Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wagnerur

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
Minek tagadnánk, nekünk a könnyünk is kicsordult az alábbi videó láttán: Az asszociációs teljesség kedvéért ide kívánkozik Monty Pythonék, és Szacsi kibaszottjó klasszikusa is. A felvételt a szánalmason láttuk először, millió puszi érte...
A minap az egyik pécsi Tescoban fotóztam a kiírást, és elgondolkoztam rajta, vajon hogy' értik ezt az áruház dolgozói... Volt már olyan eset, ami miatt ki kellett helyezni ezt a táblát? :) Ezt kérdezte Chinga, a válasz pedig - bármennyire is berzenkedik vallásos-konzervatív-állati…..
Alekszandr Ovecskin lett az NHL legdrágább játékosa. A liga történetében ő az első, aki több mint 100 millió dolláros szerződést írt alá. Tegnap még 6 éves, 54 millió dolláros üzlet volt kilátásban, de a felek feljebb srófolták az árat és az időtartamot is. Ovecskin 13…..
Részletesen beszámoltunk a minap Chris Simon bűncselekményéről és bűnhődéséről egyaránt. Mindazonáltal a tsn.ca mintegy a kedvünkért összeszedte a National Hockey League történetének leghosszabb eltiltásait. Látszik, hogy az organizátorok egyre keményebben büntetnek,…..
Nem szívesen emelünk ki ilyen eseteket, hiszen nem a gyilkolászás miatt szerettük meg a jégkorongot. Ám az mégis külön posztért kiált, hogy ebben a szezonban immár a negyedik Philadelphia Flyers-játékos taglózott. Hartnell nagyon sajnálja, hogy kinyírta Albertset – és két…..
w A béka visszanyal 2007.11.12 10:00:00
Fülön csípték Kóka Jánost, hogy a fair play közepette feketemunkásokkal építi hatszintes otthonát. Már-már népmesei fordulat. Aki magának vermet ás. Ám a népmesékben nincsenek ügyvédek, se jog, és pláne nincs adómorál. Még szerencse, hogy már készülnek az új mesék.…..
w Debilek és gyíkok 2007.10.31 09:00:00
Nem, a gyűlölettörvény miatt nem szakítom meg az üzemszünetet. Nem is kell, mert szerencsére megírtam már előre, amit valaha akartam. Itt ni.De kivonatolom ide a vonatkozó lényeget, kedves idióta kormánypártok. Különös tekintettel a végvonaglásában saját buta fejét felfaló…..