Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r4csni

23 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
londonbaby Indiai tündérmese 2013.04.11 23:27:34
Mario, akivel nap, mint nap együtt zárom a kávézót, mellékállásban gazdag családoknál takarít. Valamiből el kell ugyanis tartani, a 3 gyereket meg a feleséget, aki neveli a kis rosszcsontokat. Így a heti közel 50 óra mellett, amit a Starbucksban nyom, még reggelente eljárkál…..
londonbaby Multi-kulti keveredés 2013.03.27 20:22:24
A hétvégén Jackie ismét házibulit rendezett. Ez alkalommal a születésnapja volt az apropó arra, hogy újra összegyűljön a starbucksosok/nem starbucksosok apraja nagyja. Olaszok, magyarok, libanoniak, lengyelek, csehek, jamaikaiak, franciák, indiaiak, kínaiak, spanyolok gyűltek össze…..
londonbaby Dolce Vita! 2013.03.10 14:37:12
Amikor csak felébredek, belecsöppenek az olasz temperamentum kavargó varázslatos világába. A konyhából a friss presszókávé szaga lengi be a „a lépcsőházat”. Kinyitom az ajtóm és sokszor úgy érzem, mintha az ajtó mögött az olasz tengerpartra lépnék és a konyha felé…..
Úgy érzem, hogy mióta elhagytam a magyar házat egyúttal, az elém kerülő akadályok nagy részét is magam mögött tudhatom. Elköltözésünk során az egyetlen kellemetlen pillanat, persze a magyar főbérlőnknek köszönhető, aki nem átallott még búcsúzóul lerántani…..
Még talán mostanáig sem esett le teljesen, de csaknem egy év után sikerült elköltözni. Nem kell pénzzel feltölteni a gázt meg a villanyórát, csak olasz és angol nyelv vesz körül, egy szobában az én drága Viktor barátommal. A költözés ment, mint az ágyba szarás, mire…..
londonbaby Back in tha game 2013.02.20 22:07:28
Nem is tudom mennyi idő telt el  utolsó helyzetjelentésem óta(6 hónap). Elkezdhetnék mentegetőzni, hogy sok a meló nincs idő és satöbbi, de a helyzet az, h őszintén szólva elszállt az „ihletem”, ha egyáltalán létezik ilyesmi… Lényeg a lényeg úgy döntöttem újra…..
A nyúlon túl A hét pólói 2012.11.15 09:09:00
..
r4csni 2012.11.15 21:08:42
r4csni 2012.11.15 23:04:41
Úgy fest egy kicsit a kelleténél komolyabban lett véve ez a paráztatás az olimpia körül. A munkahelyem környékén legalábbis mindenképpen. Egész konkrétan kevesebb volt a forgalom, mint az olimpia előtt. Kihalt a környék, senki sehol, az arabok elmentek haza ramadánozni, a…..
Szombaton szabadnapom volt, Marciékkal már rég találkoztam ezért gondoltuk kirúgunk a hámból egy kicsit, és mit ad isten épp aznap érkezett dj Sterbinszky a városba, hogy csapjon egy londoni magyar bulit. Alapból elég kétkedve vágtunk neki a dolognak. Magyarok osszegyűlve egy…..
El se hiszem, de megkaptam az adótámogatást, épp Kriszti barátnőmmel csatlakoztam ideiglenesen a turisták népes táborához és így immár 4 hónap után sikerült eljutnom a Big Benhez és a Temzéhez. Szóval épp az általam utolsó garasnak vélt 10 fontot vettem le a kártyáról,…..
londonbaby Londoni magyarok 2012.07.11 21:19:00
Elképesztő milyen figurák tévednek ide kis hazánkból az, hogy a legtöbb szinte semmit nem tud angolul még hagyján, az otthoni helyzet miatt nem csodálom, hogy meg akarják nézni mit lehet itt kezdeni. De könyörgöm ha már valaki elhatározza, hogy a háta mögött hagy mindent…..
londonbaby Olimpia 2012.07.03 12:18:00
Azt azért nem gondoltam, amikor kijöttem, hogy majd rettegve fogok tekinteni az olimpiai játékok közeledtére, pedig egyre inkább itt van a nyakamon. Nem lehet anélkül sétálni egy utcasarkot sem, hogy ne találna pofán valami vele kapcsolatban. Ráadásul Starbucks szempontból szinte…..
londonbaby Londoniak 2012.06.19 20:30:00
Elképesztő, hogy ennek a városnak a mai napig mekkora befogadóképessége van. Az utóbbi időkben azért már csökkent ugyan, de még mindig érkeznek sorra a szerencsehajcsárok. Olyannyira, hogy angollal csak elvétve lehet találkozni, szinte minden munkát, ami nem felső vezetés, ma már…..
londonbaby Lakom... 2012.06.14 14:57:00
Így több mint 2 hónap távlatából mostmár úgy érzem itt az ideje, hogy meséljek szerény hajlékomról és lakótarsaimról. Talán ott lenne legildomosabb kezdenem, hogy együtt lakom per pillanat 9 magyar szerencsehajcsárral.Ami érdekes, hogy közülük szinte senki sem budapesti lakos…..
londonbaby Honvágy... :) 2012.06.11 17:37:00
Furcsa érzés azért ebben az országban magyarként tengetni a hétköznapokat, még annak ellenére is, hogy nap mint nap magyarokkal találkozom, azért sokszor hiányzik az otthoni légkör, koszt, barátok, család, kutya és még sorolhatnám, de ezekben a pillanatokban mindig drága…..
londonbaby Közlekedem... 2012.06.05 22:41:20
Az elmúlt hetekben, napokban leginkább azzal töltöttem az időmet ha épp nem dolgoztam vagy aludtam, hogy busszal mentem a-bol b-be. Igen ez itt egy időtöltés, totál kiszámíthatatlan mennyi idő alatt tudsz eljutni a célodhoz. Ha csak például a munkába járást vesszük van, amikor…..
londonbaby Hol is folytassam? 2012.05.15 19:42:00
Mivel mostanában sok minden nem történik, ami annyira említésre méltó lenne ezért úgy döntöttem át fogok térni egy kicsivel másabb szerkezetű blogolásra, amiben inkább a kisebb velem vagy másokkal megtörtént eseményeket is megosztom veletek. Előtte azonban még el kell…..
  A bejegyzések, amint az látható elkezdenek ritkulni, ez többek között annak is köszönhető, hogy nem gondoltam volna, de igenis elkezdtem teljes erőbedobással dolgozni járni és a reggel negyed hatos kelés után, nem nagyon érzek nagy kényszert arra h nekiüljek még…..
 Továbbra sem unatkozom, tartalmasan kezdődött ez a hét is. Sikerült elintéznem a biztosítási számomat, aminek a megérkeztével lassan jöhet a bankszámla is. Ismét sikerült megállapítanom, hogy Magyarországnak bőven van mit tanulnia, arról hogy mi az az olajozottan működő…..
 Negyed órája beléptem jövőbeni, de remélhetőleg minél rövidtávúbb rezidenciám ajtaján. A lakótársak (magyarok) rögvest egy jó pofa sörrel invitáltak (abból baj nem lehet) -lehet hogy most végre normális magyarokkal hozott össze a sors???- gyorsan kipakoltam utazó…..
londonbaby Not good! 2012.04.12 10:54:00
 Meg kell mondjam senkinek nem kívánom a jelen helyzetet! Holnap el kell hagynom ezt a szállást, csak éppen nem tudom hova. Tegnap megint találtam egy hirdetést miszerint teljesen felújított lakásban szoba kiadó. Felhívom, észak Londonba elmetrózom (1,5 óra a metrón) egy…..
Mivel a pénteki távozásom egyre  sürgetőbben közeleg én is egyre sürgetőbben böngészem a hirdetéseket. Kiderült, hogy elég sokan hirdetnek szállásokat az iwiw-en ( az még van? ) (így újra regisztráltam is) miután találtam is egy szimpatikus hirdetést, miszerint Wembleyben…..
londonbaby Ismét nem volt unalmas! 2012.04.07 12:49:00
 Arra azért nem lehet panaszom, hogy itt unalmasak a napjaim. Elősször is bemutatnám a két főbérlőt akik (persze) magyarok. ZS, aki egy halál normális ember lenne, ha párja K nem dobott volna rá egy jólirányzott lasszót és nem húzott volna rajta azzal a szent lendülettel egy…..
londonbaby London Baby! 2012.04.05 17:40:00
Nah hát reggel fél7kor felszállt az a fránya ryanair(székek nem hátra dőlnek hanem előre tehát igazi hamisítatlan fapad)! Kevesebb lettem egy jó hazai piros arannyal és egy fokhagymakrémmel amit azt hittem majd felvihetek a gépre, de kiderült h ezek alapvető összetevői egy…..