Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoxo

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
Zoxo 2019.03.09 12:22:55
@lenörd hofstadter: A vonatszám csak az IC-ken van feltüntetve, a személyvonatokon nincs.
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
Zoxo 2018.08.29 16:14:55
@rockjano: Nálam eddig sem volt nézhető... :-)
Ma reggel fölhívtak titkos számon rejtélyeskedő közvéleménykutatók. Már kétszer volt részem hasonlóban, és meg kell mondjam, örültem, mert eddig mindig irigykedve néztem a felméréseket, hogy én bizony sosem kerülök bele a merítésbe, akiket megkérdeznek, hogy vélekedik a világról, és végre…..
Zoxo 2018.05.17 17:30:27
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
"A zenészek zöme meg eleve minimálbéresként volt nyilvántratva a Kádár-rendszerben, ez sokak problémájának az oka"
Az akkor keresett jövedelem vajmi keveset játszik bele az 1988-tól számított ÁTLAGba!
Ami a gondjuk: a szerzői jogdíjként kapott jövedelem NEM NYUGDÍJALAP!
Zoxo 2018.05.17 17:32:59
@Arcade Macho:
Tanulmányozd! kalkulator.onyf.hu/NyugCalcWeb/
(Az idei nyugdíjak számítására még nincs felkészítve. Másfél hónap kevés volt)
Zoxo 2018.05.17 17:43:46
@élhetetlen:
Én 1994-ig kaptam szerzői jogdíjakat.
Volt jelentős adóalap kedvezmény és nem volt Tb-járulék levonás sem.
BEKIÁLTÁS Putyint vették célba 2018.01.28 01:29:23
 A tábornok bojkottálná az olimpiát, s nem támogatná az élsportolókat. Nem gondolom, hogy megsemmisítő csapást szenvedne el Vlagyimir Putyin annak nyomán, hogy jó ideje, hetente marasztalja el Oroszországot, hol a WADA, a doppingellenes szervezet, hol a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), és…..
Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot. Erre az RTL berágott, mert ha már kifizettek egy rahedli pénzt a formátumért, meg ráköltenek egy másik szabad szemmel is jól látható összeget a…..
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
Zoxo 2017.08.05 06:51:11
@Buday András: "amit furcsállsz, arra pont egy lapos földes térkép a magyarázat. Úgy már tökegyenes a vonal. "

Persze! MEGFELELŐ TÁVOLSÁGTARTÓ VETÜLET esetén! Körzővel, szögmérővel vonalzóval készítve! Mint Kepler és Kopernikusz! :-)
Eredeti kiadás dátuma: 1982 Platform: PC, Apple II, Commodore 64 stb. Fejlesztő: Hiroyuki Imabayashi Műfaj: Puzzle A Soko-Ban az egyik legnagyszerűbb példa arra, hogy pár egyszerű szabály alapján létrehozott játék, hogyan válik rendkívül komplexszé. Pillanatok alatt megtanulhatók a szabályok,…..
Levélben tett hitet amellett, hogy az Európai Unió és a nyílt vita híve. Közben Magyarországon turbóra kapcsolt az unió-ellenes propaganda és a gyűlöletkeltés. ..
Zuglóban brutális győzelmet aratott a baloldal - nyilatkozta büszkén a kampányban amúgy kisujját sem mozdító polgármesterünk, azaz miniszterelnökjelöltünk. Én úgy fogalmaznék, a baloldal kampánya volt brutális - mondhatni habonyi gátlástalanságú. A cél nem szentesíti az eszközt - senkinek sem.  A…..
Házasság első látásra címmel jön a Married at First Sight nevű formátum a magyar kertévébe, pontosabban az RT Klubra május 2-tól. Az eredetileg heti adásokkal operáló formátumból itthon napi lesz, és a Konyhafőnök VIP helyén fog menni, és annál sokkal megosztóbb lesz (már ha egy celebfőzős vetélkedő…..
Zoxo 2017.04.15 13:05:44
@apro_marosan_petergabor:
"A csatorna elég sok kárt okozott már az emberi agyakban, ezzel már nem okoz meglepetést. "

Ja, ha nézed ezeket a baromságokat! A TV2-n csak népnemzeti műsorok vannak?
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
comment:com Megszűnik a Heti Hetes 2017.02.22 08:38:35
A hírt Para Kovács Imre, a műsor egyik állandó résztvevője közölte kedden este a Facebookon: "Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes" - írta. A döntés nem lehetett teljesen váratlan, hiszen már eleve kevesebbet rendelt belőle erre az évre az RTL Klub: januárban jelentették be, hogy 40…..
Tibor vagyok, 38 éves, tisztes budai polgár. Fideszes, meggyőződéses. Szögezzük le az elején, sokadjára: bár hívő, gyakorló keresztyén vagyok, és a gyűlölet minden megjelenési formáját elutasítom, téged tiszta szívemből gyűlöllek. Illetve nem is: leginkább megvetlek, és kicsit sajnálom, hogy…..
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
Hová tűnt 560 ezer nyugdíjas az orbán kormány alatt? Nem gondolnám, hogy ez a szám a kivándorlók körében keresendő, hiszen ha így lenne, a nyugellátásuk akkor sem szűnt volna meg. Aggasztó, hogy ma már csak 2 169 304 nyugdíjas részesülhet rendes öregségi nyugellátásban, míg 2009-ben ez a szám 2…..
Július 11-én, este kilenckor új filmcsatornával bővül a TV2 Csoport portfóliója. A Mozi+ a PRO4 helyén teljesen megújult tartalommal és tévépremierekkel várja a nézőket. A csatornán a filmek hétköznap esténként fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek, az indulás hetében ráadásul a kilenckor kezdődő filmek…..
A Leningrádi (ma Szentpétervári) Vasútmérnöki Egyetem elvégzése után nem sok időm maradt az öt év gyűrődéseinek kipihenésére. Június végén hazajöttem a család nagy örömére, augusztusban megnősültem, és 1974. szeptember 2.-án megkezdtem vasúti pályafutásomat...
Rékasi Károly a tavalyi motorbalesete miatt esett ki a színházi körforgásból, a tavalyi év utolsó két hónapjában alig kapott fizetést - írja a Bors. Az 53 éves színészt a lap szerint szíven ütötte, amikor kiszámlázta a novemberi és decemberi fizetését...
Kérem szépen, jövőre az RTL tavaszát A farm, az őszét az új Való Világ határozza majd meg, megint lesz két reality egy évben, örülhetnek a hogyvoltolvasók és a műfaj rajongói, akiknek jó, ha 5 valóságshowmentes hónapjuk lesz 2016-ban. A mai bejelentés mögött az állhat,…..
Kakuk József idén 69 esztendős lenne. Minden bizonnyal nyugdíjasként játszana unokáival. Netán barátaival sakkozna a téren, esetleg kertészkedne, vagy várná a hétvégi futballfordulót. De egyiket sem teheti. Ugyanis 1956-ban, mindössze 10 évesen agyonlőtték…..
Az eddig széles körben ismertekkel ellentétben 1956-ban nem maradt a magyar forradalom magára. Spanyolország teljhatalmú vezetője, Franco tábornok 100 ezer önkéntes katonát indított útnak Magyarország felé, hogy megsegítsék a magyar forradalmárokat a bolsevik elnyomók elleni…..
Összegezve elég kaotikus és szomorú a helyzet az osztályon, ugyanúgy a kórházi, mint az ellátó személyzet szempontjából nézve. Több haldokló beteget láttunk, akiknek nem voltak bejáró hozzátartozóik, volt, hogy egy újabb rosszalló megjegyzést kellett bevállalnunk, mert…..