Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajka kutya

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Türkizkék ég, szikrázó napsütés, üde friss szél és − ezúttal tényleg − kék Duna: Budapest panorámája mindig gyönyörű, de ebben a kora szeptemberi délutánban fővárosunk tízezerszer látott látványa újra lenyűgözi az embert. Ebbe a tökéletes pillanatba robban bele a…..
Lajka kutya 2015.09.04 23:55:34
@Krisz11:
fasznyalóbüdöskurvaanyádat :)
Lajka kutya 2015.09.05 00:13:14
@bbjnick:
Ez már egész jó, csak egyben álságos is.
Ez amolyan nekik akarunk segíteni azzal, hogy lebasszuk magunkról a segítség terhét érvelés.
Olyan, mint a disznóölés, a disznó azért van teremtve, hogy le legyen ölve. Neki így a jó. Hát ezeknek a buzi araboknak is úgy a jó, ha nem bolygatják meg az európai egymásra borulást, hanem ott döglenek meg a török sátortáborban, vagy még jobb, ha visszamennek lefejeztetni magukat a kalifátussal vagy a tálib gecikkel.

Szóval a közönyötök érdekel továbbra is :)
A tapolcai időközi országgyűlési választáson Rig Lajos, a Jobbik jelöltje szerzett mandátumot, ezzel a párt először nyert egyéni körzetben. A szavazatok 99,13%-a alapján: 1. Rig Lajos (Jobbik) 10353 szavazat (35,27%)2. Fenyvesi Zoltán (Fidesz-KDNP) 10093 szavazat (34,38%)3. Pad…..
Lajka kutya 2015.04.13 11:47:30
@freehckr:
anarchista punk-e vagy? :)
Lajka kutya 2015.04.13 12:06:09
@freehckr:
:)))))))))
Remélem olvassa ezt a patás is. Csipőből kirúgná a kungfupanda sztártanácsadója alól a tek-es autót és felkérne, hogy erre a vonalra felfűzve vezényeld le a 2018-as kampányt!
Simán meglenne a 2/3 alkotmányhekkelés nélkül is :)
1989 októbere a köztársaság kikiáltásával a rendszerváltás legsűrűbb időszaka volt, most 25 éve. De mi volt a rendszerváltás? Mi történt velünk akkor és azóta? Erről kérdeztünk magyar véleményformálókat, publicistákat Velünk élő rendszerváltás…..
Lajka kutya 2014.10.27 14:34:23
Elég nagy összegben mernék fogadni, hogy a vihar kirobbantásában vastagon benne volt Simicska.
Anno ugye a kelet felé tolódást lehetett olvasni, mint casus bellit Simicska és Orbán között.
Most pedig épp az amik tettek szert olyan információkra amit fel tudtak használni a stratégiai céljaik eléréséhez.
És pont olyan helyekről származó infók alapján, ahol bőven vannak Simicska emberek (NAV, NGM, NFM)
Még azt is simán el tudom képzelni, hogy a kiváltó okként emlegetett Napi Gazdaságos cikket is a Simó érdekszféra hekkelte.

Mindegy is. Ahhoz bőven nincs elég információm, hogy meg tudjam itélni, mi a jobb a magyarságnak: A keleti, vagy az atlanti érdekszférába tartozni.
De ha már az amik egy olyan ürügyet használtak fel a kardrántásra, ami amúgy is bassza a társadalom csőrét, hát nem bánom, legyen.
Tessék kibaszni a NAV-ból, NGM-ből stb. az áfacsalásban érdekelt hódudvar jogi képviselőit és tessék felgöngyölíteni az ügyeket. Nem egy, nem kettő kipattant (utóljára pl a cukor balhé by Index, mezei publikus infók alapján, picsányi oknyomozással), Horváth is simán jó szándékú játékos volt, hasznos információkkal.
Tessék ügyesebben és „tisztességesebben” lopni, vagy ne adj Isten a pártfinanszírózást normális keretek közé terelni. Ott a kibaszott 2/3, azt bizony ilyen faszságokra is lehet ám használni.
Tessék beszüntetni az 1-2-3 ezer mrd-os áfacsalást a kurvaéletbe, hogy az a jó Goodfriend gyerek kereshessen másik ürügyet szegény hazájának.
A 2015-ös adócsomagról szóló előterjesztésben szerepel a következő, az internet adóztatását megalapozó sor: „(3) Az adó mértéke a 4. § (2) bekezdése szerinti adóalap esetén 150 Ft/megkezdett gigabyte.” A megkezdett gigabájtonként 150 forintos adó elképesztően…..
Az állam, ez az örök Leviathán többször is lecsapott saját védtelen áldozataira Európa innenső fertályában a huszadik században, annak középső évtizedeiben. A történelemkönyvek lapjairól, regényekből, fényképekről és tévéfelvételekről ismert sötét korszakról nem…..
Lajka kutya 2014.02.06 21:16:08
@tesz-vesz:
Ok, ez két külön kérdés. Csak épp a kommentfolyam elején erős relativizálás vette kezdetét általad és bbj által a konkrét esetre vonatkozóan, ami nekem nem volt ínyemre.
Egy hónapja tüntetnek folyamatosan Kijev főterén az európai integrációért. A jólét és jogbiztonság távoli reménye, úgy tűnik, erősebb a hidegnél. Ami néhány száz diák dacos kiállásának indult, az mára egy jól szervezett, a nemzetközi média fókuszába kerülő,…..
Lajka kutya 2013.12.30 20:39:12
@Tündér_Lala: @S=klogW: @gloire: @jose maria padilla: @Bell & Sebastian: @biboldó:

Jajjj de rég olvastam magukat.
Hiányoznak kurva mód, remélem tudják!
Lajka kutya 2013.12.30 20:41:44
@Alfőmérnök: Te is Alfi!
A következőkben visszatérünk a múlt héten komoly vitát és sok reakciót kiváltó: „A gyerek metafizikusan verve jó?" című cikkre. Erre reagált Gyurkó Szilvia az UNICEF gyerekjogi igazgatója, alább az ő levelét olvashatjátok, érdemes, mert elgondolkodtató sok tekintetben,…..
Lajka kutya 2013.11.21 11:02:50
@Tunderanya:
Egy kommenttel feljebb épp azt írom le, hogy a verés nem helyettesítő eszköz.
Rengeteg foglalkozásra járunk mindkét lurkóval. Gyerekúszás, ringató, táncház, baba-mama klub.
Otthon is rengeteget foglalkozunk (érsd szeretjük és bővítjük az ismereteit) mindkét gyerekkel, főleg a nagyobbikkal.
Ki merem jelenteni, hogy nagyon jó szülők vagyunk mindketten, ami érthető is, mert ezt hoztuk otthonról.
Ha dádára kerül a sor, az nem azért van, mert elfogyott a türelmünk és így vezetjük le saját dühünket.
Gyűlölöm, ha ehhez az eszközhöz kell nyúlni. De kérlek írd le, hogy a fenti esetekben te hogyan próbálnád kezelni a helyzetet.
Én nem látok más megoldást, de ha van, nagyon hálás lennék érte, mert a legvégső eszközhöz csak gyomorkörccsel fordul a magamfajta.
Lajka kutya 2013.11.21 11:04:55
@Tunderanya:
"Mondjátok meg neki,mhogy most dühösek vagytok, hogy amit tett, elfogadhatatlan, stb. "

őőőő :)
Te most vagy egy áldott jó gyermekkel vagy felszerelve, vagy nincs gyereked.
A fenti mondatot csak ez a két opció magyarázhatja :)
Lajka kutya 2013.11.21 12:32:07
És @Szelid sunmalac: kommentjével maszkimálisan egyetértve annyit azért hadd tegyek hozzá, hogy ez így baromi karcsú ám:

""A környezetet könnyebb megváltoztatni, mint a gyerekedet!" (Gyakran egy veszélyhelyzet elkerülése miatt ütik meg a szülők a gyereket. Az éles sarkok, lépcsők, konnektorok, mászható, magára rántható tereptárgyak jelentette veszély valójában megelőzhető.)

"Gondolkodj pozitívan!" (Lehet, hogy most nem mosta meg a kezét evés előtt, de tegnap például figyelmeztetés nélkül megtette. Most talán elég is lesz erre emlékeztetni, és nem leteremteni. És főleg nem megütni."

Az baromira nem nyugtat, hogy tegnap nem rúgta föl a testvérét / nem futott át az úttesten mikor ma megtenné.
Nálam itt továbbra is az egyetlen működő alternatíva a tettlegesség. Nem örömből, de írjatok jobb eszközt, ami egyből hat!
Mandiner blog Cselkirályok 2013.09.11 08:01:00
A baloldali(-liberális) ellenzék ismét kicselezte Orbán Viktort. A legutóbbi fondorlatról Bajnai Gordon számolt be: az egyéni körzeteken megosztozott az MSZP és az Együtt-PM, viszont külön országos listát állítanak majd a 2014-es választásokra. Scheiring Gábor így foglalta…..
Lajka kutya 2013.09.11 11:55:42
@TuRuL_2k2: @panelburzsuj: @Flynn Rider:

Köszi szépen!
Hát ez király! Be kéne vonni még Smukiékat, Fodort, meg Ferencet és rámenni a 2/3-ra :)
Mandiner blog A választóvonal 2013.05.06 13:01:00
„„Az Önök vezetői azzal indokolták látogatásukat, hogy a Magyarországon erősödő antiszemitizmusra akarják ezzel felhívni a világ figyelmét. Ha így érzik, jól tették, hogy eljöttek hozzánk.” „Hiszen mindenkinek a segítségére és összefogására szükség van ahhoz, hogy…..
Ideje van a csámcsogásnak, hiszen hétfőn nyilvánosságra került a Gyurcsány-kormány titkosszolgálatának és az olajmaffia fejének randevúja. És miközben az olvasók egy részét sokkolja a kedélyes nevetgélés közben elkövetett politikai aljasság, a másik csapat pedig a kitakart…..
Lajka kutya 2013.04.28 21:29:05
@tarackos:
Hála annak az ostoba, fanatikus fajtátoknak, 20% alatt vagytok.
Csak így tovább, minden tükröt összetörni a faszba!
Én tényleg nagy rajongója, kedvelője és megértője vagyok a németeknek, tudok egyet s mást a történelmükről, a szellem- és kultúrtörténetükről, s arról is, hogy mi folyik manapság a Fel-Duna meg a Rajna vidékén. Van valami fogalmam arról is, mi hogyan és miért sikerül jól…..
Két évvel és egy nappal az egyszeri hír megírása és közlése, s kerek egy évvel az eljárás megindulása után lezárult a nyomozás, ami Papcsák Ferenc zuglói fideszes polgármester feljelentése nyomán indult. A nyomozás nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás…..
Fiatal magyarok rázzák az utcát. És maguk se tudják, pontosabban, nem tudták eddig, milyen ez a rezgés. A mostani diáktüntetéseket nem kell sem felül-, sem alulbecsülni; viszont mindig, minden körülmények között örvendetes, ha apolitikus rétegek formálni kezdik hangjukat,…..
Lajka kutya 2012.12.18 16:50:00
@Schwerer Gustav:

„"bulizó-bebaszós-naplopós" narratívát a diákokkal kapcsolatban....”

Szerintem nem fogják. Volt baj a rendvédelmisekkel is, a tanarakkal, meg az orvosokkal is, most meg a diákok hámánkodnak. Az ifjúnyugdíjas rendvédelmisek kivételével (akiknek már megbocsátassék, de egy ideig még tényleg el kéne menni a büdös picsába 2006 után) senkivel sem csinálták meg azt, amit gyurcsányék zokszó nélkül tettek meg a tanarakkal, orvosokkal.

Jelentősen alacsonyabb bennük a hazaárulásra való hajlandóság mint bármelyik vetélytárukban.
Nem kell ronwerbernek lenni ahhoz, hogy hogyan lehetne a deákok vérével felmosni a padlót úgy közhangulatilag.

Csak remélni tudom, hogy azért nem teszik, mert nem fér nekik bele, nem pedig azért, mert dilettáns gecik.
Lajka kutya 2012.12.18 19:02:42
@Schwerer Gustav:
Ezt mondjuk nem tudtam, de van másik oldala is az éremnek: A mentős-tűzoltós srácok tulképp örülhetnek, hogy úgy vették el tőlük a korkedvezményest, hogy nem törölték fel velük a szart, mint a kónya-árok huszárokkal, akik mellesleg akkora senkik, hogy még a nevüket is úgy kellett kigugliznom a feledés homályából.

Sajnálom. Ügyes kis húzás, de legalább a megaláztatás elmaradt. Ez is valami :(
Mandiner blog Ősz 2012.10.15 07:01:00
„A polgári árugazdaság kifejlődésével a mítosz sötét horizontját felderíti a számító ész napja, amelynek fagyos sugarai alatt az új barbárság veteménye érlelődik.” (Adorno – Horkheimer: A felvilágosodás dialektikája) Reggelente a botanikus kertbe járok sétálni.…..
Vastagbőr Csak NERőgépek lesznek 2012.10.02 09:01:00
Tegnap reggelre Orbán rendkívüli kormányülést hívott össze, amire eddig csak árvíz- és az iszapkatasztrófa kapcsán volt példa. Most viszont természeti csapás nem sújtja hazánkat, úgyhogy csak tippelgettük a miértet. Matolcsy bejelent egy újabb csomagot? Jön a Széll Kálmán…..
  14 óra 10 perckor Napraforgoblog: "Kinek a zsoldosa Ángyán József?" címmel adott ki egy hírt az MTI. A Kettős Mérce kereste a hivatkozott blogot, de nem találta. Nem találta, mert a Google sem ismerte még a blogot, aminek egyetlen bejegyzése ma délelőtt…..
Delphoi jósda XIV. 2012.04.13 16:04:00
 ..
Lajka kutya 2012.04.19 16:34:27
@Persécuté Persécuteur:
Nem tudom, külföldön hogy fest ez a történet, de itthonról egyre inkább úgy látom, hogy a kezdeti hatalmas bukta után kommunikációs fronton lilára szopatta a kormány az euimfmnbekb négyest.
Folyamatosan harsogja az összes portál, hogy ismertek a feltételek, de még egyik sem tudott meglóbálni egy A4-est, hogy ezek azok, csak ilyen sejtelmes utalásokat, mint „lépéseket kell tenni a befektetői bizalom helyreállítása érdekében”.
Szerintem ez most ráégett a körmükre.
A napokban lefolytatott jegybank-függetlenséges csörte után pedig kezdem azt gondolni, hogy a kormánynak már egy jövőbeni megállapodás lebegtetése sem célja és lassan bevállalja a török trükköt.

Nem értek a gazdasághoz, így csak remélni tudom, hogy ezt a hideg racionalitás diktálja, nem pedig a kurucos lendület.
Lajka kutya 2012.04.24 11:34:54
@A. Yersin:
Látom nem csak az én éjszakám volt kalandos :))
A fokozatosan kibontakozó parkolási armageddon nyomán újra ér panaszkodni. Kiváló példa a káoszra, hogy a XII. kerületben a régóta fizetős helyeken új önkormányzati cég szed pénzt, míg a 2006 óta fizetős utcákban a Centrum, még 4 évig. Örülni nagyon nincs minek, hiszen az…..
Lajka kutya 2012.04.12 12:15:25
@➊:
Melyik szó jelentése nem világos? :)
Delphoi jósda XIII. 2012.03.16 15:09:00
Lajka kutya 2012.04.12 00:22:33
@bbjnick:
Nem mertem megkockáztatni a párhuzamot, nehogy sértődés legyen belőle, de ezzel az aspektussal nem sokat tudnék vitatkozni.

Ettől függetlenül Tiszaeszlár jelen tálalása a zsidók kollektiv lebűnösözése. Ez pedig kifejezetten gyűlöletkeltő.
Senki se csodálkozzon, ha azok, akiknek van hatalmuk, visszaütnek, ha kóstolgatják őket.

@tewton:
Köszönöm, felkelt az érdeklődésem, igyekszem csillapitani
Lajka kutya 2012.04.12 09:49:00
@jose maria padilla:
Ne legyen már olyan szigorú!
Jó antiszemita leszek én is, csak még gyerekcipőben járok!
Schmitt Pál letarolta az elmúlt egy hét magyar nyilvánosságát: a plagizáláson kapott ex-államfő doktori címének visszavonása, majd lemondása körüli huzavona szükségszerűen uralta a médiát. Az egyoldalú hírversenyben pedig elsikkadt néhány téma, amelyek máskor simán…..