Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dension

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki megvárhat egy autót, nem igaz? Várjon csak türelemmel, mert én éppen másra koncentrálok. A telefonomra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Nincs elég tesztautó 2013.03.19 05:51:24
Régi partnerünk, a Dension kért meg minket, segítsünk, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel elégíthessék ki a vevők igényeit. Ehhez nincs szükségük másra, csak pár tesztjárműre. A termékfejlesztés önmagában is nehéz kenyér, hát még, ha többféle gyártó,…..
Dension 2013.03.19 17:09:40
A Dension- hiéna már majdnem véget ért…

Kedves Mindenki!

Gyakori szóismétlésre kell vetemedjünk, de hát igen sokaknak kell megköszönjük a mai nap lenyűgöző eredményeit. KÖSZÖNJÜK!

Kaptunk hideget, kaptunk meleget, sok-sok kommentet. Köszönjük!
Nagyon köszönjük TotalCar-os barátaink odaadó segítségét és köszönjük minden egyes hozzászólónak, hogy véleményt alkotott.
Köszönjük, hogy oly sokakat nem hagytunk hidegen, ami azt mutatja, hogy mind ismertségben, mind termékeink keresettségében a világ élvonalához tartozik ez a hazai gyártó.

Bár születtek negatív vélemények, hozzászólások is, az eredmény összességében pozitív. Nagyon. Azonban szeretnénk minden érintettet megkérni, hogy akinek konkrét termékkel van problémája és eddig nem tudtuk azt maradéktalanul megoldani, az a
techsupport.dension.com/ oldalon való regisztrálással, vagy az info@dension.hu e-mail címre, a problémájának, elérhetőségeinek megküldésével adja meg nekünk a lehetőséget, hogy jót állhassunk termékeinkért.

Mindenkinek segítünk, csak jelentkezni kell!

Ahhoz képest, hogy egyedül Magyarországon mintegy 8000 db terméket értékesítünk egy évben, a felmerült panaszok száma elenyészőnek mondható, és talán ennek is köszönhető, hogy olyan sokan jelezték igényüket a béta teszt lehetőségre! Az ingyenes tesztkészülékek szinte másodpercek alatt elfogytak, de a „félárú” akcióra is rendkívüli kereslet mutatkozott!

Minden meghirdetett kategóriában számos regisztrálónk van, de a százas nagyságrendű jelentkező ellenére az „F” sorozatú BMW-modellekből még 2 db ingyenes készülék vár gazdára, így várjuk a jelentkezésüket, regisztrációjukat. Ezzel párhuzamosan ma éjfélig (márc.19) meghosszabbítjuk a „féláras” bétateszt regisztrálási lehetőséget, valamennyi meghirdetett kategóriára! Aki bújt, aki nem…

Akciónk a MOST-os (optikai) adatkommunikációs hálózatokra tervezett legújabb termékünknek a finomhangolását hivatott segíteni és ehhez sok-sok tesztelésre, autóra van szükség.

Ezek általában nagy értékű autókban alkalmazott kommunikációs rendszerek és ezért nem került bele más. Most legalábbis. A nagy sikerre való tekintettel – és a Totalcar olvasók – segítő szándékát erősen köszönve nem kizárt, hogy a jövőben más termék esetében is meghirdetünk hasonló akciót. Köszönjük! Köszönjük!
Dension 2013.03.20 17:09:17
Kedves Dension kommentelők, beta-teszt érdeklődők!

Feldolgoztuk az eddigi beérkezett jelentkezéseket és folyamatosan értesítünk mindenkit!
Azonban kiderült, hogy nem mindenki tudja pontosan, milyen is az autójába épített fejegység...:-)

Sebaj, elég ha mi tudjuk!

Ennek köszönhetően számos duplikáció, triplikáció is van, ami azt eredményezi, hogy vannak még be nem töltött kategóriák!

Előre hát vállalkozó szellemű beta-teszt vadászok, az időtök még nem járt le!

A
www.dension.com/beta oldalon folyamatosan aktualizálásra kerül, hogy milyen típusú / fejegységű autóra van még szükség! Természetesen az ár felezése minden beta-tesztelőt megillet!

Várjuk tehát a nyitott kategóriákban a jelentkezőket! Regisztrálni ugyanott lehet.Amíg itt van szabad kategória, addig lehet jelentkezni, de elképzelhető, hogy előbb betelnek a szabad helyek, mint ahogy az az oldalon megjelenik, hiszen minden jelentkező kompatibilitását ellenőrizni kell! E-Mailben értesítjük a regisztrálókat minden esetben!

Köszönjük!

A Dension Csapat
A közelmúlt eseményei, és a KRESZ változásai együttesen okozták, hogy ismét elkezdtem keresgélni a piacon, autóban használható kihangosítót keresve. Mivel a feleségemmel szinte a fél életünket autóban töltjük, és nem szeretnénk alkalmanként 30 000 Ft-os bírságot fizetni a…..
Dension 2012.05.24 10:27:23
@Mocskos politikus: Szia! Nos a cucc- mint minden Dension cucc - alapvetően NEM kihangosító.
Arra vannak specialisták és "ócsóér'" vehetsz fülest, saját hangszórós, erősítős megoldásokat. A Dension megoldások - így a Car Dock for SmartPhone is - arra építenek, hogy van egy hordozható digitális médialejátszód ( pld.:okostelefonod,) hát használd azt az autódban zenelejátszásra, úgy, hogy a beépített autórádiót használd erősítésre. Hat vagy nyolc hangszóród van? Hallgasd az összesen, hiszen zenét is akarsz hallgatni, szóljon rendesen! Ráadásul okostelefonod van? Akkor ne csak zenélj az autóban, de hangosítsd is ki, használd a telepített navit és hallgasd a hangját, vagy nézz Youtube-ot, hallgasd a hangját, vagy bármilyen app hangját hallgasd!
Közben ne merüljön le a telód, tartsa is azt valami, úgy, hogy lásd a navi képernyőjét is. Ha jól számolom egy okostelefonnal egy ilyen eszköz hidegre tehet egy iPod-ot, egy "normál" kihangosítót, egy hordozható navit és még egy autós töltőt is. Nos, így nézd a cuccot és talán másként látod majd. Okostelefonod van? Van mindened!
Ez most már tényleg valódi: a Galaxy S III bemutatójára szóló sajtómeghívó képe, rajta egy nagyon izgalmas külsejű UFO-val... (ráklikkelve látható a teljes kép, az sem sokkal informtívabb...) Vághatjuk a centit: 46-nál kell elkezdeni ;-) ..
Dension 2012.04.07 09:53:04
@Gabking: Helló Gabking! Jó hír hogy ezt írod, mert így kezdték az iPhone-osok is, aztán a piac legkedveltebb eszköze lett a Car Dock for iPhone. A Car Dock for SmartPhone még NINCS piacon, de a Galaxy III előtt érkezik jócskán. Két jelentős dologban tér el a Feleséged autójába épített gyári kihangosítótól: Ez nem kihangosító, hanem mondjuk médiainterfésznek ( multipurpose sound transmitter), azaz a kihangosítás egy funkció, de alapvetően zene átvitelre készült. A másik, hogy ez az AUX mellett nem FM transzmittert használ. Legalábbis, nem azt a változatot ami inkább szitokszó, mint műszaki megoldás. A Dension ( hazai fejlesztés, gyártás) a Faraday kalicka elv miatt ( minden autó az) nem is próbálja elérni az autó kívül elhelyezett rádió antennáját, hanem galvanikus úton, pontosan méretezett antennán keresztül a rádióhullámot az autó földhálózatára modulálja és az úgy jut el a tunerbe.FM rádió minőségben szól, ami ugyan még mindig nem CD, de azért 95%-ban mindenkinek elfogadható, zenére is! Emellett sok-sok pozitív tulajdonsága van még. Ára pedig még nincs, bár valszeg a Car Dock for iPhone ára körül. lesz.www.facebook.com/DensionTrade/photos
Dension 2012.04.07 21:33:09
@Gabking: Örömmel. Még nem elérhető, de kb. két-három hét. Küldj lszi elérést az info@dension.hu-ra.
Eszköz, mely tényleg összekapcsolja az iPhone-t és az autót Az iPhone-nal kezdődött... Ez volt az a korszakalkotó telefon, mely megjelenésével új távlatokat nyitott. Kiderült, hogy a teljesértékű telefon számos egyéb teljesértékű eszközzel kombinálható egy…..
   A zene "előállításának" helyszínétől távoli meghallgatásának lehetősége Edison hihetetlen munkássága nyomán valósulhatott meg először tömegesen. A fonográf, majd a hanglemez "feltalálásával" a zene- ugyan helyhez kötve - de már az elektromosság segítségével…..