Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogozdki

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ugrás után az van, amit a cím ígér, nem több, nem kevesebb, viszont rajta van MINDEN fontos esemény, szóval csak annak javalljuk a kattintást, aki már látta az első két évadot. Viszont referenciának későbbre is jó lesz. (Innen)..
Ahogy azt korábban megírtuk, a jövőre befejeződő Trónok harcát nem fogja csak úgy elengedni az HBO, hülyék is lennének, hiszen a hetedik évadra nemhogy az HBO de a mai sorozatvilág egyik legnézettebb portékája lett. Egy ilyen franchise-t akkor sem szabad elereszteni, ha elképesztően sok pénzbe…..
Van nehezebb dolog egy kultsorozat feltámasztásánál, hogyne lenne, sőt, hálátlanabb is, de ha a szórakoztatóiparnál maradunk, akkor az amatőr késnyelésen és a női szereplőkkel újraforgatott filmklasszikusokon kívül nem tudok nagyobb szopást elképzelni. Mert mindegy de tényleg, MINDEGY mit csinálsz,…..
blogozdki 2018.02.28 11:04:53
@Öngerjesztő Erg:
nem akarok nagyon nagy hülyeséget mondani neked. de benne volt az ENT, TOS és a DS9 egyes részeiben. az Enterprise-t pedig el is kapták ott Archerrel együtt, szóval nem tudom, ebben mi az értelmetlen?
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Közeledik a szilveszter, a bulizás ideje. Ha bevállaltad, hogy Te leszel a házigazda, de még ötleted sincs mivel készülj, az alábbi tíz filmből inspirálódhatsz. Függetlenül attól, hogy pár fős házibulit szeretnél rendezni vagy az év partiját.   ..
Az amerikai nézőknek úgy látszik, pont annyira tele van a töke a The Walking Dead-del, mint nekem, és mindezt azzal fejezik ki, hogy egyszerűen nem nézik a sorozatot. Pedig nem is olyan régen a TWD volt a legnézettebb heti sorozat az USA-ban, verte a The Big bang Theory-t 18-49-ben és a vasárnapi…..
blogozdki 2017.12.13 11:14:44
@Flankerr: köszi, nekem mindig bántja a szememet (azért jobban mint TWD 8. szezonja)
más viszont a THE WALKING DEAD: RED MACHETE VOL' 1 sokkal jobban bejött, mint az anyasorozat évadja:
www.youtube.com/watch?v=vLsGpBngqQ0
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
Josh Sapan, az AMC főnöke azt mondta egy konferencián, hogy alaposan megvizsgálták a lehetőségeket, és az igazén sikeres tévés franchise-ok 30-40-50 éven át is képernyőn maradnak, és a The Walking Deadben ez a lehetőség bőven megvan. Még mielőtt: NEM azt mondta, hogy az alapsorozatból kapunk 30-40…..
blogozdki 2017.11.03 19:03:52
@segar:
és tényleg valamelyik epizódban láttam, hogy szájba ba**tak egy fejszével egy zombit...
de mijéért nem harap erre bu*iwood?
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
blogozdki 2017.10.25 14:34:59
@Prof. William: biztos létezik rá megoldás (bár fukusima esetében is mi lett), ami megfelelő rákészüléssel kivitelezhető, de ezekre sem tértek ki (még a Fear-ben sem). a kiskirályok (pl. Governor, Negan) pedig tuti nem használnának ki egy ilyen erőművet.
az amcsik sem vetne be atomfegyvert a hordák ellen, mert az csak filmekben van ez meg sorozat...
blogozdki 2017.10.25 14:53:25
@Laciii: akkor tuti nem fordulhat elő olyan, hogy bezombulnak egy erőmű dolgozói és a haláltusájukkor rádőlnek a konzolra és elszabadul a pokol (mert ilyen csak filmekben van ez meg ugye sorozat). az sem valószínű, hogy egy repülő irányíthatatlanná válik és rázuhanjon egy ilyen létesítményre (pedig volt még webseries is ilyenről). az sem történhet megy, hogy végső elkeseredésében a vezérkar atomfegyverhez folyamodjon (vagy valamelyik ellenlábas kormány). ezek mind olyan történetszálak, amelyekre senki (max én) sem kíváncsi.
mondjuk egy webseries-t megnéznék még ISS utolsó napjairól vagy földet érés utáni eseményekről.
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
blogozdki 2017.08.29 14:25:20
@BloodBruce: igen akkor Fantasydba az is belefér, hogy 4-5000 km-t meg tehet egy sárkány, 8-900 km-t lefuthat valaki egy pár óra alatt... hagyjuk már
a Fantasy mesél és nem átb*sz a palánkon már ne haragudj. DE LEGYEN IGAZAD! már úgyis szétbarmolták az egész sorozatot, ez már nem vesz el belőle sokat. csak fáj hogy átcsesznek mindenkit...
blogozdki 2017.08.29 18:56:49
@CollectiveMadness:
abszolút igazad van ebben...
Nem elég, hogy idén a Trónok harca csúszott pár hónapot, az eddig megszokott tíz helyett mindössze hét epizódot kaptak a nézők. Cserébe annyi a jó hír, hogy a The Dragon and the Wolf (a sárkány és a farkas) címet kapó finálé 81 perc hosszú lesz, ami a két és fél órás, monstre blockbusterek előtt…..
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
blogozdki 2017.08.22 18:50:14
@Zacskóstej:
szerintem belefutottál egy pinterestes fan made képbe.
blogozdki 2017.08.22 20:04:49
@CollectiveMadness: oké. nem rád akadtam ki elsősorban, Te csak az utolsó csepp voltál a pohárban. ;)
blogozdki 2017.08.22 20:13:53
@Zacskóstej:
végig pörgettem a vanity fair és entertainment promó képeit, de csak a zárójelenethez kötődő képet találtam, de abból még nem jöttem volna rá mi lesz Viserion sorsa. viszont a promó képek eddig meséltek a záró epizódból nem közöltek képet. de a Night king szemében kikockázták a fal sorsát a fanok.
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
blogozdki 2017.08.08 20:27:36
@CollectiveMadness: oké. én sem gondoltam hogy beletrafálsz. most nem spoilerezek, de az évadzáró után majd visszatérünk ;)
blogozdki 2017.08.18 09:20:12
@CollectiveMadness:
köszi hogy elSPOILERerezted Viserion (sárga sárkány) halálát és a feltámasztását másfél(két) héttel a 6. rész előtt. a jövőben mellőzd ezt légyszíves!!!!!
Hatalmasat bakizott a spanyol HBO: véletlenségből négy nappal korábban tették közzé a Trónok harca következő részét, a hetedik évad hatodik darabját, írta meg a Telegraph...
blogozdki 2017.08.17 11:23:49
@tightFish:
melyik release? Eclipse, Sit, vagy Manning?
A hetedik évad ötödik epizódjával folytatódott az HBO-n a Trónok harca. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód főbb eseményeit...
blogozdki 2017.08.15 12:37:22
@jó az arab gyerekeknek mert homokozhatnak:
nem számoltam meg de köszi, akkor tényleg ráhibáztam, hogy 'dirty dozen'
blogozdki 2017.08.15 16:16:54
@jó az arab gyerekeknek mert homokozhatnak:
és Gendry? ő nem Baratheon?
blogozdki 2017.08.15 18:34:33
@EzTutiNemFoglalt:
az nem a tudás lángja?
amikor odaértek akkor is égett már:
www.youtube.com/watch?v=Pdgm1JClpYE
Amikor a Fear The Walking Dead 2015-ben elindult, a The Walking Dead éppen a legnézettebb dráma volt az amerikai tévében, verte az amerikaifutball-közvetítéseket és így minden mást, azaz hülye lett volna az AMC, ha nem kezdi el lenyúzni a rókabőrt az aranytojást tojó tyúkról. A…..
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
blogozdki 2017.06.28 10:21:12
@DaveEr:
nyilván tájékozott vagy, de arról nem tájékozódtál, hogy Lynch kvázi életművét zárja le ezzel a monstre filmmel (magyarul nem lesz folytatás, így a kaszának sincs értelme)
blogozdki 2017.06.28 11:50:59
@exterminador:
akkor remélem Neked is bejött a Torinói ló ;)
Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik. 2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél…..
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
Aki paradigmaváltást, vagyis drasztikusabb váltást remélt a HFPA-tól, az az idei Golden Globe-jelölések láttán nem fog nagyon örülni, mert ugyan van némi elmozdulás, de a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók az idei is, oda is elvet szem előtt tartva jelültek kritikusdarlingokat (Transparent,…..
Egészen beszédes utat jár be a TV2 kereskedelmi televízió és kábelcsatornái története, mióta Andy Vajna megkaparintotta. A legújabb hírek szerint 2017. január 1-jétől a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálata úgy fog módosulni, hogy kiraknak egy csomó ismeretterjesztő csatornát, többek között…..
comment:com Ilyen lesz a Fox tele 2016.11.04 14:10:51
A baseballdöntő mágikus számaitól megrészegült Foxnál már a téli midseason-indulás van terítéken. Az ugrás után mutatjuk, milyen lett. A képen Kylie Bunbury, a Pitch főszereplője...
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
blogozdki 2016.11.05 19:12:42
@sajó d.: elcsépelt de igaz
blogozdki 2016.11.05 19:13:23
blogozdki 2016.11.05 19:14:34