Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. M.

352 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majd felrobbant a közösségi portál az után, hogy Geréb Ágnes perújítási kérelmét elutasította a Fővárosi Ítélőtábla. A vita „természetesen” most sem arról szólt, amiről a büntető eljárás. Mert – minden ellenkező híreszteléssel szemben - a Geréb Ágnes elleni büntető ügyeknek (több is volt) nem az…..
Nem azért létezel, hogy a világ alakítson.   Azért létezel, hogy úgy élhesd az életedet, ahogy neked boldogságot okoz...
Négyszögletű kerek erdő Első 2014.04.24 01:05:00
Ma gondoltam egyet. Blogot nyitok. :) Hogy hol ég nem tudom… Egyelőre ez a kis szövegszerkesztő lesz az, amit majd publikálok valahol. ;) Miért? Jött egy gondolat. Bár Anita mondta, hogy ott a naplóm, de az nem ugyan az. Magamban, magamnak irogatok, de azért mégis csak a…..
kockanadrág A faszom 2012.08.14 11:42:20
Qrvára, kibaszottul útálom ezt az egész nyűves, geci, szar, szemétláde, tetves, rohadt helyzetet. Utálom. Kiüvölteném, kirohannám magamból... Ilyenkor örülök, hogy csak 39 ló van abban a motorban... A faszom tele van ezzel a helyzettel.És nem, nem történt semmi, de azt hiszem a…..
kockanadrág Áááááááááá 2012.08.13 22:58:54
És megpróbál kímélni... Mégis mitől???? Mintha nem tudnám. A faszomat!!!! Legalább ezt ne!..
kockanadrág Üzenet 2012.08.12 20:44:56
Üzenem, nem fordúltam be. :)De féltelek...  ..
kockanadrág Hétvége 2012.08.12 16:49:03
Együtt voltunk. minden féle értelemben. :)Próbáltam programokat szervezni hétvégére, dehát elkezdett esni az eső. :) Elindúltunk Visegrád felé, de vissza kellett fordulnunk Szentendre után. Hazajöttünk és már nem is mentünk semerre. :) (Na jó, ebédelni, meg sétáltunk egyet a…..
kockanadrág :) 2012.08.08 09:21:52
Tegnap egész nap náluk voltam. :))) Fel vagyok töltve. :) Én soha ilyen biztosnak nem éreztem magam... :)..
kockanadrág blog, blog, blog 2012.08.07 22:52:03
Gondoltam elviszem a blogot... Aztán maradtam...Ma azt gondotlam megmondom neki, hogy itt van. Ha érdekli olvassa végig... De megilyedtem tőle... Én se tudom már mi van benne... Egyelőre nem kapja meg... ..
kockanadrág ... (augusztus 2.) 2012.08.07 22:50:41
Kezd kibillenni a világom az egyensúlyából...Az egy dolog, hogy az elmúlt egy hetet a józan eszemmel ellentétes dolgokkal tettem meg, de ma féltékeny voltam.... Féltékeny voltam, a vőlegényére. A világra. Mindenkire azt hiszem... Én nem vagyok egy féltékeny fajta. Nem értem.…..
kockanadrág Péntek 2012.07.29 22:42:47
Szakítottam Katival.Nekem így tisztább. Lehet, hogy hülyeséget csináltam, mert Anitáról nem tudok semmit, de ezt mondták a hangok. :)..
kockanadrág Újra itt :) 2012.07.27 18:22:21
De fura újra írni. :)De valahol ki kell adnom, máshol meg nem tudom. Sok minden történt az elmúlt időben... De tegnap volt egy randim. Vőlegénye van. Nekem fél éve egy "kapcsolatom". Azért idézőjelben, mert úgy is jöttünk össze, hogy nem akarunk semmi komolyat…..
Munkakerülő játékok Blogszünet 2011.10.10 07:21:00
Sajnos a következő hónapokban nagyon nem érünk rá, ezért a munkakerülés részünkről határozatlan ideig szünetel. Kérjük megértéseteket.(UPDATE: Én sem tudnám sokkal tovább részletezni az okokat, tényleg elég kevés ideje van a szerzőgárdának. Természetesen próbálkoztunk…..
Mr. M. 2011.10.15 08:51:02
A Morningstar és a Hetherdale után itt van a Red Hering Labs újabb kalandjátéka, a Nick Toldy and the Legend of Dragon Peninsula. Vérbeli kalandjáték, eszméletlen mennyiségű felszedhetős, használós cuccal, és ami az én szívem csücske a műfajban: a tárgyakat bizony…..
Ez nem összeesküvés-elmélet, ezek tények, amelyek gazdasági alapúak. 2050-ben csodákat látunk majd az autóbontókban. Mai cikkünk blogposztja...
Beteg, nagyon beteg dolog ez. Volt ugye az első rész, ami tök nagy humor volt, a maga feladattalan feladataival. Aztán jött a második rész, vagy olyasmi, ami megint jó kis ötlet volt, a maga egyetlen, sokszor megoldandó pályájával. És most itt a "hivatalos" második rész,…..
Gondolom, nem csak az én kedvenceim közé tartozik a Limbo című, sajátos látványvilágú játék. Akinek kimaradt volna, most a The Root of Evil című flashes mutációban nagyjából átélheti az élményt, amit nyújt, mindenekelőtt a borongós, fekete-fehérre komponált pályákat.…..
A logikai-fizikai játékok egy aranyos képviselője a Vampire Physics, amiben vámpírokat kell eljuttatnunk emberekhez, és ezzel vámpírrá változtatni őket is. A dolgot halálos csapdák (fokhagymák, papok) nehezítik meg, de vigyáznunk kell konkurens vámpírokra és a teliholdkor…..
Krumpli úrral szörnyű dolog történt: elaludt a volánnál vezetés közben, és amikor felébredt, Erdélyben találta magát, démonok és szörnyek között. Csak úgy tud hazatalálni Krumpli asszonysághoz, ha használja az eszét és ügyesen klikkelget a környezetében levő tárgyakra.…..
Régen volt Nitrome-játék, tudom, hogy megosztja a közönséget az oldal, de a Test Subject Blue-nak mindenképpen itt a helye. Nagyszerű környezet (egy kísérleti organizmussal kell mászkálnunk), cuki grafika és jól kihasznált játékelemek jellemzik – ez utóbbiak között…..
A hashi a sudokuhoz hasonlóan egy japán nevű logikai rejtvény, de ebben nem számokat kell beírkálni, hanem vonalakat behúzogatni. Adottak a játéktérben számmal ellátott szigetek, a számok azt jelzik, hogy mennyi híd kapcsolódik hozzájuk négy (illetve a szélső szigeteknél három,…..
A Tentacle Wars jó kis real-time stratégia volt a Nano Wars által meghonosított műfajban: bázisainkkal kellett más bázisokat elfoglalni úgy, hogy megfelelően osztottuk meg erőforrásainkat és okosan támadtunk. Külön színt vitt a játékba, hogy a bázisok színes mikrobák voltak, a…..
A könnyed és gyors játékok mellett a hajigálós játékok tartoznak a kedvenceink közé. A Pogo Swing eme műfaj egyik jól sikerült darabja, pedig semmi újdonságot nem hoz. Az alapsztori megmosolyogtató: kell a pénz az 50.000 dolláros rakétás székre, aminek összegyűjtésére a…..
Ötperces darab következik: a Man In Gap pofonegyszerű és rövidke játék. Egyetlen cél a túlélés az újra és újra összezáródó pályán, ahol két kis rés marad számunkra - ezeket kell megtalálni a rendelkezésre álló 3 másodperc alatt, máskülönben fősőhünk elveszíti egy…..