Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burger House (Péter)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor mondjátok, hogy drágák a burgerek, és ugyan kinek van pénze ezt megfizetni. Ezen szeretnénk mi most segíteni, és lámpafényt nyújtani az éjszakában, hogy kövessetek! Lentebb jönnek azok a helyek, ahol maximum egy Mátyás király arcképes igazolványért megkaphatjátok…..
Burger House (Péter) 2013.08.27 23:09:37
@lifelike: Nem pénzkérdés, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Amint észrevettem, azonnal jeleztem a hentesnek, egy hétig rendben volt, majd újra tapasztaltam a problémát. Már más hentessel dolgozunk, utólagosan is elnézést kérek a problémáért, mai napig 2 hetente legalább egyszer kóstolok, hogy tudjam mit adunk ki. De ha bármi problémát találsz, jelezd nyugodtan az oldalunkon, azonnal kivizsgálom :) És egy kis jó hír bónuszban, emeltünk a szinten, ha már új hentes, emeltünk az eddig 13 dkg-s húson, 1 hete már 18 dkg-s Óbudán ( tesztüzem ) és az ár marad 990 Ft :) Mivel a visszajelzések pozitívak voltak, a héten amint elkészül az étlap, máshol is bevezetésre kerül.
Amikor podcaster kollégám Laci rákérdezett, hogy nincs-e kedvem megenni egy kicsit nagyobb hamburgert, mondjuk úgy két kilósat, egy pillanatra Adam Richman helyében éreztem magam, aztán a realitás erőt vett rajtam, és közöltem, hogy ki van zárva, azok az idők már elmúltak, amikor…..
Burger House (Péter) 2012.12.21 23:48:21
@altero: Szia! Nem óhajtottam hitelteleníteni, de hadd legyen már meg nekem is azon jogom, hogy elvárjam, hogy a kritikát is kulturáltan, emberi hangnemben tegyék meg, legyen az internet vagy akár személyes.
Burger House (Péter) 2013.01.19 10:08:22
Sziasztok!
Először is jelzem, hogy annyira komolyan vettem a panaszaitokat, hogy elmúlt 1,5 hetem kb. csak erről szólt. Eredménye,hogy pár új ember érkezik, remélhetőleg ők jobban magukévá tudják tenni a vendégbarát mentalitást.
Viszont nekem is be kell vallanom valamit, amiben én hibáztam. Folyamatosan próbálunk fejlődni, új recepteket kipróbálni, azért hogy minél jobbat adhassunk. Ez vezetett oda, hogy való igaz, a hús elvesztette az omlósságát. Ez a személyes felelősségem, mentegetőzhetnék, nem teszem. Két összetevő nem jól reagált egymásra, természetesen már változtattunk a receptúrán, sőt a jövő hét teljesen egy új, az eddigieknél jobb saját recept kifejlesztésére lesz áldozva.
@Uglee:
A tojásos részét megdöbbenéssel olvastam, egyszerűen nem tudok hozzászokni, hogy mindennemű kérésem ellenére, dolgoznak nálunk még olyan emberek akik a fenti módon állnak hozzá a dolgokhoz. Kérek mindenkit, aki hasonló problémát tapasztal jelezze nekünk a FB-s panaszbejelentőnk segítségével, nem tartjuk megengedhetőnek ezt a fajta hozzáállást és az amunkatárs rövid időn belül távozni fog a körünkből.
Azért az kissé bántó, hogy a mirelitból dolgozó bódés hamburgeres is odaver bennünket. Mi a vezetőség részéről mindent megteszünk, hogy ti olcsón, kulturált helyen, jót ehessetek, drágább hamburgerárral hidd el nem merülne fel nálunk sem probléma, de a szívünket, lelkünket kitesszük, és vállaljuk a hibáinkat, de ennyire ne sérts meg minket légyszíves, nem szolgáltunk rá.

@MarbleC: Ha elolvastad a bevezetőt, láthatod, igazad van, rossz irányba mentünk el. De van visszaút, remélem nálad is, a jövő hetem arról fog szólni, hogy ne találhass hibát benne :)
Tanulmányút? Te kiugrasz egy összehasonlitó hambitesztért az USÁba? Köszönöm, hogy lazán alap egy jó 10 millás tanulmányút. Azért azt te is tudod, hogy ez irreális ötlet volt... 1, a költsége annyi lenne, amennyit egy évben keres egy átlagember. Per fő.
Tényleg nyitott vagyok bármilyen ötletre javaslatra, vállalom a hibáinkat, de azért könyörgöm maradjunk már a realitásnál, 790 Ft-ért árulok egy hamburgert, felszolgálással, éttermi szinten, MINDEN ESETBEN NYUGTÁVAL! Ne egy bódés burgerrel hasonlítsatok, mert ahhoz képest óriásiak a költségeink, csak a jogdíj, hogy zene szólhasson, annyi mint egy bódénak a bérleti díja! Üzletenként! És még a pénztárgépbe is beütjük! Aki nem üti be, az nem kér számlát akkor sem, ha vásárol, így mindent 27%-al olcsóbban tud megvenni, így annyival olcsóbban is adhatja... Anélkül mindössze 622 Ft lenne az induló MARHÁS hamburgerünk! Az éttermi profillal működő burgeresek pedig jóval drágábbak (pl. Ring: 1690től, fridays:2790-tól), Dallas 1590-tól). Minőségi alapanyagokat használunk ( jégsaláta, nem fejes, friss paraicsom, friss uborka, eidami sajt a lapka helyett, saját húsrecept, saját készítéssel, saját szószok ) de szerettem volna ha olcsó lenne, hisz magam is egyszerű ember vagyok, ezért azoknak próbáltam opció lenni, akik szeretnek egy jót enni, de tisztában vannak a realitásokkal. A jelzett hibák nagy része egyenes arányban van azzal, hogy alacsonyabb költségvetéssel vagyunk kénytelenek dolgozni, és el sem tudom mondani milyen érzés az, hogy tudod, hogy részben igaza van a vendégnek, de ( például) egyszerűen nem tudsz több embert felvenni a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Egyet viszont be kell látnom válaszút elé érkeztünk. Vagy lejjebb visszük az árakat és a minőséget beáldozzuk az árért, vagy feljebb kell emelnünk azokat és a emelnünk a profizmusunkat. Egy hónapon belül eldől.