Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jinza

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia, a nevem Betti. 27 éves vagyok, és 6 éve alkoholista. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is.. A blogot három okból írom: 1, Nekem tényleg segít az írás. 2, A visszajelzések alapján nektek is 3, Borzalmas tévképzetek,…..
Jinza 2019.07.19 19:18:26
Mi a gond az ivással? Sokak szerint a cigiről a legnehezebb leszokni,pedig arról szimpla életmód váltással,amibe némi sport is vegyül simán le lehet.Egyszerűen azért mert zavarni fogja az újjonnan kialakult endorfin serkentő módszered az, hogy leterheled a fiziológiád vele, és tényleg lehet dönteni. Tehát mi a gond az ivással? Talán az, hogy Te jól érzed magad, de a környezeted a primer assziciációival már az árokba vizionál téged? Igen szer használó vagy és? Zacher Gábor A Toxikológus bevallottan csokifüggő és még pipázik is. Jobb ha tudjuk, hogy a cukortartalmú élelmiszerek,mondhatni lassan mindegyikük élethosszig tartó függést alakít ki, de mégsem járnak ezek az emberek anonim cukor és serkentőszer függők klubjába. Igen is van társadalmilag még elfogadottabb formája az alkoholizmusnak, a szó szerint mindeki által gyakorolt piáláson felül,ez pedig a gyermekkortól fennálló édesség, csoki és így cukorfüggés.Az , hogy az alkoholfogyasztás párosul lelki érzékenységgel és túlfűtöttséggel az alkati kérdés, de hát a pszihopaták is isznak!( na jó nem, ők szippantanak)Tudjuk egyáltalán mi az , hogy józanság.Lehet, hogy amivel áltatjuk magunkat az nem az alkohol nem fogyasztásának kérdése, hanem a egyfajta tiszta tudatosság iránti vágy, melynek elérése akkor válik valóssággá amikor iszunk? Igazából az első lépés az lenne ha már zavar nagyon az ivás akár financiális vagy társadalmi okokból, hogy öszintén feltegyük magunknak a kérdést: miért is iszok? Lehet, hogy jönnek válaszok.
A nap videója, mely egyszerűen annyira csodálatos, hogy már hamadszorra nézzük meg egymás után, Kálmán Olga Deutsch Tamás-interjúja. Ha bárki azt gondolta, hogy a politika mocskos és unalmas, sőt esetleg még tévéjétől is megvált, mert nincs benne semmi izgalmas, annak…..
Rendkívüli jelentőségű sajtóközleményt adott ki ma a Gépjármű Márkakereskedők Országos szövetsége: 2013. július 2-án a GÉMOSZ és az NGM  egy sajtótájékoztató keretében közös megállapodást írt alá, amely a foglalkoztatás bővülését és a feketegazdaság…..
Az Égéstér mai adásának kommentposztja. Letöltené az egészet? Erre találja a Direktlinket. Gróf Miklós első cikke a Totalbike-on. ..
Jinza 2013.02.15 20:49:27
Belsőség Gyűlöli a reklámokat? 2012.11.09 15:35:36
Éppen az ad-hoc elkészült Twizy-videót ellenőriztem. Az első pár másodperc után Csikós kerül a képbe és ABBAN A PILLANATBAN felugrott a reklám. Ezek után soha többet nem hiszem el, hogy a háttérben nem fut egy arcfelismerő algoritmus. ..
Jinza 2012.11.11 18:39:15
1956. október 18.  és 1957. február 21-e között nem jelent meg a Ludas Matyi. Úgy képzelem, hogy a forradalom leverése utáni első címlapon a szerkesztőség hosszasan dilemmázhatott. Muszáj volt reflektálni az eseményekre, de hogyan? A lap ugyanis nem tehetett úgy, mintha semmi…..
Az Égéstér 39. adásának kommentposztja. Itt letölthető...
Jinza 2012.10.26 19:35:25
@Rocko-: pár éve még műhely is volt.lehet h azóta átment csak értékesítésbe.

www.555robogo.hu/

Ők voltak anno ott. Totalkáros et4 -emet hozták fel 100-asra persze bontott kaszni segítségével.Elköltöztek ahogy nézem ,de a honlapról kiderül,hogy mentést is vállalnak.problem solved:)
Jinza 2012.10.26 19:46:18
@Rocko-: Ja most budaörsön vannak.mikor bejöttek kínai márkák elköltöztek
A mai napon sajtótájékoztató keretében indította el átfogó kampányát a márkaszervizek előnyösebb megítélése érdekében a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Ennek központi eleme az egyesület, és az akcióban résztvevők által közösen indított weboldal, az…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Teljes gőzzel folyt a szeptember 22-i Critical Mass szervezése, amikor a rendezvény két arca, Kürti Gábor és Sinka Károly egyik pillanatról a másikra lefújták az egészet. Sőt, bejelentették, hogy még egy bringás felvonulást szerveznek jövőre, és ezzel véget vetnek a nyolc éve…..
Publius Tízmillió Schmitt Pál 2012.04.03 12:10:00
Lemondott. De miért húzhatta ilyen sokáig, miért próbálta magyarázni a magyarázhatatlant, menteni a menthetetlent? Amit én látok magam körül, az az, hogy az emberek egy jelentős része csal, lop, hazudik valamilyen szinten. Ez megmutatkozhat abban, hogy bliccelnek a BKV-n, nem kérnek…..