságra annak az amerikai kongresszusi vizsgálatnak a kapcsán, melyet az Egyesült Államok által támogatott afganisztáni Dawood Katonai Kórházban uralkodó embertelen állapotokról folytatnak. A posztban látható fotók döntő…..
jenzen 2012.07.30 01:11:49
@Pepibubó: Ki kérte az amikat,
hogy "szabadísák" fel Afganisztánt?!
Ki te balfék?!
téged kéne felszabadítani szerintem!
Vasárnap a rendőrség őrizetbe vett egy 26 éves magyar állampolgárságú férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata meggyilkolásával – közölte hétfő reggel a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Több jobboldali hírportál úgy értesült, hogy az elkövető cigány…..
Szarvas Koppány Bendegúzból a baloldalon még bárki lehet. Mármint teljesen komolyan: az Ifjú Demokraták elnökeként megvan már nála az izgalmas mozgalmárság, a hőn szeretett párt (Demokratikus Koalíció) kiscsoportjának a közéletben való irányítgatása, miként anno Gyurcsány…..
Az aquincumi Aelia Sabináról – mivel időm kevés, de szeretnék már írni róla – több részletben fogok megemlékezni. Kezdjük azzal, ami egyedül tájékoztat arról, hogy valaha élt (vmikor a III. sz. közepén): a sírfelirata. Ami nem akármilyen, hanem hexameter, ami jelzi a…..
jenzen 2012.06.13 22:11:56
@szamárfül/pável:
Ez nagszrű lett, gratulálok! : )
jenzen 2012.06.13 22:14:34
@G.d.Magister:

Ez, még jobb..!
 Ha Schmitt Pál Jézus szerepét kapta a "nemzeti komédiában", akkor a legutóbbi miniszterelnöki interjúban Orbán Viktor Isten alakját vindikálta magának, illetve érdemelte ki. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor Esztergom melyik biblikus táj e szent mesében?Előtte…..
jenzen 2012.05.06 13:18:37
  Kis köreinkben a 2010-es elnökválasztás előtt, a schmitti elmúlt két év során és az utóbbi hetek turbulens időszakában is az az egyszerű kérdés járta: miért nem jelöl a két kormánypárt Orbán Viktor egy köztiszteletben álló, nehezen támadható, tekintélyes jobbos,…..
jenzen 2012.04.11 21:46:45
@Robinzon Kurzor: Kövér kell!
Hogy a magyargyűlölő szarjankók, meg gyagyás Jobbikosok,
rábasszanak a "skiccpalizásra",

de nagyon!
jenzen 2012.04.11 21:54:05
@Robinzon Kurzor: Kövér kell!
Hogy a magyargyűlölő szarjankók, meg a gyagyás Jobbikosok,
rábasszanak a "skiccpalizásra",

de nagyon!
  Meggyőződésünk, hogy Schmitt Pál helyesen döntött. Köszönjük!..
jenzen 2012.04.06 22:42:56
@Mr Falafel: Szavaidat, kőbe kéne vésni!
  Ha el akarjuk képzelni, milyen is lenne, ha a Jobbik lenne hatalmon az országban, kóstoljunk bele ebbe a pár percbe a parlamenti közvetítésből. Miután Balczó Zoltán megadja a szót, napirend utáni felszólalásában Baráth Zsolt, egy eddig kevéssé ismert jobbikos a hátsó…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..