Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VatoLoco

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terry Gilliam - nekem erről a névről elsősorban az úriember filmrendezői munkássága ugrik be és csak másodszor a Monty Python. Életem egyik meghatározó moziját, a Brazilt ő dirigálta, valamint a (nem az ő hibájából) közepes Grimmet, a Tizenkét majmot (ezt túl rég láttam, hogy véleményt mondjak róla…..
Eme csodálatos szombati napon felkerestem a Nestlé Magyarországot a magam módján, hogy utánajárjak a Chokito rejtélyes eltűnésének. "Tisztelt Nestlé Magyarország!A minap a youtubeon egészen véletlenül rábukkantam gyerekkorom kedvenc csokoládéjának, a Chokitonak az egyik…..
Bár a Clawfinger 2013-ban bejelentette a feloszlását, a talán legismertebb európai rapmetal zenekar takaréklángon azóta is működik évi pár koncert erejéig. Friss anyag viszont már tíz éve nem volt hallható tőlük. egészen mostanáig, ugyanis kihoztak egy új számot Save Our Souls címmel, amelyben nem…..
Ahogy a sportesemények végén az újságírók/riporterek az aktuális sportolótól azonnal interjút kérnek és megbeszélik a teljesítményt és rövid értékelést eszközölnek, ennek mintájára a zenekritikusok is eljárhatnának ugyanígy egy-egy koncert végeztél. Valami ilyesmi beszélgetést simán el tudnánk…..
VatoLoco 2017.07.28 15:02:52
VatoLoco 2017.07.29 18:57:05
@Slepy: A kérdés szarkasztikus volt, hogy kb. egy szinten vannak számomra.
Tegnap, a VOLT nulladik napján először játszott Magyarországon a Linkin Park, akiknek legutolsó lemeze enyhén szólva is megosztotta a közönséget. De vajon milyen volt? Életre szóló élmény, vagy kiégett egykori nu metalosok kasszacsörgető haknizása? A folytatásból kiderül, hogyan látta kollégánk az…..
VatoLoco 2017.06.28 17:17:51
@NZperX: 2 sorodban több tényt tudtunk meg technikailag-dalügyileg a koncertről, mint fikában szakavatott kolléga fenti:- jujjdenemszeretemalinkinparkothafejreállnakakkorsemcsakramonespunkamúgymindenszarérzelemgazdag írásából.
VatoLoco 2017.06.29 18:50:54
@arckönyv: asszem fel vagy mentve logikus gondolkodásból.
Senkit nem érdekel a fikája, rendes koncertbeszámolót várnak az emberek. (nem vagyok LP rajongó)
Ez ovis fikacikk volt,..és ha képtelen vagy elfogadni a tényt, hogy vannak más zenei stílusok is, amik hozzátesznek a nagy egészhez, akkor tessék még fejlődni.
Én bírom pl. a 80's-90's évek Metallicáját, na most, képzeld már el, ha minden csapat és zene olyan lenne, mint amit én vagy szeretsz. Halálra unnád magad, semmi izgalom, semmi élet nem lenne.
Az alsócsopi elmúlt már, ne ragadj bele ebbe, tessék felnőni
Nem csak a rajongók nagy része, de az AC/DC régi tagjai is nagyon elégedettek Axl Rose teljesítményével a színpadon. Angus Young gitáros a német NDR.de-nek megint elmondta, hogy Rose önként jelentkezett a munkára, rettenetesen lelkes volt és egy rakás dalt megtanult hihetetlen gyorsan. Ráadásul most…..
VatoLoco 2016.05.26 21:51:00
A Guardian egyenesen a maximálisra értékelte a lisszaboni koncertet, ahol először énekelt Axl Rose az AC/DC-ben, és a videók alapján valóban semmi gond nincs ezzel. Rose úgy énekel nagyon AC/DC-sen, hogy azért a saját hangja is megmaradt, de zeneileg egyáltalán nem zavaró, hogy nem Brian Johnson a…..
VatoLoco 2016.05.18 01:18:45
@Látens Inszinuáció: bocs sz@rok rá..és akkor remélem jól körbeírtam...
Ezt maga nyilatkozta a BBC-s Matt Everittnek. Azt mondta, hogy meglátják mi lesz a még be nem jelentett amerikai dátumok után, de ő simán maradna, ha a zenekar akarja. Egyébként a nagyon régóta nem nyilatkozó Axl Rose olyan, mint akit teljesen kicseréltek. Barmi lelkes, sztárallűr nem látszik rajta,…..
Egyre zavarosabb, hogy mi történt az AC/DC-ben. Van ugye a hivatalos hír, hogy Brian Johnson énekes fülproblémái miatt mással fejezné be a turnét a zenekar. Ez úgy tűnik nem csak a rajongókat lepte meg, hanem magát az énekest is. Ugyan nem ő nyilatkozta, de az egyik barátja, Jim Breuer humorista…..
VatoLoco 2016.04.18 13:06:02
@gerithegreat88: Ossian? Az melyik is? Ja, a szemszélű lány? Debrecenben tetszett a buli, igazi sztárcsapat az, 3 megállóval arrébb már világhírű
Ha a Kyuss megcsinálta, hogy Josh Homme helyére egy tribute-zenekarból hozott gitárost, akkor az AC/DC miért ne tehette volna meg ugyanezt? Jó, itt énekesről van szó, de Darren Caperna, aki a Back In Black nevű zenekarban énekel, simán hozta volta Brian Johnson hangját. Tessék csak…..
A zenekar kiadott egy közleményt, amiben már hivatalosan is az áll, hogy Axl Rose mellett Slash fog gitározni, Duff Mckagan pedig basszusgitározni a Coachella fesztiválon. A többi tagról továbbra sincs semmi hír, de azt már ugyanúgy bejelentették volna, ha klasszikus felállásból ismert Izzy…..
Lehet, hogy nem a Lángoló Gitárok a legjobb, a legszimpatikusabb, netán a leginformatívabb zenei magazin a magyar piacon, az viszont biztos, hogy nálunk jobban senki sem lát a jövőbe. Miért mondom ezt? Nos, fél éve megjósoltuk, hogy David Vincent várhatóan közös megegyezéssel…..
Tegnap hallottuk a hírt, hogy valami komolyan készülődik a Guns N' Roses háza táján. Titokzatos twitteres üzenetekről, jólértesült bennfentesekről és családtagokról suttog a zenei sajtó. Mi, a Lángoló Gitárok munkatársai, minden tiszteletünk és szeretetünk mellett nyíltan…..
VatoLoco 2015.11.13 10:48:47
Weiland ráadásul ijesztően jól értesült. Az történt, hogy a hétvégén megmondta, hogy utódja, Chester Bennington már nem a Stone Temple Pilots tagja. Hitetlenkedett is mindenki, hiszen nem olyan rég lett hivatalosan is Bennington az énekes, ráadásul nem győzött lelkendezni azon,…..
LifeTILT A Shreddedshian legenda 2012.01.30 21:07:00
Ez a bejegyzés Zyzz Shreddedshianról, egy 22 éves legendáról szól, aki extrém vékony ektomorfként, a világ egyik legelismertebb sportolója lett megmutatva a világnak, hogy igenis bármi elérhető, csak kitartás kell hozzá, akarat, és megfelelő elszántság. Zyzz végérvényesen…..
VatoLoco 2015.07.11 11:17:06
Tisztelet ennek a srácnak, mindenért, amit véghezvitt és azért is, ahogyan gondolkodott!

Sajnos egyetlenegy dolgot csinált rosszul,..a Kardió a futás, és minden más is, az egyik legfontosabb dolog, amit ha a kezdetek elején nem is, de később el ne hagyj soha!

A kardió, a szív és a vérkeringés egészséges fenntartása, a szó jelentése is szívvel kapcsolatos. Szívbetegeknek nagyobb odafigyeléssel (és az elején nem is javallott) de ugyanolyan lassú kitartó munkával és odafigyeléssel (ami a cikkben benne van), először kevés bicikli, esetleg ellpitikus trainer, ...ne felejtsétek ki az edzésből, testalkattó függetlenül, mert állóképességet és kitartást is hoz.

Sajnálom, hogy kihagyta az edzésprogramjából
Kardio=szív és érrendszer.

És felejtsünk el minden tévhitet, hogy izmot veszítesz (persze), de, minden kis izomveszítés, vérkeringésben és állóképességben visszajön.
Később pakolhatsz még annyi izmot magadra, amennyit akarsz.

Még 1x hangsúlyozni akarom, ha valaki bármilyen szívrendellenességben szenved, annak az első pár év alatt csak lassan és nagyon fokozatosan szabad kardiózni...de kihagyni vétek.

Egy edzőtársa, alig pár hónapja ment el szívinfarktust kapott, 21 évesen... sajnos műtötték a szívét előtte....de miért gondolja bárki, hogy a kemény súlyzós edzés nem terheli meg a szívet...vagy jobban, mint egy kevés kardió!?

Még 1x tiszteletem a srácnak, mindenért, amit véghezvitt, de kardiózzaktok...mindenki az egészségi állapotának megfelelően! És ugyanilyen kitartóan!
Slash a Guns N' Rosesban töltött évei alatt átélte a rocknroll minden részét. Szó szerint ő maga volt a rocknroll. Amikor kikerült a zenekarból én személy szerint azt jósoltam volna, hogy még mélyebbre süllyed az alkoholba és a drogokba. És talán egy ideig így is lehetett, a…..
VatoLoco 2015.07.02 20:17:05
@MIVAGYUNKAZOSTOBÁK: Te, kis seggfej, 1986 óta ismerem a Gunst, éltem az USA-ban, és van fogalmam arról, élőben, és 100 koncertről, hogy mi-micsoda, pontosan hallottam már és tapasztalatból írtam.... másik hogy: 1, ne személyeskedj, mert, egyből lejön, hogy mekkora primkó vagy,.. de, ne aggódj ilyeneket én is tudok írni baromarc
VatoLoco 2015.07.03 19:02:19
@Adam CheapRock: Kicsit nézzünk körbe, mennyi tere is van a rockzenének, és mi/kik van(nak) benne.
1 kérdésre adj választ. - hol az új AC/DC, hol az új Metallica, Stones, Queen ..hol az új bárki, aki egy világot képes megmozgatni? Sehol, mert annak vége.
A nyári fesztiválokat is kikkel reklámozzák? Há' persze, hogy Slash-el, Motörheaddel meg a nagy öregekkel. Nade, lassan már csak az öregek otthonában tolhatják, és mákjuk lesz, ha nem jutnak Malcolm sorsára... emellett a többi, akár tehetséges csapatnak esélye nincs eljutni oda, mint a Led Zeppelinnek volt pl.
Csütörtök este lépett fel karrierje során először a System Of A Down Örményországban. Ez ugye azért nagy szó, mivel a rockzenekar összes tagjának vannak örmény gyökerei (a basszusgitáros Shavo Odadjian ott is született). Ráadásul azért is volt különleges az esemény, mert…..
VatoLoco 2015.04.25 09:26:52
@elmebajnok: Főképpen ez érdekelt volna engem is, mert anno, minden második SOD intejúban elhangzott, mennyire örmények, és aki nem ismerte a zenekart, csak névről, egyet tuti tudott, hogy örmények a gyökereik.
VatoLoco 2015.04.26 23:01:14
@evil demon satan devil: Jobb később, mint soha az igaz, ha már 21 éve zenélnek
Remélhetőleg a pokolban már külön savas kondért tartanak fenn azok számára, akik szerint a Troublegum óta nem született minőségi Therapy?-lemez. Ám a legutóbbi albummal kapcsolatban valamelyest érthető a fanyalgás: a Brief Crack Of Light-nál még az is slágeresebb pillanatokat…..
Finnországban is tegnap este rendezték az ottani Dal döntőjét, melyet a Pertti Kurikan Nimipäivät (Pertti Kurikan névnapja) nevű banda nyert, melyet négy értelmi sérült punk alkot. A zsűri ugyan csak a negyedik helyre hozta őket, de a telefonos közönségszavazásban elsők lettek.…..
VatoLoco 2015.03.02 00:02:58
@exterminador: Pontosan erre gondoltam, a Wurst-féle mechanizmus ugyanez volt. Ez egy kalap 0, és azzal adják el, hogy Punk-ok. Mondjuk, legalább Punk zene minimalitása passzol a dologhoz...csak legalább valami dallam lenne, valahol, de ez tök hamis.
Csodálatos Euróvízió: Egy, "Hermafrodita"/Identitászavaros,SzakállasNő, 4 Down-kóros. Jövőre, azért fog nyerni valaki, mert vak és süket. És zárójel...semmi bajom az értelmi fogyatékosokkal, ez, egy szerencsétlen állapot, csak nehogy már piedesztára emeljük ezt a 0 produkciót, mert nem Vivaldit játszanak hibátlanul.
VatoLoco 2015.03.02 14:31:48
@halaloszto: :)) Van fogalmad arról, miért indult el a punk mozgalom? Ismered a Pistolst, a Clash-t, a Ploitedet, a street punk-ot, a skate punkot, a Millencolint, az MxPx-et, a Toten Hosen-t? Ezeken nőttem fel....és pontosan tudom, mi váltotta ki a punk mozgalom elindulását a 70's években...de ez szar és pont. Az meg, hogy mi célzattal juthat ki a vízióra, az taszít is.
A Lordi nyert víziót, mint stílusidegen csapat, és az a dal, bátran állítom a rock legjobb dalai közé tartozik, ma is. Ez meg fos..és nem diszkriminálok senkit, mert értelmi sérült.
Remélem érthető volt a válaszom, és kielégítette kíváncsiságodat.
VatoLoco 2015.03.02 17:56:24
@joethebrutal: Én is hallottam, de akkor mit keresnének a Vízión?....Viszont, mondok 1 példát: - ha pl. fellépnek az EV-n, mint külön fellépők, és ezzel promotálják, hogy több figyelmet fordítsunk a fogyatékosokra, és ezt így kommunikálják le az OK!
Sorolom: - Ez még meg sem történt, csak fog. Ma délután előadást tart az Oxfordi Egyetemen. Az egyetem ráadásul még büszke is rá, hogy egy ekkora ember elfogadta a meghívásukat, és mond majd sok okosságot a hallgatóknak. - Elárulta, hogy mi lesz a meglepetésszerűen megjelenő…..
VatoLoco 2015.03.02 15:11:37
A New Zealand Herald magazinnak mondta el nemrég egy interjúban a gitáros, miért visel minden fellépésén napszemüveget. A mára már jelentős szólókarriert befutott ex Guns 'N Roses gitáros elmondta, hogy alapvetően szégyenlőssége, félénksége miatt hordja a napszemüvegét,…..
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..