Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bankvezér

43 bejegyzést írt és 3584 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenntartói irányítás nem sértheti a felsőoktatási intézmény – a képzés és kutatás tudományos tárgyával és tartalmával kapcsolatos kérdések tekintetében biztosított – önállóságát. Tisztelt kuratórium! El tetszettek ezt valaha olvasni? Jelenleg tehát Palkovics László gyakorolja az összes…..
De hová soroljuk azokat a szereket, amelyek semmiféle listán nem szerepelnek, ám a hatásuk rettenetes? Ilyen például a drogpiacon néhány hónapja megjelent „Bika” nevű szer, ami rövid idő alatt eddig 11 ember halálát okozta Magyarországon? Ez azonban egy végeláthatatlan folyamat, amelyben mindig a…..
Hazudott a Kúria öttagú tanácsa. Renner Erika valószínűleg Gál András, szélhámos jogi képviselője útmutatása szerint hordta össze az érvénytelen bizonyításhoz szükséges hazugságokat, talán nem is lévén tisztában azzal, hogy hazudik, illetve az ellene valaki által kétség kívül elkövetett borzalmas…..
bankvezér 2020.08.19 22:24:34
@Radnóti László: Nekem nincs kétségem, hogy Bene az elkövető. Rajta kívül már csak szellemek, vagy UFO-k jöhetnének szóba.
Bene a magas intelligenciájával olyan mértékben körülírta magát, hogy ezzel minden más elkövető lehetőségét is kizárta. Hogy eljárásjogilag mi a helyzet, jelen esetben engem hidegen hagy. Ez egy olyan szar mocskos rendszer, hogy itt már az a csúcsteljesítmény, ha a tények figyelembe vételével helyesen dönt a bíróság. Van jó pár eset, amikor a bíróságok a tényekkel ellentétesen ártatlan embereket ítéltek el, vagy akár az az elképesztően durva és aljas bűncselekmény sorozat, amit a bankok által átvert, megkárosított emberekkel szemben elkövettek a bíróságok. Magyarország nem jogállam, hanem jogtalan állam.
Maga meg örüljön, hogy még nem került börtönbe, csak úgy, a semmiért!
Ez az utolsó szavam.
(Remélem emlékezni fog rá, hogy mit írtam, még ha ki is törli ezt a hozzászólást. Már egyet kitörölt tőlem . )
bankvezér 2020.08.20 11:13:40
@Radnóti László: " A tettes valószínűleg nem normális. " ???
Bizonyára nehéz gyermekkora is volt, - szombat esténként nem folyt a csapból melegvíz? :DDD
Javaslom a conteójával próbálkozzon be a bíróságon. Bizonyára el fogják hajtani, (de most kivételesen helyesen) mert itt még azokat is elhajtják a jogászbűnözők, akik a valóság elismertetése érdekében készítenek beadványt.
bankvezér 2020.08.23 12:15:00
@Radnóti László: " Azért állításaimat nem nevezném conteónak. "
Az a feltételezés a conteo, hogy Benének egy kollégája követte el a bűncselekményt.
Én biztos vagyok benne, hogy Bene követte el, - esetleg még lehetséges lett volna, hogy ő csak felbujtó. Ez esetben azonban ismernie kell a végrehajtót.
Ami a bírósági vezetőket illeti, azokról éppen úgy rossz véleménnyel vagyok, mint ön.
Alkalmatlanok, és korruptak. A korrupció legkevesebb úgy értelmezhető esetükben, hogy részrehajlóan kiszolgálják a "gazdát" , hogy megtarthassák nagyon jó állásukat.
A média azt állítja, hogy Magyarország volt perui nagykövete, Kaleta Gábor, beismerte bűnösségét . Akkor nézzünk a dolgok mögé. Valóban beismerte?Mit mondhatott volna mást Kaleta, hiszen "tetten érték". Mondhatta volna azt, hogy kérem szépen, engem ne bántsanak, mert én egy diplomáciai fedésben…..
bankvezér 2020.07.31 08:26:31
@Diorella Queen:
"Kaletta sima pedo volt, abban lehet némi igazság, hogy azért lopták haza,mert az ottani börtönökben egy napig sem élt volna túl. Gondolom majd, itthon ki lesz nevezve valami gyermekjóléti államtitkárnak. :D"

Ez csak a te állításod, amit csak annyival akarsz bizonyítani, hogy humánus okból hozták haza.
Jobb, hogy csak ennyit írtál, mert így, kevesebb szamárságot nyomtál ide.
Egyébként mostanra kiderült, hogy Kaletát nem is hozták, - már azt sem lehet tudni, hogyan jött haza.
Értem én, hogy szeretnél belerúgni a Fideszbe, bármilyen áron. De én az igazságra vagyok kíváncsi , - csak arra.
bankvezér 2020.07.31 10:55:00
@Diorella Queen:
Kaletának volt 19 ezer képe, de tényleges fizikai kapcsolata egy sem.
Pedig akár meg is fizethette volna a kapcsolatot, hiszen egy nagykövet elég jó illetményt kap.
Egy 'sima pedofil" miért is lett volna ilyen önmegtartóztató?
Szóval Diorella királynő nem vagy te jó, csak takarításra.
bankvezér 2020.07.31 21:13:49
@Diorella Queen: Nem nagyon érdekel, hogy éppen mit csinálsz. Remélem, ez nem baj? :)
Ami Kaletát illeti, ha lett volna kapcsolata, akkor nem képeket cserélget. Neked mint nőnek tudnod kell, hogy az a férfi, aki a tettek mezejére lép, az nem képet gyűjt.
Ha te, 19 ezer ló képét tárolod a gépeden, - ahogyan írod, - attól még nem feltétlenül vagy lómániás.
Látom, hogy hiába bújtad évekig az indexet, képtelen vagy bonyolultabb gondolkodásra.
Leírtam világosan, hogy képek csereberéje nélkül nem lehet beépülni a pedofil szervezetbe.
De te itt a lovakkal jössz. Na igen, a ló egy okos állat, és nem nyomul olyan szamárságokkal, mint te.
Bizonyára te is, aggodalommal figyelted az elmúlt hét eseményeit és elgondolkoztál azon, hogy az indexszel történtek után mi lesz a blog.hu-val, mi lesz a blogoddal. Ennek kapcsán szeretnénk pár infót megosztani veled. Azért gondoljuk, hogy erre szükség van, mert az Index.hu szerkesztőségének…..
A magyar bíróságok függetlenségének kormányzati felszámolása évek óta tart, a folyamatnak vannak jól látható, illetve szándékosan elrejtett elemei. A baj sokkal nagyobb annál, mint ahogy azt a közvélemény érzékeli. Ennek biztosításához az kell, hogy egy államban önálló és független hatalmi ágak –…..
bankvezér 2020.07.27 20:21:45
@Unerwünschter Gast:
"Eszerint úgy gondolod, hogy te minden esetben tévedhetetlen vagy és biztosan tudod, hogy mi a teljes és megfellebezhetetlen igazság."

Nem tudom de nem is kell tudnom.
Most például annyi is elég, hogy már tudom, te csak azért szólsz hozzá, hogy kötözködhess, hogy valakit lenyomhass. Hogy elvegyed a kedvét másoknak attól, hogy az adott témában bármit megbeszéljenek. Persze nem vagy egyedül a "magad szakterületén", az előző poszt alatt egy profi elmeháborodott lépett az " önmegvalósítás útjára".
bankvezér 2020.07.27 21:12:07
@Unerwünschter Gast: :
Azt te állítod, hogy rendszeresen hibás ítéletet hoznak.
Én ezzel szemben azt állítom, hogy az ítéletek egy része hibás.
Tehát ne akard a saját véleményedet rám kenni!
És mert az állításod hazug, azaz alaptalan, így tulajdonképpen értelmét veszíti a provokáló kérdésed is.
A hozzád hasonló agyban gyengék rendszeresen előadják azt a hazugságot, hogy a bíróságok függetlenségét az bizonyítja, hogy a különböző fokú bíróságok ugyanabban az ügyben néha egymástól eltérő, esetleg ellentétes ítéletet hoznak. Nos ez a jelenség azt is bizonyítja, hogy a bíróságok ítéletének egy része hibás. Ugyanis két eltérő ítélet esetében nem lehet mindkét ítélet hibátlan.
Na most, ha ezt eddig sikerült megértened, akkor tőled ez szép teljesítmény.
Egyébként szeretnélek megkérni, hogy hanyagolj engem. Én már csak Sándor Zsuzsa válaszát várom az első hozzászólásomban feltett kérdésemre. Vagyis : "A kérdés az, hogyan kellene átalakítani a (i)gazságszolgáltatás, és azon belül a bíróságok munkáját, hogy jogszerű, igazságos, és tisztességes ítéleteket hozzanak a bírók? "
bankvezér 2020.07.27 21:59:23
@bankvezér: Egészen érthetően leírtam, hogy például az ugyanabban az ügyben hozott eltérő ítéletekre alapozva is meg lehet állapítani, hogy hibás ítéleteket is hoznak a bíróságok.
Ha te ezt mégsem értetted meg, akkor túlbecsültem a képességeidet.
És ha úgy érzed, hogy nem válaszoltam neked valamire, az csak azért van, mert nem érted a választ.
Ez van, Így jártál. Nem tudok neked segíteni, dolgozz továbbra is a mezőgazdaságban!
Tisztázzuk rögtön itt az elején, hogy a „kis Lomnici” ifj. Lomnici Zoltánt, a Századvég jogi szakértőjét jelöli, de a hivatalos „ifj.” megjelölés rontotta volna a ritmust. Bár gondolom, a „kis” megjelölés is elegendő arra, hogy senki ne a kedves papára gondoljon, aki ugyan maga sem volt a…..
bankvezér 2020.07.18 13:25:46
@Matthias_Corvinus: Kuss, disznó!
bankvezér 2020.07.26 17:01:01
24.hu/belfold/2020/07/26/birosagok-kuria-alkotmanybirosag-precedens-politika-sandor-zsuzsa-velemeny/
Aki érdeklődik a közélet iránt, az nagyjából ismerte az írás tartalmát.
A kérdés az, hogyan kellene átalakítani a (i)gazságszolgáltatás, és azon belül a bíróságok munkáját, hogy jogszerű igazságos, tisztességes ítéleteket hozzanak a bírók?
Ugyanis az eddigi munkájukat is súlyos kritikával kénytelen egy békés, polgár illetni. Pedig ha csak az elmúlt 50 évet nézzük, volt itt már mindenféle szervezeti rendszer és volt elvárás, volt szabad döntési lehetőség is. Mindent alaposan átgondolva csak azt tudom mondani, hogy a bírók egy része fehérgalléros bűnöző, hatalmat kiszolgáló gerinctelen ember.
Egyébként is ősi alapelv a bírók számára, hogy amikor szabadon dönthet, akkor igyekezzen az erősebb fél javára dönteni, így lesz sikeres és hosszú a bírói karrierje!
bankvezér 2020.07.26 17:12:39
@bankvezér: "... a bírók egy része fehérgalléros bűnöző, hatalmat kiszolgáló gerinctelen ember."
A fehérgalléros bűnözők akkor mutatják meg magukat, amikor lehetőség van jogszerű igazságos ítéletet hozni, de mégsem azt hoznak.
Az úgy volt, hogy van nekem egy hitelkártyám. Nem írom meg, melyik banknál, mert nem akarom, hogy a bankom bepereljen jóhírnevének csorbításáért. Meg persze azért sem, mert nem akarom megkönnyíteni a számítógépes bűnözők dolgát. Egyszóval, eddig a bankom mindig értesített két dologról: milyen…..
bankvezér 2020.07.18 16:45:40
@ze11: Köszönöm válaszodat. Sajnos tévedésben vagy, mert nem az volt a kérdés, hogy te milyen ügyesen ki tudtál jönni a banki csalásból és jogsértésből a kormány által kevesebb mint 3 hónapig élő kedvezményes végtörlesztés segítségével. (Bár vannak elég sokan, akik nálad sokkal jobban kijöttek ebből. )
A kérdés az volt, hogy csalnak-e a bankok, és jogot sértenek-e a bankok. A válasz 100 százalékos igen, mindkét kérdésre. Éppen a te eseted is igazolta.
Egyébként én szar embernek tartom azokat, akik a jóhiszemű, vétlen károsultakat hibáztatják, úgy, hogy javaslom a károsultak ekézését befejezni.
Ami a banki elszámolás ellenőrizhetőségét illeti, tartok tőle, hogy neked is torkodon akadt volna a dolog. Az előző válaszomban felhozott Szabó József (Hiteles Mozgalom elnöke) esetében például 230 oldalas gépi elszámolást kellett ellenőriznie az adósnak. Meg is tette (!) és talált néhány olyan számot, amire nincs magyarázat és ezek a hibás számok vagy 1 millió forint irreális banki többletkövetelést eredményeznek.
Az adós a bankhoz fordult és immár 5 éve kérdezi a bankot a számokat illetően és 5 éve kéri, hogy a törvény szerinti helyes elszámolást készítse el. A bank azonban nem teszi meg, pedig már régóta végrehajtás folyik a bank ellen, hogy megtegye. De a bank folyamatosan újabb és újabb végrehajtás megszüntetési pert indít, a törvény szerinti helyes elszámolást pedig nem hajlandó elkészíteni.
ZE11! Hidd el, ha valaki ismeri a devizás banki csalást és hátterét akkor az én vagyok, annak ellenére is, hogy nem vettem részt benne.
bankvezér 2020.07.19 23:41:06
@ze11:
Nincs értelme veled beszélgetni, mert - először azt gondoltam, hogy csak tájékozatlan vagy, - most már látom, hogy durván hazudozol.
Kedvenc hobbid a tények negligálása, letagadása.
Nem tudom ki vagy te, de a mentalitásod alapján a legelső vagy, akit kivágnék egy munkahelyről, ha tehetném, még kártérítési követelést is varrnék a nyakadba. :)))
bankvezér 2020.07.22 22:40:09
@ze11: Sok szemét ember nem válaszolna neked, vagy hozzád hasonlóan hazudozna. Én ezeket megtanítanám a jómodorra.
Szóval az érdemi hazudozásod első részére az a válaszom, hogy egyszerre két irányba is hazudtál.
"Nem, azt a jogerősen meghozott elmarasztaló bírósági végzések igazolják, ha tetszik, ha nem."
Először - tény, hogy a bankok csaltak a kamattal, jogtalanul emelték fel a kamatot. Ezt minden bank esetében kimondta a bíróság jogerősen egy olyan perben, melyet az állam indított a bankok ellen. A bankok emiatt voltak kénytelen elszámolni és visszatéríteni, a te esetedben is.
Másodszor - én nem tulajdonítanék túlzottan nagy jelentőséget a jogerős bírósági ítéletnek. Súlyos ügyekben is elég sok jogerős döntés hoznak, ami teljesen megalapozatlan. Ajánlom figyelmedbe a debreceni Balla Irma meggyilkolását! Az ilyen bírókat kellene jogerősen életfogytiglanra ítélni!
Hazudozásod második része. Hogy ki tévesztett meg, kit...
docs.google.com/document/d/1wTl9p5fMLd937alDC4mh3DI4wHEtCR-wdm2jrVG_gxk/edit
A banknak egyébként is kötelessége hitelképességi vizsgálatot végeznie és végzett is, az ügyfél pénzéért.
Hazudozásod harmadik része . Megint hazudtál!!! Szabó Józsefnek már egyszer igazat adott a bíróság abban a kérdésben, hogy szándékosan hibásan számol a bank, Szabó kárára. Akkor miért nem lehet már 5. éve a helyes elszámolásra kényszeríteni a bankot?? !!
Hazudozásod negyedik része . Már megint azzal jössz, hogy te milyen szerencsés voltál - szerinted.
De engem ez nem érdekel! Nem érdekel, hogy te egyedül megmenekültél, miközben a nyilasok 99 embert a Dunába lőttek. Nem, nem volt hülye a 99 szerencsétlen áldozat, hiába is próbálod azt a látszatot kelteni!
Szóval te még BKK -ellenőrnek sem vagy alkalmas!
Egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Kaleta Gábor volt perui nagykövetet, akinek a számítógépén 19 ezer gyermekpornográf felvételt találtak. A közösségi médiában elszabadultak az indulatok, az emberek döntő többsége kevesli a kiszabott büntetést. De vajon tényleg túl enyhe az ítélet? És…..
bankvezér 2020.07.12 11:52:10
@Dr. Sándor Zsuzsa: Az elmélet, a gyakorlat kezdete. :)
Egyébként nincs összeesküvés, hiszen senki nem esküszik össze senkivel. Mindössze a szokásos ügynöki tevékenység folyik.
A szolgálatok kergetőznek egymással, a politikusok meg durva hazudozással "falaznak" nekik . :)
JogÁsz Megszólalt az alvilág 2018.04.22 16:13:21
Egy egész generáció nőtt fel azóta, hogy 1998-ban Fenyő Jánost, a Népszavát, Nők Lapját és számos magazint birtokló VICO médiabirodalom tulajdonosát szabályosan kivégezték. Fenyő a Margit utcában a piros lámpánál állt saját Mercedesével, amikor gyilkosa kiszállt egy Mitsubishiből, odalépett a…..
JogÁsz Alma a fájától 2017.05.01 00:31:06
Ki emlékszik ma már Lomnici Zoltánra, a néhai Legfelsőbb Bíróság néhai dicstelen elnökére? Kép: Index.hu Számos történetet tudnék mesélni róla, de nem teszem, mert nincs kedvem ahhoz - még egy esetleges perben sem – hogy a nevünk egy lapon szerepeljen. Éppen elég volt az a rémes két év, amelyet…..
bankvezér 2020.07.11 17:49:04
@Dr. Sándor Zsuzsa: "De számos tisztességes jogászt ismerek, akik konzervatív gondolkodásúak. Talán ti is emlékeztek Sólyom Lászlóra.."

Sólyom mint tisztességes jogász???
Nevetnem kell.
Mindjárt a rendszerváltás után ő lett az alkotmánybíróság elnöke. Ő volt az, aki elutasította a szerencsétlen OTP-adósok kérelmét, és kiszolgáltatta őket a szerződésszegő és adóskifosztó OTP-nek.
Még egy "dobását" ismerem : Már államelnökként orosz kérésre nem engedte, hogy NATO-radar épüljön a Mecsekben, - folyamatosan vonulgatott valami mecseki vadvirág védelme érdekében. :)))
Szóval óvatosan ítéljünk és csak elegendő információ birtokában.
Hallgatom ma reggel a Kossuth rádiót, - benne Orbánt is, -  és hirtelen sokkal többet tudok a világból, mint pár perccel előtte. Arról a Kaleta Gáborról fogok beszélni, akit  külügyi vonalon még a Medgyessy kormány kezdett futtatni és az Orbán kormány idején ért fel a csúcsra, - konkrétan…..
A 2012. január 1-jétől hatályos Alaptörvény végrehajtásaként a bíróságok szervezetéről és igazgatásáról szóló 2011. évi CLXI. törvény, valamint a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló CLXII. törvény az egész bírósági rendszert és ítélkezést korszerűbb és hatékonyabban működő pályára kívánta…..
bankvezér 2020.07.06 14:23:47
@Radnóti László: "
El kellett ítélni Benét, a Kúria tanácsa hatályon kívül helyező végzésében erre nézve pontos útmutatást adott a megismételt másodfokú eljárás bíróinak."
Miért Benét kellett elítéltetni?
bankvezér 2020.07.08 22:35:27
@Radnóti László: Félre értetted a kérdésem. Én úgy kérdeztem, hogy milyen koncepció keretében kellett Benét elítélni? Talán olyan keretében, hogy a rokona egy Fidesz legfelsőbb vezetőnek? Mert akkor megkérdezem, hogy Orbánt mikor fogják elítélni a bírók? Hiszen rengeteg, a bűnösségére utaló bizonyíték van már most is.
Renner Erika bűnös. De meggyőződésem, hogy jóhiszeműen, kontár jogi képviselőitől megtévesztve követett el ismeretlen mennyiségű hamis tanúzást, Bene Krisztián ártatlanságát feltételezve a hamis vád tényállását is kimerítette, az elítéléshez elégséges hamis bizonyítékot szolgáltatva a vád mindenképp…..
bankvezér 2020.06.26 10:40:26
@Radnóti László:
Hogy-hogy nincs bizonyíték? Bene annyira körülhatárolta magát az elkövetés céljával és módjával, hogy egyszerűen nincs más személy, aki az összes feltételnek megfelelne, csak egyedül ő.
Nincs itt szükség semmiféle "felismerésre bemutatásra". Minden értékelhető tény Bene bűnösségét támasztja alá és egy sem szól ellene!
Mondom, - vége a dalnak.
Pistorius 2013. Valentin éjszakáján – vallomása szerint – feltételezett behatolót keresve a fürdőszobában, a mellékhelyiségből jövő neszre felfigyelve, annak csukott ajtaján keresztül leadott négy lövéssel megölte barátnőjét, Reeva Steenkampet, az ismert fotómodellt. Tragédiájuk annak idején az…..
bankvezér 2020.06.26 10:55:25
@Radnóti László:
Balla Irma ügyét azért hoztam fel, mert a fiát annak ellenére elítélték anyagyilkosságért, hogy volt olyan értékelhető tény, ami kizárta a fiú bűnösségét.
Szóval így működik a magyar gazságszolgáltatás! A magyar bírók egy részéből csak baltával lehetne "embert faragni". Nem csoda, hogy szarok, hiszen aki ki nevezi őket, az is szar, - bajszos szar.
bankvezér 2020.06.26 17:08:38
@Radnóti László: Pistorius tudott róla, hogy megcsalja a barátnője.
Te azonban ezt nem veszed figyelembe?????
bankvezér 2020.06.26 17:14:07
@Radnóti László: Az uborkás gazda irreálisan kevés büntetést kapott. Ennyi büntetésért megéri agyoncsapatni a lopni szándékozó romákat.
Az ártatlanul elítélt Bene Krisztián bűnössége nem lett bizonyítva. A Gál András perbeszédében vázolt "bizonyítás" feltételezésem szerint Regásznak tulajdonítható. A "bizonyítás" azon alapult, hogy a sértett minden következtetésének hitelt adva a megfelelő ismeretekkel rendelkező személyek száma 3…..
bankvezér 2020.05.24 08:10:09
@Radnóti László: Az elkövető személyének egy csomó feltételnek egyszerre kell megfelelnie. Például ismernie kell őt a kutyának, kórházi gyógyszerrel kell rendelkeznie, érdekében álljon a sértett nemi szervének roncsolása, stb. Amikor az összes lehetséges gyanúsítottat kiszórtuk, - mert egy vagy több feltételnek nem felelt meg, - akkor a körben csak egyetlen egy gyanúsított marad. És ez Bene. Az, hogy valamilyen feltétel vizsgálatakor oldalra is vezethetne a szál, azért hibás logika, mert ha oldalra vezetne, - vagyis az eredeti gyanúsítotti körön kívülre, - akkor nem teljesülnének más feltételek. Ilyen egyszerű.
bankvezér 2020.05.24 21:35:25
@Radnóti László: "Ön minden bizonnyal el tudja képzelni, hogy valaki gyönyörűségét lelei Renner Erika nemi szervének feloldásában. nem feltétlen feltételezem ezt Bene Krisztiánról."
Ez mindjárt két emberre szűkítette le a lehetséges elkövetők körét. Tehát vagy a kettő közül valamelyik, vagy annak "bérmunkása". Na de akkor ott van még az, hogy a kutyának ismerős volt. Tehát akkor mégsem lehetett bérmunkás. az elkövető.
Hogy ön nyomokban sem lát bizonyítást? Az önt minősíti. Itt kizárásos módszerrel bizonyítható Bene bűnössége. Mondtam már az elején, hogy az intelligenciája buktatta le. Nagyon alaposan kitervelte, csak arra nem gondolt, hogy éppen ez fogja lebuktatni. :)
bankvezér 2020.05.25 14:19:13
@Radnóti László:
Hülyeségeket ön ír.
Ne játssza itt magát, ön felnőtt ember, az nem lehet, hogy még nem hallott a visszautasított férfi bosszújáról. " Ha az enyém nem leszel, másé se legyél!" Aztán öntötte a lúgot. Semmi más indoka nem lehetett a lúgöntésnek. Egy érdektelen tolvaj, rabló, az soha nem fog lúgot önteni a nemi szervre. Ugyanis nincs belőle haszna!
A degenerált Ujvári bíró bűnössége négy érvénytelen bizonyítása alapján ítélte el a "lúgos orvos" ügyben Bene Krisztiánt. Tehette, mert Ibolya Tibor főügyész kezdeményezésére a Kúria a vádló számára kedvező joggyakorlatot vezetett be, az ítéleti bizonyosságot a bíró szubjektív belső meggyőződésére…..
bankvezér 2020.05.12 20:45:48
@Radnóti László:
Ön, mint gyakorló ügyvéd csak tulajdonítson Darák esetében megfontolatlanságot. Hiszen ön kerülne bajba, ha ennél keményebben fogalmazna.
Én azonban nem függök Daráktól, és elég sok levelezést volt szerencsém megismerni, amit Darák folytatott a devizakölcsönös csalással kifosztott banki ügyfelekkel.
Ezek ismeretében az én határozott véleményem az, hogy Darák egy fehérgalléros bűnöző, az igazságszolgáltatás egyik Mengele doktora. Nem fél, hogy következményei lesznek gaztetteinek, pedig kinevelődik egy nemzedék, mely gyermekként élte meg a Darák által elkövetett bűncselekmények következményeit. Ez a nemzedék vadászni fog Darák Mengelére. :)
„Sötét éjszaka van; utat tévesztve bolyongok egy hatalmas erdő mélyén.Csupán pislákoló lámpásom fénye vezérel. Egy ismeretlen toppan elém és megszólít: «Fújd el a mécsesed, barátom, úgy jobban megtalálod az utat.» Ez az ismeretlen egy teológus.”   (Denis Diderot ateista tanmeséje)     A Magyar…..
bankvezér 2020.05.12 12:26:37
@Eren*Jaeger: Egy igazi csoda, hogy a blog gazdája nem törölte ezt a hozzászólást. Nagy figyelemmel olvastam, a lényeget természetesen megértettem, a stílust pedig nagyon élveztem. :)
bankvezér 2020.05.12 15:14:09
@Radnóti László: Most már ki ne törölje azt a hozzászólást!
Az illető csak azért regisztrált , hogy önnek beszólhasson, se előtte, se utána nem írt több hozzászólást az Eren Jaeger felhasználó névvel. :)
Ha meg ön Radnóti úr, tökéletesen ismeri az ügyet, akkor esetleg arra is gondolhatna, hogy közvetett bizonyítékok zárt láncolata is bizonyító erejű.
Pl. ha csak két utas van a villamoson, és valaki a padlóra nagydolgozott, akkor hiába tagad mindkét utas, biztos, hogy egyikük volt a tettes.
A "lúgos" ügyben is ez van. És Bene olyan "kifinomult" módszerrel "dolgozott", hogy gyakorlatilag minden más személyt kizárt a lehetséges elkövetők közül. Egyedül ő maradt a körben.
Na, erről beszéltem, amikor a nagyon intelligens ember által elkövetett hibát említettem korábban.
Korábban írtam néhány posztot az arannyal kapcsolatban, de amikor törölték a blogomat, akkor azok a posztok is törlődtek. (A keze törne le annak, aki törölte!)Annak oka, hogy most megint az aranyról írok, egy  friss hír, ami az MNB aranybefektetésével foglalkozik. A lényeg, hogy Matolcsy György…..
bankvezér 2020.02.05 16:00:08
@Diorella Queen:
"...a pénzügyi szféra tulajdonosai, ugyan miért ajánlanának bármiféle, jó üzletet a devizakárosult, csóró, kisembereknek?"
Először tisztázzuk, hogy nem devizakárosult", hanem a politikai és pénzügyi elit által szándékosan megkárosított, megnyomorított, halálba kergetett ügyfelekről van szó. Hiszen a devizakölcsön tisztességes módon nem rossz dolog!
És, hogy miért ajánlanának ? Én, csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Én azért ajánlok, hogy szűnjön meg a "következmények nélküli ország" állapot! Bűnre büntetés járjon, kifosztás, megnyomorítás, halálba kergetés elszenvedőinek pedig kártérítés. Így, vagy úgy, - a cél szentesíti az eszközöket .
bankvezér 2020.02.22 07:43:11
@Diorella Queen: Csak azért lőtt ki, mert te szóltál. :)
Már nem pánikolok. Elmúlt, miután beálltam egy jó nehéz munkára, ami leköti minden figyelmem és olyan fáradtan érek haza, hogy az ájulás szélén vagyok.  És akkor még ott van az online oktatás.  Online tanulom a művészettörténetet, a szakművtörit, a rajzot és a szakmai gyakorlatot, no és a cinema…..
bankvezér 2020.04.05 09:24:11
@Diorella Queen: Te most mindenkinél okosabbnak érzed magadat, de a posztjaid tartalma éppen az ellenkezőjét bizonyítja.
bankvezér 2020.04.05 09:29:23
@Diorella Queen:
"Még akár feleségül vehet egy bankvezér is, hát ki tudja mit hoz a jüvő."
Ha már örülttel kötném össze az életemet, legalább nyugodt őrült legyen.... :)
bankvezér 2020.04.05 09:44:26
@Diorella Queen:
" Viszont egyik nap megkaptam, hogy brutál jó munkaerő vagyok. :)"
Reggelente te nem alszol és azt sem engeded, hogy a többiek aludjanak. :)
Előre is elnézést kérek, de ma egy kicsit a pálya széléről fogok írni az otthoni iskola és szülői tanítóskodás témájában. Az egyetlen mentségem, hogy segíteni szeretnék és hogy az utóbbi hetekben ez nagyon gyakran jött szembe közvetve és baráti beszélgetéseken keresztül is. Azért vagyok a pálya…..
Az előzőekben írtam a mocskos mancsok és a koronavírus kapcsolatáról, most úgy érzem szükséges írnom arról, hogy én hogy védekezek a vírus ellen. Ettől függetlenül persze még simán elkaphatom én is a vírust, de sokkal kisebb az esélye, ha tudom hogy kell megfelelően kezet mosni. Talán mindenki…..
Elhangzott az utolsó szó a Tábornok perben 2020. január 27. napján, vagyis semmi akadálya annak, hogy tizedik jubileumi évében a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa másodfokú határozatot hozzon a magyar sajtó által Tábornok-pernek/viszkis dobozos ügynek elkeresztelt ügyben. 2020. február 24. napján…..
Világviszonylatban az emberek kb. 70-80%-a a szegény, vagy nem túl jómódú kategóriába sorolható. Szegény ember az afrikai nádkunyhóban lakó kecsketartó pásztor és nem túl jómódú kategória az angol tescoban dolgozó pénztáros. Alapjában véve nem túl jómódú mindenki, akinek aggódnia kell a hónap végén…..
bankvezér 2020.02.08 19:20:59
@Diorella Queen:
" Mire alapozod a fenti állításodat?" - kérdezed újra.
Előzőleg azt írtad, hogy nem is érdekel. Ilyen rövid idő alatt saját magadnak is ellentmondasz? Tudod, ennek tükrében neked a politikai pályát tudnám javasolni. :)
Itt van például egy hozzád hasonló képességekkel rendelkező politikusnő. Tőle sokat tanulhatnál. :)
www.facebook.com/tunder.tunderkem
bankvezér 2020.02.08 20:51:13
@Diorella Queen:
Közöd? :)