Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guu

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a cc is beszámolt róla, eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy beszámolót közölt arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország…..
Az új kampányszabályozás gyakorlatilag teljesen kitiltotta a kereskedelmi televíziókból és rádiókból a politikai hirdetéseket kampányidőszakban. Az egyes csatornák ingyenesen közzétehetnének ugyan hirdetéseket – minden országos lista számára egyenlő időben –, ehhez…..
A kormányzati ciklus végére eljött az az idő, hogy mindenki learassa, amit vetett. Az unortodoxia pápájának is van mit aratnia, mi pedig itt a Ténytárnál úgy ujjongunk, mint a játékos kis tigrisek, hiszen Matolcsy Györgyről írni mindig hálás feladat. Bár a miniszterelnök…..
Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szabó Tímea. Így néz ki az összefogósdiak listájának csúcsa. Lehetne most azzal poénkodni, hogy vajon akkor miként festhet az alja, meg hogy mi a fene történt Kóka Jánossal, hogy ő kimaradt. Ehelyett inkább vegyük…..
guu 2014.01.15 09:34:46
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: "Fogadni mernék, hogy holnap az Index blogketrecében minden blog azzal fog foglalkozni, hogy Orbán "behívta az oroszokat". Röhögök mert időrendben visszafelé olvasom a blog kommenteket és abszolút bejött a jóslatod :)
Van-e joga a szülőnek eldönteni, mit tanítsanak a gyerekének? Természetesen egyes tantárgyak esetében nincs - ki is vonná kétségbe például a matematika és a fizika órán elhangzottakat? Azon ugyan lehet vitatkozni, szükség van-e mindazon tudásmennyiségre, amit a diákok fejébe…..
Y-GEN Mit üzensz a hallgatóknak? 2013.12.11 23:24:08
Bajnai Gordon múlt héten, a BME-n tartott előadást a Managment Szakkollégium meghívására. Még épp időben elkaptuk előtte, hogy kicsit kikérdezzük, szerinte milyen a jó előadó vagy mit üzen a hallgatóknak a vizsgaidőszak közeledtével. A videó után pedig az előadásról…..
hacsaknem Európa monnyon le! 2013.11.30 14:28:57
Az nem lenne baj, ha Matolcsy György, az MNB felkent elnöke nem az MNB felkent elnöke lenne, és a játszótéren fenyegetné pajtásait, hogy most már jó volna elhagyni a grundot, fiúk, mert kell itt nekem a hely.  Dacára annak, hogy a közelmúltban én is teljesen hiábavalóan adtam…..
guu 2013.12.01 15:43:52
@colonel Tigh:
" A kritizálásnak is van egy módja, illeme, protokollja, amiket főleg ezen a szinten ildomos lenne betartani." Ez igaz de ha Neked valaki folyamatosan mantrázza,hogy hülyeség amit csinálsz és fékezed
a gazdaságot,aztán egyszer csak kiderül mégis az a jó irány akkor lehet,hogy nem a protokoll pontos betartása az ami először eszedbe jut.
Bevallom, már nagyon hiányzott az életemből a legújabb, kihagyhatatlan Bayer-tabletta. A dolgok éppen jelenlegi állásáról.  A cáfolhatatlan, de mégis mindig tisztára mosni kívánt, megerősítést igénylő pártigazságról. A legfrissebb, még forró, meleg, csillogóan fényes…..
Nem túlzás azt mondani, hogy a vasárnap fő belpolitikai híre a fóti időközi választás volt. Baján mindössze egy (jobboldali adottságú) választókörzetben volt szavazás, most viszont egy 19 ezres város szavazott. Fóton még 2002-ben is 13 százalékot vert a jobboldali…..
Az Együtt 2014 tegnap este közzétett a Facebook oldalán egy rejtett kamerás videót, amelyen egy férfi arról mesél, hogy a fideszes polgármester fejenként 5000 forintot ajánlott a közmunkásoknak, ha elmennek tüntetni Bajnai Gordon nyírbátori látogatása ellen. A…..
Hatalmi harcok a GVH rekordbírsága mögött? Majd’ tízmilliárd forintos (!!!) büntetést szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal a hazai nagybankok jelentős részére. A példátlan büntetés hivatalos indoklása szerint a bankok kartellként működve közösen akadályozták ügyfeleiket…..
Sikert jósolok Debreczeni József új könyvének. A fideszes rablógazdálkodás című kötetből részletek láttak napvilágot különböző újságokban, a szerzővel tévé- és rádióinterjúk készültek, egyszóval működik a beharangozás. Körülbelül félmillió emberhez jutottak el…..
Mesterházy megpróbálta bedarálni, de nagyon úgy tűnik, hogy ez korántsem egyszerű feladat. Kihasználva az ellenzéki töketlenkedést, lassan, de biztosan növelni tudta támogatottságát, azonos szintre kerülve az ezzel párhuzamosan zsugorodó Együtt-tel. Radikális…..
A magyarországi szegénység alakulásával már több írásunkban is foglalkoztunk. Most a GfK Vásárlóerő tanulmányának és a KSH friss fogyasztási adatsorai alapján vizsgáljuk meg ismét a témát. Ez utóbbi szerint csak a gazdaságilag legjobb helyzetben lévők (a…..
Dübörög a pénzügyi rezsicsökkentés: hétfő este az Országgyűlés megszavazta az ingyenes készpénzfelvételt. Ennek értelmében 2014. február elsejétől minden hónapban két alkalommal, 150 ezer forint értékig dijmentesen vehetünk ki pénzt bármelyik bank ATM-jéből.…..
Kedves szoccer barátaink, akik a legkisebb lelkifurda nélkül megszavazták a rezsicsökkentés előző körét, újabb komoly döntés előtt állnak. Értem én, hogy nehéz gerincesnek lenni akkor, amikor a nép mindenért kevesebbet akar fizetni, de mintha az ország felvirágoztatása…..
guu 2013.11.11 21:49:31
@Hivatásos megmagyarázó: Egyetértek. Azt még elfelejtetted,hogy a "magas adó megfojtja a bankokat és akkor megáll a hitelezés és már Széchenyi is megírta,hogy a hitel kell"
Arra már nem emlékszünk,hogy a világválság pont a rossz hitelek miatt alakult ki? A valóság az,hogy
a "láthatatlan kéz" már rég nem irányít!
A baloldali újságokból azért nincs elegem, mert azok már rég - sokuk már csak a jogelődök miatt is - vállalhatatlanok. A "rendes" baloldali újságok pártállami gyökerüktől a mai napig nem tudtak megszabadulni, a rendszerváltásnak csúfolt valami előestéjén néhány cégjogi…..
guu 2013.11.07 22:00:17
@Makkasz:Kiábrándítalak,ugyanis
nincs olyan,hogy "független újság" úgyhogy a HVG és Népszabi példa
egy kicsit vicces.Szerintem a két netes hírportál (Origo,Index)a legkiegyensúlyozottabb (bár tudjuk,hogy itt is meghatározó a tulajdonos(ok) beállítottsága. Talán az Index Blog oldala(ahogy regress írja) tényleg elbillen mostanában a Fidesz fikázás felé egy kicsit
...annak apropóján, hogy Kovács László (Lendvai Ildikó mellett) visszatért az MSZP fedélzetére, mert evidensen Attilának szüksége van a tapasztalatra, és ezzel Karácsony Gergely szegről-végről politikai szövetségesévé vált a nagy öregeknek. Lám, ilyen fiatalon is, mi…..
Különösen nem volt újdonság, de így grafikonként feltéve, három intézet átlagaként, hosszabb időt felölelő tartamban mellbevágó az, amit a közvéleménykutatók felmérései kirajzolnak a portfolio.hu ábrájában: az ellenzék teljesen mozdulatlan stagnálását, és a Fidesz…..
Kétségtelen, hogy a hétvégi, huzatos kárpát-medencei történések sorában a Székelyek Nagy Menetelése nevű demonstráció kiemelt helyet foglal el. A Kökös és Bereck nevű települések - azaz Gábor Áron születési helye és hősi halálának helyszíne - közötti, körülbelül 55…..
Egyértelmű bizonyíték került elő arról, hogy szavazatvásárlás történt a bajai időközi választáson. (Ezt a hírt 20-án a HVG.HU megcáfolta ITT , Távozik Gavra Gábor, a HVG.HU főszerkesztője - KÖZLEMÉNY) Egy videofelvételen egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány…..
guu 2013.10.18 23:48:09
@zengjen a dalunk fajtárs: Szerinted az sem elég bizonyíték,hogy pont Kovács Csaba hívja a felvétel közben?
Ez a teljes lebukás! :)
A képen látható hölgy beismeri, hogy tíz mázsa tűzifát kapott a szavazatáért. A Fidesz cinikusan a legkiszolgáltatottabb és legesélytelenebb réteget használta fel egy időközi önkormányzati választás megnyerése érdekében.  Miért is baj ez, azon felül, hogy…..
A KARD Célpontban a kölyök 2013.03.31 11:54:40
Indult az egész a német ARD és ZDF közszolgálati adók gyermekműsorában vetített "Piros lap Magyarországnak" rövidfilmmel, ahol a német gyerekeknek azt magyarázták, mi a baj a mi hazai folyamatainkkal. Ez utóbbiakat nyilván pártállástól, világnézettől, az alternatív…..