Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagyarHírmondó

3 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberi értékeket gyártani képtelen, sikertelen emberek halmaza kezdte meg soha nem ismert arculatú termékének, szolgáltatásának, vagy gondolatának terjesztését, mert a vírus a géphez köti az embereket ezért eladni kell nekik. Bármit, mindent de sajnos többen lettek a valódi termék nélküliek vagy a…..
Sok hasonló tapasztalatot megélt embertársaink szerint, a hazug ember jobb mint a sánta kutya: nem kell kergetni mert házhoz jön és azért sem mert a pofont is bevárja. A pofont? Azt a nagy büdös nagy pofont amit Önmagának ver az arcára. A barátság értékmérője a féltékenység? Vagy a barátság…..
Amióta mindenki, aki teheti otthonról dolgozik, tanul, oktat, számos jó kezdeményezés született azok segítésére, akik a komfortzónájukon kívül rekedtek. Ilyen volt többek között egy facebook-csoport is, amely a tanárok, diákok és szülők segítésére jött létre, és napok alatt hatvanezer fölé nőtt a…..
A vírus vámszedői avagy a gerinc nem kellék ha írni kezdenél szagértőként az Interneten.  Nincs kivétel csak bevétel? - mi a teendő ha embertársad hóbortja a nyilvános hazugság terjesztése: megmutatjuk.  Sok rémtettet követhetett el az aki úgy arctalanul szagértőként olyan dolgokat írogat amiknek a…..
      Létezik egy márka, amelyről nem sokan tudnak itthon. Pedig Meghan Markle, Cameron Diaz, Bradley Cooper és Hugh Jackman is ezt használja. Nekem szerencsém volt megismerni az Éminence brandet, amely 10 egymást követő évben nyerte el a kedvenc bőrápolási márka díjat. és amelyet Ausztráliától…..
MagyarHírmondó 2019.04.26 15:24:20
@modus vivendi2: arra az Ilcsirw gondolsz aki annyira bena, hogy a kinaiak kilora hamisitjak es aminek a mostani designja egy ertelmezhetetlen sz@r? Akinek lathatatlan a weboldalan a tartalom? Akik evek ota ... de a termek? Azt szeretik a kinai hamisitok: ami tenyleg jo! A magyar mentalitas... az a nem jo!

10 evvel ezelott hallottam errol a ket magyar sracrol: ma a szakma oregjei es mesterei!
Alazatos, tiszta lelku emberek!

Kar volt ilcsi kozmetikaval tele pisalni a hozzaszolast: ezert dobtam ala roluk ezt a negjegyzes!

A story pedig szuperul vsn leirva: respekt! Koszonom, hogy olvashattam!
MagyarHírmondó 2019.05.05 17:49:54
@modus vivendi2: arra az Ilcsirw gondolsz aki annyira bena, hogy a kinaiak kilora hamisitjak es aminek a mostani designja egy ertelmezhetetlen sz@r? Akinek lathatatlan a weboldalan a tartalom? Akik evek ota ... de a termek? Azt szeretik a kinai hamisitok: ami tenyleg jo! A magyar mentalitas... az a nem jo!

10 evvel ezelott hallottam errol a ket magyar sracrol: ma a szakma oregjei es mesterei!
Alazatos, tiszta lelku emberek!

Kar volt ilcsi kozmetikaval tele pisalni a hozzaszolast: ezert dobtam ala roluk ezt a negjegyzes!

A story pedig szuperul vsn leirva: respekt! Koszonom, hogy olvashattam!
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Mert ha nem, drasztikus változás állt be a korábbi kommunikációs stílhez képest. Ez volt régebben: Ez meg most: Meg ez is: A találatért Cadixnak vagyunk hálásak.  UPDATE: az RTL szerint nem törték fel az oldalt, akkor ez az új irány...
MagyarHírmondó 2014.09.21 09:20:49
@Big Tits Fan: Azt állítja az RTL, hogy nem törték fel a fiókjukat, akkor ez olyan sértés ami anyagilag is behajtható! Amennyiben meg nem törték fel, akkor kifelé velük a médiából! Nem kell ide adó meg egyebek, az ilyenek nem valók emberek elé mint az RTL. A hölgy büszkén megosztotta azóta ezt a MILF-es képet. Szóval a zsák és a foltja...a karrierért mindent?
MagyarHírmondó 2014.09.21 12:55:23
@sorskonyves: A Marslakók kérdést az Átlátszó.hu csapatával már 1 éve kitoltuk a világ elé..véleményem és tetteim is voltak/vannak.
 ..
MagyarHírmondó 2013.05.14 05:38:01
@álfirkász: jól tudod, ez csalás, csak a tévedésbe esjéts és azanyagi haszonszerzés alaki elemeit kell ugyebár lenyomni a rendőrség torkán hozzá. Láthaóan ot van a bibi, mert az aszrológia, meg minden iylen - ológia, bizony sok esetben áltudomány SZAGÚ, csak sajna, ezekre nincsen ellentétes és megdönthetetlen bizonyíték. már pedig ennyi erővel akkor a PAPSÁG is csaló, mert hát Isten sem megy veled szemben, azt meg ugyebár józan ésszel még sem hiheted, hogy élne vagy valaha is élt? Vagy még is? Akkor most nem normális egyedek tömkelege sétál az utcán? Vagy végül is: ahogyan vannak placebó gyógyszerek, a palcebó hatás érvényesülhet, a hitben is. Már pedig ha hiszel, akkor az erőt adhat, szándékot erősíthet és a döntés:megszületik, megépül, előkerül a jó gondolat! Ezek után akkor mi is ez az egész? Kicsit óvatosana dolgok fekete-fehér leirásával!
Nehezen tudja elviselni az államgépezet akár egyetlen gyermek elvesztését is, aki kimarad az egyre súlyosbodó közoktatási nyomorból. Külföldön élő állampolgárt gyámüggyel fenyegette a 14. kerületi önkormányzat, ha nem mondja meg, hova jár a gyermeke óvodába. Mert az…..
MagyarHírmondó 2012.07.08 12:54:02
@Xezs:

Apád 6 osztályos anyád 4: Mire tanitanak, nevelnek ha se munkájuk se életük?

Apád mérnök, anyád orvos:Van munkájuk, perspektivájuk! Mire tanítanak ők?

Az alapvetően hátrányos rétegből van a massza:ők az adófizető emberek tengere!

A politikai körök meg nem befolyásolnak: FOGJÁK ÉS LENYOMJÁK A TORKODON A MAGUK AKARATÁT! Amíg itt írogatsz, mehetnél tüntetni vagy csoportokat szervezni az un. POLITIKAI HATALOM ellen! Te még is itt vagy? Akkor téged elnyomnak? Vagy zavar a meleg?

Láss már reálisan, a földön a dolgokhoz elég ha valaki erősebb, már is kezdhetsz okoskodni, hogyan térj ki előle, vagy hogyan pusztítsd el!

...vagy marad a birkasg: sorba állsz és bégetsz!
MagyarHírmondó 2012.07.08 21:58:24
@Xezs: Bejegyzéseidből egy sérült ember rajzolódik ki aki a választékosság mögé rejti tudatlanságát. Angliában a hozzád hasonlókból lesznek pizzafutárok, de onnan is gyorsan kivágják a magadfajtát!

Csöves meg nem az aki nem akar dolgozni te szerencsétlen, hanem az aki hajléktalan! Szótisztázás pubikám, nem kell körül írni olyan fogalmat amire van már megfejtés!

Az én béremért ne aggodalmaskodj: Te nem látod a földet a hatalmas arcodtól!
Váratlan fordulattal folytatódik a paranormális jelenségeket tömörítő Zugló-gate. A tegnapi abszurd óvodalátogatási interjúnál még sokkal súlyosabb helyzetet vázol az alábbi történet. Naiv ügyfél 52 év után azzal szembesült, hogy nem ér a neve, az okmányirodában nem…..
MagyarHírmondó 2012.07.08 07:34:28
@Csore60: A barátom apjának halálakor tudta meg hogy az á nem = a. Ez a családnak 700ezerbe került minden irattal!

Meg sem kérdezték, hogy 1 irat =20 e-ért kérné e a névváltoztatást!
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
MagyarHírmondó 2012.04.16 08:39:52
@Schütii: ne fesd az ördögöt a falra XDD
MagyarHírmondó 2012.04.16 08:50:54
@aripeti: 40e ért kapsz egyet és beszerelteted, újab 5-10ért. Holnap kirúgnak. Aztán fogod és integetsz a kihangosítodnak. A másik 3 sofőr pedig másik 3-at rak be?

A főnököd meg vidáman vigyorog közben, hogy az autóját hegeszted? Gyere le a földre!
MagyarHírmondó 2012.04.16 09:09:11
@Shadowbull: Na ebben viszont neked van igazad!