Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cierre

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP egyik fele rendesen félreértelmezi a saját helyét, erejét, szavazóbázisát. Komolyan úgy gondolják, hogy 2010-ben a zöld faszságokra meg a kormányzóképes szakértelmükre szavaztunk, és nem pedig arra, hogy ők nem Gyurcsány és nem is a felcsúti Napóleon. Azt gondolják,…..
cierre 2012.11.18 16:06:21
@nadivereb: Az viszont, hogy "váltsuk le Orbán Viktort mindenáron", az nem program. Rendben, váltsuk, és aztán mi lesz? az lesz, hogy demokratikus választások lesznek! rögtön az után, hogy orbán és a fidess ment a süllyesztőbe!
Az LMP kongresszus (hímnemű) küldöttei megittak 3-4 korsó sört a büfében, majd a természet parancsának engedelmeskedve kerestek egy elhagyatott helyet, benyúltak a nadrágjukba és megtalálták a töküket. Vagy (a nyelv csapdájában vergődve) a nőnemű küldöttekre lefordítva…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
A kormányközeli Századvég közvélemény-kutatást végzett arról, hogy a lakosság mennyire tartja fontosnak az azeri baltás gyilkos ügyét, szerintük ki a felelős és ki tehet arról, hogy kiengedték a férfit. Hogy ne legyen kétség afelől, hogy a kormány szempontjából is…..
8ker Kertelés 2012.07.29 09:41:25
Épp a napokban gondolkodtam el azon, igazából ki, kik is alakítja a tereinket, amelyben élünk. Nem a lakásokat, hanem a tágabb környezetet, egy-egy teret, utcát, negyedet. Ami miatt ez eszembe jutott, az a Kiscsibész tér - ami még nem hivatalos neve, de egyszer talán - ahol az Imre csempézte…..
Marilyn Monroe féltett titka Na, akkor mondjuk! "Közelhajolt hozzám és gyengéden megcsókolt - a lélegzetem is elállt." - Jane Lawrence szavai hamar bejárták a világot. A hölgy ugyanis nem akármilyen románcról vallott: ő volt Marilyn Monroe alkalmi  szeretője. Monroe, az '50-es…..
A Centrum Parkolási Kft. volt vezérigazgatójának autóját ismét a szabálytalan parkolás közben kapták le, ezúttal az Operaház előtt. Fürst Györgyöt - aki saját magát számos esetben parkolási szakemberként definiálta - bizonyos értesülések szerint már hatszor bűntették meg…..
cierre 2012.07.08 15:40:07
@Max, A Gondolkodó Birca: erre azért nem legyél büszke, ha igényben veszel egy szolgáltatást akkor ki kell fizetni! Ha nem értesz vele egyet akkor fordulj a hatóságokhoz, fogyasztó védelem, bíróság, vagy fideszes képviselőd...
vagy ahogy mostanában megy a kormányzati duma, ha tudsz törvénysértésről akkor fordulj a rendőrséghez.
Vastagbőr Gazdálkodjunk okosan 2012.06.22 14:21:00
1. L. Simon László jelenleg 57 százalékos tulajdonosa és ügyvezetője a Simon és Simon Kft.-nek, részben e vállalkozásán keresztül, részben személyesen valamivel több mint 20 millió forintnyi állami és európai uniós támogatásban részesült 2011-ben. 2. Orbán Viktor…..
Folytatva a klasszikus magyar sorozatok hogyvótozását az elkövetkező néhány hétben minden szünidei matinék elmaradhatatlan darabját vesszük közelebbről szemügyre. Dacolva a kötelező olvasmány elrettentő státuszával, az alapmű a 2005-ös Nagy Könyv felmérésben az 5.…..
E blogon korábban többször írtunk az önvédelemről és a jogos védelemről. Mert az ugye mégiscsak abszurd, hogy ha a 80 éves Mariska néni éjszaka arra ébred, hogy a szobájában motoz egy betörő, és halálra veri a Horthy Miklós bevonulása idején nászajándékba kapott kristályvázával, akkor a szervek az…..
A Demokratikus Koalíció honlapja interjút közölt Gyurcsány Ferenccel, az emberrel. A beszélgetést Kerecsényi Zoltán, az MSZP Pápa és környéke Szervezete elnökségi tagja jegyezte (Valószínű, hogy jelenleg a DK helyi szervezete hasonló titulusának tulajdonosa). Ezúton szeretnénk…..
Báthory István erdélyi fejedelem és lengyel király nem volt az a tipikus feketeöves kommunista. Sőt, azon kevés magyar vezér közé tartozott, aki jól elagyabugyálta az oroszokat. Azonban az átnevezési hullám őt is elérte, legalábbis a Báthory táblákat most sorra Báthorira…..
Amióta a szcientológusok felszámolták a Lipótot, egyre több és egyre hangosabb őrült lepi el a köztereinket. Ezek az egyedek nyilván otthon sem keresztrejtvénnyel kushadnak, hanem Hitler slágereit üvöltetik és macskát kínoznak. Naiv lakótársak tanácstalanok, hogy a tehetetlen…..
Gasztroszex Magyar szalámi 2012.06.01 10:27:00
Ha megkérdezünk egy átlagos Törökországban élőt, hogy mi jut eszébe Magyarországról, akkor nagy valószínűséggel a „Macar salami” lesz az első dolog, amit rávág, ezután jön csak a közös múlt az Oszmán Birodalomban. Pedig nincs nagy forgalmú kereskedelmi útvonal a…..
Hogy mennyire félnek a románok a közel  hatvan évvel ezelőtt meghalt Nyírő József hamvaitól...!Nem értették meg hatvan év alatt sem, hogy ez az író már nem él...! Legfeljebb csak műveiben. Ártalmatlan. Életében sem volt ártalmas, csak a politika nyilvánította azzá.…..
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
Aki esetleg nem értené... Persze lehet, hogy nem így történt. Jó lenne látni a nyersanyagot._________________________ Amúgy a Gyurcsány ügyről>>UPDATEA kedves kurvaanyázó kommentelők figyelmét felhívnám a szmájlira és az "irónia" címkére.....
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
cierre 2012.03.24 13:39:47
Na tehát:
Nem olvastam végig minden hozzászólást, de pár perc alatt lejött, sokan nem értenek az autókhoz.
Én sem, de nem legalább nem beszélek butaságokat.

Mi is a tényállás? :)
Van két kép, egy műszakilag totálkáros autó és egy hirdetés lementve, két szürke autó. Az állítás az, hogy majdnem anyós tört autója megegyezik az új autóval. Ennek honnan is kellene kiderülnie? Csak egy pár sor utal rá egy állítólag idézet levélből, hogy a két kocsi ugyanaz.

Megjegyzés, a t9rt autó képe alapján nem éri meg újra építeni, semmilyen módon sem, max. cserélni donorral.
Ami ugye nem teljesen legális, hiszen nem csak egy alváz szám van, hanem sok, áthegesztés ilyesmi nem játszik. Legálisan is lehet kasztnit cserélni, új vizsga stb. ebben az esetben semmi gond a kocsival.

De ez hagyjuk is. Ami nekem nem tetszik és szembetűnő, az a cikk.
Véleményem szerint, ha én kapk egy ilyen levelet akkor a következőket teszem. Sőt! Kell tennem!

1. megkeresem majdnem anyóst, elkérem a papírokat, rendszám, alvázszám, motorszám.
2. Elmegyek a kereskedésbe, mint érdeklődő (vagy a hirdetőhöz)
3. Megnézem a kocsit, egyeztetem a számokat stb. réteget mérek, hegesztést keresek, közben beszélgetek az eladóval…
4. Ha az eladó elmondása nem egyezik meg az általam gondolttal, akkor szembesítem a véleményemmel és kérdezek. Ti, kié a kocsi, hogy került oda, mit mutat a forgalmi stb.
5. Interjút kérek tőle, persze lehet nem fog adni.
6. Majd hazamegyek és megírom a cikket, pusztán a tények alapján. Figyelembe véve, hogy nem feltétlenül azonos két megegyező színű yaris.
7. És itt visza az egyes ponthoz, elgondolkodom meddig tart egy ilyen képet szerezni egy törött és egy egyben lévő kocsiról
8. feltételezem nem magamat akarom átvágni
9. cikket írók, mint egy igaz újságíró:)

Na ki lehet megint tiltani:)