Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belovan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt újra a Sin City különkiadás, a tengerparti turistaparadicsomból, Pattaya városából. Az első hír még szórakoztató is a maga módján, mert a narkolepsziás betörő nem túl gyakori fajta szerintem. A rendőrséget július másodikán a 45 éves házvezetőnő riasztotta, aki…..
belovan 2012.04.04 13:12:00
Hat igen... ezek kemeny dolgok.
En nyolc ev normalis hazassag es harom gyerek utan jutottam oda, hogy a nejem a thai maffia-gengszter rendorseg kezebe kerult, mert valakinek az volt az otlete, hogy a taskajaban levo vitaminokat (20-25 darab kapszula) kabitoszernek nezi es lenyul tolem 200000 bahtot (5000 euro). Hogy mennyi volt a zsaruke, es mennyi a tobbieke azt nem tudom nem is szamit..
A nejem tiltakozott, de termeszetesen analizist nem vegeznek ilyen helyen, igy megoldottak a dolgot.
Eloszor jol megverte egy nagy darab ferfi, majd orrba szivatott vele valami drogot az osszes tobbi fazonnal egyutt a cellaban, ahol teljesen bilincsbe verve kellett lenniuk - kezukon bilincs, labukon beklyo. A pisilesi teszt ezutan jott...amikor mar volt mit a nyakaba vagni es a listahoz csapni... hogy mi volt nala: a gonoszsag netovabbja.
Ezutan - mivel sosem fogyasztott semmilyen drogot - ebben a vilagban ez kuriozumnak szamit - eppen o lett a kislerleti nyula a rendorseg feltorekvo gengsztereinek es agyonnyomtak 5 napon at hallucinogenekkel, hogy a fiatal gengszter-tanoncok tanuljak hogyan tagul a pupilla meg a tobbi tunet, hogyan izzad az egyen, hogyan szarad ki stb... eloszor felet, majd egeszet adtak neki, majd ketorankent - mikozben mar izzadt, kiszaradt stb... amellett hogy kinoztak es nyilvan elveztek hogy szenved nem adtak neki folyadekot, ugy hogy amikor lattam a bore mar feher volt es rajta fekete foltok a szarazsagtol es a meregtol es negy napig nem hagytak ruhatvaltani sem - mert "ezek a thai torvenyek" - azokat kovetni kell... a teste meggombasodott, hogy canastennel kellett kiirtani egy heten at a gombat, ezt ott szedte ossze, amint ott hevert bilincsbe verve a budos, rothado, fulledt, lepedekes mocsokban bunozok es gyilkosok kozott. Engem csak 5 nap utan kereshetett meg jo penzert (minden hivas penzbe kerult a sajat telefonjarol is) teljesen agyonkinozve megalazva. 3 percet kaptam vele szemelyesen, ami arra volt eleg, hogy leirjam a szamlaszamot, hogy atutaljam a penzt, valami az oriasi raruhazott hatalomtol meghibbant elmebetegnek... aki ot napon at kerdezte ki a semmirol es nem hagyta aludni, es eljatszotta a jo rendort... miutan ez megtortent meg beszelhetett 30 percet velem telefonon, majd 10 napig meg tartottak a "biztonsag esetere" - nem kommunikalhatott a kulvilaggal stb, hogy ne lassak kinn a veres nyomait es megtorjek az elmejet az etelbe, italba adott tovabbi drogokkal es depressziokeltokkel - fustot engedtek a cellaba parszor, hogy fulladozzanak az ott levok stb...nyilvan nem tudta elmondani mindezt nekem reszletesen es en nem vagyok egy szadista ember, aki beleviszem a paromat abba, amibol probal kimaszni egy eve.
A lenyeg, hogy miutan eljott paranoias volt, korhazba kerult hetekre, majdnem megorult, hallucinaciokkal es viziokkal kuzodott es remegesi rohamai es gorcsei voltak, valamint alvaszavarban szenvedett, es majdnem kiszaradt a megvonasi tunetektol es a mergektol, kesobb hanyasai es hasmenesei voltak.
Termeszetesen a teljes esetet toroltek mindenhonnan - nyoma sincs az egesznek (pontosan ahogy a thai torvenyek ezt megkovetelik gondolom, mert azokat kovetni kell), a penzt zsebre vagtak ( a thai ciganytorvenyek alapjan, mert azok szentek), papir es bizonyitek nincs rola.
Senki ne reagaljon ha lehet erre a kommentre - de ide illet a thai bortonos dologhoz -, mert nem a nevemen vagyok benn es letagadok mindent abbol amit leirtam itt - viszont megtortent, valoszinuleg sokkal szelsosegesebb borzalmak kozott amit itt irtam, mert nekem ennyi lett sirva elmeselve es atadva, hetekkel a trauma utan...
Ezutan csak egy ures szellem ult velunk heteken at a csaladi millioben... es o akit szerettem nagyon es a gyerekek imadnak (a draga szivlelek no - eltunt az embertelen barmok miatt a semmiben).
Hosszu honapok alatt juttott el oda, hogy valamennyire magara talalt, pedig az igazi kinokat mar tobb mint egy eve elte at es utana a megvonasi tunetek is veget ertek mar jonehany hettel kesobb kesobb... es alapvetoen sokkal erosebb ember,mint a legtobbunk, en valoszinuleg meghibbantam volna. Amugy faranggal meg kemenyebben bantak volna el, ahogy a mocskok mondtak neki... igaz a bune annyi volt, hogy farang ferje volt, ami ebben a rasszista orszagban ugy tunik azonnal bunnek szamit, es meg kell hurcolni valakit, mert boldog a faranggal.
Ezutan az osszeroppanas hataran es kinjaiban kolostrba ment a nejem ket honapra es probalta tultenni magat a trauman es ezeken a borzalmakon...
Ma jobban van, de meg mindig remalmai vannak tobb mint egy ev elmultaval is es csak remelni tudom, egyszer majd ujra lesz egy teljeserteku tarsam, akivel csodalatos 8 evet toltottem el ebben az orszagban, eddig az esemenyig bezarolag.
Az utobbi egy esztendo csak arnyeka mindennek. Ez a "faranggal harmoniaban egyutt 8 evig elo thai no " cimu eset amugy ritka, mint a feher hollo (es ezt azok is tudjak mindannyian, akik mar par eve itt elnek ebben az orszagban - mert a thai nok nem ilyen fajtak). O ilyen fajta volt, es mindezek ellenere ma is ilyen fajta en erzem es tudom es latom - ez gondolom nem tetszett a pribekeknek szanalmas nyomoranak...
Isten ovjon mindenkit a thai "rend"orseg-nek nevezett banda karmaitol, es azoknak pribekjeitol, akik ugy hiszik - es meg is teszik, - hogy csak azert mert valaki boldog hazassagban el egy FARANGGAL maris le kell huzni es minden ok nelkul ossze kell omlasztani a csaladjat es a harmoniat...
TIT ahogy mondani szoktak - "ez thaifold", csupa kisbetuvel... igazi korrupt gengszter orszag... es akinek illuzioi vannak ezugyben, annak se kivanom hogy atmenjen azon amin mi... mi meg itt vagyunk egy darabig ebben az illuzioorszagban (allitolag lekerult a legkorruptabb 10 orszag listajarol, en azt hiszem ezert a minositesert jokora penzt kellett adniuk (amit a 20 millio turistabol ki tudtak gazdalkodni)
Szoval mi meg maradtunk egyenlore, ezek utan is - igaz nem sokaig lesz ez igy, rovidesen tovabb allunk egy normalisabb orszagba, ahol az ember ember mondjara elhet, emberi jogai vannak es nem csak a "pofadat befogod es koltheted a penzt, te budos farang" jar neki osztalyreszul...
Szep napot a mosolyok orszagaban:-(