Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RendezőÚr

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Már csak ez hiányzott" - ez volt az első gondolatom, amikor hallottam róla, de ez a lány tényleg "tehetséges" és nem csak borsodi értelemben. Azért remélem a többi újhullámos nem tervez filmet...
 Ricky Gervais és Steve Merchant, az Office és az Extras készítői az utazási műsorokhoz is értenek: az Egy idióta küföldön első évadában a világ hét csodájának helyszíneire küldték barátjukat, Karl Pilkingtont.A második évadban azonban fordul a kocka: ezúttal Karl…..
 Eddard Stark feje porba hullt, a király meghalt, a vastrónt a "kis pöcs" Joffrey foglalta el, aki fiatal kora ellenére egyáltalán nincs megilletődve. Persze, mindenki a Vastrónra pályázik, sőt sokkal többen, mint azt az első évad befejezésekor gondoltuk…..
Filmsor Ted 2. előzetes 2012.04.06 04:07:00
 ..
 2008. január 22.-én egy 28 éves férfit lakásán holtan találnak. Teste mellett gyógyszeres dobozok hevernek. Halálát a szervezetében lévő gyógyszerek összetevőinek kombinációja okozta. A férfi pár hónappal ezután A Sötét lovag című filmmel írta be magát a…..
 Ha korábban lemaradtunk kedvenc sorozatunk epizódjairól, most felzárkózhatunk, hiszen az áprilisi hosszú hétvégén érkezik a Doktor House 6. évada, feleleveníthetjük a Missing – Elrabolva című széria első epizódjait, valamint ismét találkozhatunk Carrie Wells…..
 Szuperlassú előzetes készült a The Dark Knight Rises-hez. ..