Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mala72

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tádám, megint csak itt a jövőhétre vonatkozó TV-s horror, thriller kínálat, bízunk benne, hogy tudtok szemezgetni. Egyébként tessék vigyázni az HBO a Rémecskék 2. részét többször tűzte műsorra, mint amilyen jó a film. A filmekhez természetesen jó szórakozást és kellemes…..
Ugyan pár napos már a videó, de aki még nem látta, annak érdemes. Tom Hanks mond el egy beszédet Michael Clarke Duncan temetésén, mindvégig félúton egyensúlyozva a könnyek és a szívből jövő kacagás között, s ahol a dramaturgia megköveteli, ott Duncan hangját utánozza…..
mala72 2012.09.15 18:47:02
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..
Csak úgy suhannak a hetek egymás után szépen sorjában és basszus már április írunk. A blog is féléves lett, de ezt csak így zárójelben, majd az első teljes évnek fogunk igazán örülni.Na de a mellé beszélés helyett inkább katt a továbbra, ahol ismét összegyűjtöttem a…..