Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xéniav

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy Orbán megkezdte a 2014-es választási kampányt, a média állampárton kívüli része egyértelműen azt várja Bajnaitól, hogy feleljen meg a felfokozott ellenzéki várakozásoknak, és ő is valami ütős kampánynyitó beszédet tartson október 23-án, a Milla tüntetésén.…..
A Népszabadság szerint "Gerzsánszki Lajos összesen 732 hektár földterületet nyert el Borsod megyében, aki Budai Gyula államtitkár rokona. Ezzel megelőzte az eddigi helyi csúcstartónak számító Kanyok Attila cégét, a Start 2003 Bt.-t. Kanyok Attila fideszes tiszaújvárosi…..
xéniav 2012.10.02 00:03:03
@Rwindx: akkor is it volt azIMFés vizslatottéssok szabálytalanságot felfedettés szóvá tett. Olvasd el az akkori IMF feljegyzéseket, nyilvnos. Nyóc évalatt találtak annyit mint most kettő alatt. Biztos az IMF is kommunistákból áll. Öket is lehet komcsizni.
xéniav 2012.10.02 00:08:24
@Rwindx: Ja, és a hitelminősítők is folyamatosan minden , ismétlem minden évben elvégzik a felméréseiket és közlik az adataikat. Az eltérésközöttük nem többmint 5% !!!.Biztos az is mind komcsi, az összes.Őket nem érdekli senki népnemzeti dumája, csak és kizárólag csak aminősítés számit.
A Népszabadság szerint Gerzsánszki Lajos lett az abszolút győztes a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei földbérletpályázaton, összesen 732 hektár földterületet nyert el. A hír azért érdekes, mert Lajos Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg a vidékfejlesztési…..
xéniav 2012.10.01 23:02:24
@dark future: Az exem testvére nekem sehogyan nemrokonom,de!!! ha arról lenne szó, hogyan osszunk elnéhány tízmillát,akkor valahogy csak meg találnánk, hogy Ő nyerje a pályázatotés a PTK szerint (Hoppá!!)nincs rokoni kapcsulatunk! És már lehet szenté avatni és kaszálni.
xéniav 2012.10.01 23:06:50
@Bélabácsi: Oszt szevaz, költözzön Viktórka és a baráti köre. Például afrikába,ott lehet állandóan harci-marcizni, forradalmaskodni, sok stadiontépíteniés rengeteg új hívet gyüjteni
Az eddigi bejegyzéseimben többféle megközelítésben bíráltam a regisztrációt: gyakorlati-technikai érveket és filozófiai-elméleti megfontolásokat is igyekeztem felsorakoztatni. Egy szempont azonban kimaradt: milyen politikai érdek húzódik meg a bevezetése mögött. Számomra…..
xéniav 2012.09.27 21:45:59
@Noti75: Kedves, ez nem műhiszti. Rosszul tudod a regisztráció ügymenetét ezért írsz butaságot. Mielött tovább irogatnál, ajánlom pontosan nézz utána a regisztráció menetének, addig nem vagy tárgyaló partner. Azért nem látod " az elképesztő népharag" megjelenését, mert a hívő embereknek nagyon nehéz kimondani, hogy rosszban hittek, mert azzal önmagukról is kiállítanak egyfajta kritikát. De alakul.
A KARD Törölköző 2012.09.26 14:13:58
A Fővárosi Törvényszék harmadszor is a Klubrádiónak adott igazat a 95,3-as frekvenciáért folytatott perben. A bíróság kimondta, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem zárhatja ki a pályázatból a Klubrádiót, és hatályon kívül helyezte az erről szóló…..
xéniav 2012.09.26 20:36:12
@zajos1: Te nagyon buta. Nem tüntfel, hogy itt nem kommunistázás folyik, hanem törvénytelenség? Az sem tünt fel, hogy Orbán és az összes haverja a kommunizmusban járt ingyen egyetemre és ingyen külföldi (angol)tanulmányokra? És nagyon buta az sem tünt fel, hogy Orbán papa kiemelt és jutalmazott elvtárs volt? Nemigen hallgattam a Clubrádiót, de ami szabálytalan és törvénytelen az az amit ezzel a rádióval műveltek. Tetszik nem tetszik itt nagyon nagy törvénytelenséget próbáltak és még mindíg próbálnak elkövetni.
Alternatíva Egynyelvű ország 2012.09.24 06:21:53
Nem kell tovább izgulnunk. Hoffmann Rózsa a napokban bokros teendői között végre időt szakított, és megnyilatkozott a középiskolai történelemoktatás kérdésében is. Mint megtudhattuk, a gimnáziumi kéttannyelvűség, a humán tárgyak, így a történelemoktatás területén is…..
xéniav 2012.09.24 23:26:23
@veracity:" Igaza van Hoffmann Rózsának, a magyar történelmet Magyarországon, magyar középiskolákban magyarul kellene tanítani. Ez triviálisan egyszerű. Mégis, a liberális elme megbolondul a magyar nyelv gondolatától is. Ész nélkül ugranak mindenre, ami magyar."
Seggfej, reményük sem lesz a munkaerőpiacon nyelvismeret nélkül. Nem arra ugrunk, hogy magyar, hanem arra, hogy szándékos népbutitás, szándékos hátrányba hozás. és ez büntett. Triviálisan egyszerü,minnél több nyelvet beszélsz annál több lehetőséged van: munkában, társaságban, olvasásban, ismeretek megszerzésében.Na nekem ez a triviális és liberális.
xéniav 2012.09.25 00:41:22
@kerek négyszög: igazad van. "Nemzeti máz" ez jó. Tényleg jó. Ezt nyalják egymás seggéből. Voltám már az utóbbi évekbe "szingli horda", "gyermektelem komcsilibsi","értelmiségi nemzet ellensége", "baloldali bérenc", stb, csak mert élnimertem a jogommal regisztráció nélkül: kritikát gyakoroltam, elmondtam avéleményem!!
xéniav 2012.09.25 00:48:05
@Narmer11: Utasítják,és van olyan hülye, hogy megcsinálja. Önmagában egy senki. Milyen múltja van? Semmilyen! na ez itt a lényeg - csak egy seggnyaló , egy rendszerszolga
Bólogató paprikajancsik tömege kerül ki az iskolákból, ha az oktatási tárca tovább gyengíti a szakiskolák színvonalát. Olyan generáció kinevelése kezdődhet, amely nem rendelkezik az alapműveltség fontos elemeivel, így pedig nem képes összefüggéseiben átlátni dolgokat. Folytatódik a magyar oktatás…..
xéniav 2012.09.25 00:15:46
@Jossarian: A kettő nem zárja ki egymástNem atttól főz valaki jó halászlevet mert műveletlen, vagy mert művelt.Viszont saját magát kizárja az életben sok mindenből, ha műveletlen.A munkahelyemen sokkal könnyebb és eredményesebb a munkakapcsolat az értelmes szakmunkásokkal mint a kevésbé "műveltekkel",. Az is tapasztalat, hogy az értelmesebb és tanultabb : szebben, jobban és gyorsabban dolgozik. Ezeket figyelembe véve látszik, hogy Hoffman asszony életében nem látott közelről műhelyt, üzemet, gyárat
xéniav 2012.09.25 00:29:09
vv@endike: Szellemi fogyaték.Minden országot az értelmiség visz előre és az összes olyan hely ahol nincs lesüllyed . Lásd értelmiség nélküli afrikai országok. Nem véletlen, hogy amerika szipkázza az értelmiségieket támogatja a fejlesztéseket. Ugyan ezt csinálja norvégia és svédország. Oroszországot elhagyta annó az értelmiség a maradékot az olyan buták mint Te táborba gyüjtötték. Meg is lett az eredménye - béka segge!
Charles Mansion levelet írt Marilyn Manson-nak, és elég nehéz kibogozni, hogy mit is akar konkrétan, de igazából lehet meg is ijednék, ha érteném. Egy alapítványt megemlít, valószínű annak akar hírverést. Itt a levél angolul, fordítást péntek este tényleg vártok? It’s…..
xéniav 2012.09.22 21:29:09
@kitiltottakmindenhonnan: ahhoz elég esze volt Charles M-nek , hogy másokat vegyen rá a gyilkosságokra, annyira nem lehetett sötét.A "hívei" inkább,gyilkoltak érte.Na , azok már sötétekvoltak.
Marilyn Manson meg egy tehetséges zenész, 20 éve a toppon van,Ősem lehet ezekszerint annyira hülye.Ő speciel szívből utálja híveket,meg az irányítokat is
xéniav 2012.09.22 21:30:47
@46,52%: Mindkettő Manson,zsenike. Ha nem tudod kikről van szó, ne szólj hozzá.
xéniav 2012.09.22 21:36:53
@A szerelő: Két igen ismert ember ,Te nagyon buta. Az egyik CM a 60-as években vált máig felejthetetlenül hirhedté,a másik MM a 90-es évek óta top rock zenész, akit lehet utálni,lehet szeretni, de nem tudni róla az már hiányosság.
Nívó Ki futtatja a KDNP-t? 2012.09.18 14:51:36
Kicsit bulvárosan hangozhat a cím, de tényleg nincs ötletem arra, hogy vajon mit keres ez a pártocska a magyar parlamentben. Eleve, ez a párt szinte nem is létezik: rendszeresen a Fidesz viszi be őket az országgyűlésbe, ha egyedül kellene indulnia, gyorsan a történelem…..
xéniav 2012.09.18 23:43:00
@tundrazuzmo: "Kormányban tartanak, mert megtűröm a papok hatalmát..."
Ha még csaktűrné,deerősíti,az országot 100 évvel visszaveti,hatalomért OV kerekrenyalja az egyház seggét, OV nyomja nekik az állami vagyontaz egyház meg "okítja" a szavazókat, vezeti a nyájat.Bevezeti a nyájat a
xéniav 2012.09.18 23:57:14
@Szádbafingok: "keresztyén-nemzeti gondolkodás annál hangsúlyosabban tromfol rá az ajvékoló csőcselék nekibuzdulására" aki a 3. évezredben még itt tart,az szánalmas és buta.Semmiképpen nem nevezne engem senk, de senk csőcsléknek, de abszolút távol áll tőlem a"keresztyén-nemzeti gondolkodás " Ez önálló gondolkodásra képtelen emberek számára egy skatulya, egy gondolkodásbeli mankóvagy sablon. Nem kell gondolkodni vagy bele illik a másik ember vagy nem éskész a vélemény.Ezeket a sablonokat még akkor alakították ki amikor az emberek még nem tudtak írni- olvasni, ma már azért ennél többet lehetne elvárnitőlük,de nem.És ez nagyon szomorú.
xéniav 2012.09.19 00:07:24
@Gondolkodni Próbáló Birca: "A KDNP a 90-es évek közepén megszűnt, viszont jól csengett a márkanév, így a Fidesz olcsón megvásárolta. Ennyi az egész." Néha azért tudsz okosat mondani (megjegyzem az egyház is nagyban hozzájárult a feminizmus kialakulásához)
Az általam javasolt megoldások nagyon vázlatosak, bennük a gondolat, és nem a kidolgozottság a lényeg.  (Gerő András) Lázár János fontos érvnek nevezte a választási regisztráció mellett, hogy azt maga Gerő András ún. liberális értelmiségi is javasolta. A választás…..
xéniav 2012.09.17 20:25:04
@Gondolkodni Próbáló Birca: Ki a törvényes magyar dinasztia? Habsburg?-osztrák, Hunyadi?-oláh, Zsigmond?-lengyel, Árpádház kihalt, Attila? -leszármazottai? Egymást írtva lettek törvényesek, mégis kire gondoltál?
xéniav 2012.09.18 00:00:45
@Herr SturmLikudnik: Fokozom az igényt:csak az lehet vezető aki IQ teszten, pszichológiai vizsgálaton átment:, ha nő van 5-6 gyereke,kevesebb mint 60 kg,170 cm-nél magasabb, ha férfi elbírja a cementes zsákot, jobban néz ki mint George Clooney, többet keres mint Soros György. Na az ilyen lehet politikus. Van pénze- nem lop,kinéz valahogy - nincs tömény komplexusa (nem kertitörpe), nem szingli (kurva) nem agglegény (buzi) megfelel a legnagyobb magyar párt KDNP elvárásainak, nem öreg (nyuggger), nem fiatal -ingyen tanuló, félig erdélyi,félig a tökömtudja
Örömmel jelentjük, hogy szeptemberi a Pinokkió-díjra nem kell a hónap végéig várni, már most kiosztjuk! Giró-Szász András pár hónapja már megkapta kitüntető elismerésünket teljesítményéért: akkor a kormány két éves munkájának kudarcait védte a hvg.hu újságírójának…..
xéniav 2012.09.17 19:07:08
@zgabi: sajnos igazad van. De mi a f..szt csináljon az akinek csaqládi okok miatt semmi esélye külföldre menni? Külföldre távozók egy szavazás erejéig legyetek szolidárisak az itt maradotakkal!
xéniav 2012.09.17 19:20:56
@szonár: igen, béna tévedés a kígyozó sor a munkanélküli hivatal elött, igen béna tévedés, hogy ma már a fizetésem fűtésre, élelemre sem elég, igen béna tévedés,hogy 2012-ben eddig 12000 -el több vállalkozás ment csődbe mint 2010-ben összesen,igen béna tévedés,hogy az emberek nem váltják ki a gyógyszereiket mert nincs rá keret, igen béna tévedés, hogy az átlag kerestek havi 5000-el csökkentek,igen béna tévedés, hogy a munkahelyek 75%nál megszünt az ebédjegy, de a FIDESZ az sohase hazudik ezek NAV-APEH adatok nemholmi statisztikai hivatali
Elég rossz volt a kormány elmúlt kéthetes mérlege, a baltás gyilkos, Orbán IMF-listája és a Varga István-féle női szerepfelfogás borzolta a kedélyeket. Mindhárom ügy elviekben alkalmas volt arra, hogy a Fidesz korábbi támogatóit is elgondolkodtassa a hogyantovábbról. Mindegyik…..
xéniav 2012.09.16 19:18:06
@teglagyar2: Te most viktorról beszélsz, hogy a baráti köre elfoglalta az országot?,hogy mássem folyik a királyi tv-ből mint vallási műsorok?, hogy a szegény de okos fiatalokat kizárták a felsőoktatásból?, hogy akinek 100 eft/hó nettó alatt volt a jövedelme 5 eft/hóazaz évi 60 ezerrel csökkent?, hogy akinek 200 eft/hó nettó felettije volt annak jelentősen nmegnőt a jövedelme? Tényleg ezeket kell szeretnem??
xéniav 2012.09.16 19:22:49
@wmiki: semmi megváltóban nem hiszek, csak az emberi butaság határtalanságában, és abban soha nem lehet csalódni, mindíg előjön.
xéniav 2012.09.16 19:53:00
@Balibgеczyk: Neked orvos kell!!
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
A parlament a hétfői ülésnapon tárgyalta meg az Élet-Érték Alapítvány országos népi kezdeményezését, amelynek az volt a célja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállássá minősítését. Az…..
xéniav 2012.09.13 21:55:55
@Gondolkodni Próbáló Birca: a nagy szart: céges értekezlet napjainkban:
"kérem a mérnök úrakat véleményezzék az xxx xprojektet és Ön is mondjon női szemmel mit lát?"
A legmagassabb képzettségem, tapasztalatom és tudásom (ebben az esetben) nekem volt de megfulladna, ha mérnöknőnek nevezne.Kedveskémnek, stb szólítanak a szakértői véleményeket 2 nő készíti de véletlenül soha nem az Ő nevük alatt megy ki. ja és a fizetésem/ fizetésünk min 20%alalacsonyabb mint a "kollégáké". NA, EZ A NAGY MAGYAR VALÓSÁG A 3.ÉVEZREDBE KÖZÉPEURÓPÁBAN.
xéniav 2012.09.13 22:07:11
@Ándi bácsi: Én legalább utánanézek a ténykenek mielött véleményt mondok és inkább okoska vagyok mint seggfej. Rámnézve az okoska nem sértő jelző, mivel serdülőkoromóta Ó-Kos a bezenevem, és ezt nem sértésből mondják. Szeretek tudni és nem megvezetett birka lenni.
xéniav 2012.09.13 22:28:09
@ásványi répacukor: @Gondolkodni Próbáló Birca: "A szülésről minden nő szabadon dönthet. Dönteni azonban terhesség ELŐTT kell, nem utána. Utána már késő. A gyilkolás joga pedig még a nőket sem illeti meg. " Te is tudod más f-...val a csalánt verni. Amíg bennem van , az én döntésem. Erről nem tárgyalok egy férfival,aki soha,de tényleg soha nem tudhatja meg milyen állapot a terhesség, a szülés és a nem akarom. Nem dönthet rgyolyan ember (férfi) akineksoha nem kellilyendöntést meghoznia. Beszélni róla kurva könnyü, pláne ha nem kell még elképzelnie sem .Ha szül a nő egy "nem kívánt" gyereket rohadt szemét mert zsarolja a férfit a gyerekke lés még gyerektartást is kér, ha abortuszt válassza rohadt gyilkos. Menjenek az ilyen férfiak a halál f..ba.
Előzmény: A mai nemzedék a vesztébe rohan Tudod, Bélám, nem értem én a mai öregeket. Nem veszik észre, hogy felgyorsult a világ, és a mai nemzedéknek jóval nehezebb megélni, mint nekik. Nekik még könnyű volt. Ha nem számítjuk a második világháborút és Rákosiékat, mai…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
xéniav 2012.09.11 17:44:28
@zaferfal1:Röviden: Neked pszichológus kell! Csak a nagyon buta emberek (férfiak-nők) képzelik,hogy az életa gyerekszülésből áll .Régen, amikor se abortusz se gazdaságpolitikusok nem voltak,akkor is eltüntek, elfogytak népek,lettek helyettük mások. Alapvetően a világ népessége nő, nincs itt semmi probléma. Nem Orbán és a KDNP-nek kellmegoldani ezt a problémát, foglalkozzanak a gazdasági problémák megoldásav, a jólét meghozza a család alapítási kedvet. Abortusz törvény csak a fekete orvoslást segití. A KDNP minimum 100 évvelle van maradva, amirőlmost a parlamentbe beszéltek csak azt bizonyítja, a képviselőink ősemberek, csak betudják kapcsolni a számítógépet és van mobiljuk.Ennyi.
xéniav 2012.09.11 18:11:18
@Arcturus: Tudom
Hétfőn folytatja országromboló tevékenységét a Magyar Országgyűlés kétharmados többsége. Nyílt levél a Fidesz és a KDNP képviselőihez.Tisztelt kormánypárti képviselők!Néhány percre kérem a figyelmüket levelemmel. Tisztelettel kérem, hogy a hétfői parlamenti…..
xéniav 2012.09.09 20:29:39
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: KISASSZONY- VAGY PARASZTLÁNY?MINDEGY TÖK-BUTA.NEMLIBSI AKI FELFOGJA ÉSSZEL AMI ITT MEGY - GAZDASÁGI KATASZTRÓFA -ÉS NEM AZ ELMÚLTNYÓCÉV -SAJÁT HATALOM BEBETONOZÁSA, MSZP-T FELÜL MÚLÓ KORRUPCIÓ,KÉNYSZERMUNKA, DIÁKOK LENULLÁZÁSA, A MÉDIA KIIKTATÁSA, FÖLD ELADÁSA, ..... TI CSAK NYÓCÉVEZZETEK ÉS LIBSIZZETEK TOVÁBBB
"A magyar zeneipar évek óta küzd azért, hogy több magyar zenét játsszanak a rádiók és televíziók" - állapítja meg a Médiatanács. Szalai Annamáriáék szerint ez mindeddig azért nem sikerült, mert pontatlan volt a régi médiatörvény és ellenőrizhetetlenek a rádióadások. De…..
xéniav 2012.09.09 20:12:08
@tony_romita: NEM ÉRTELMETLENMERT TÉNYLEG SZAROK A MAGYAR SZÁMOK SÉNEM ÁRTHA BESZÉLNEK A MIÉRTJÉRŐL
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..
xéniav 2012.08.23 20:00:28
@CSENDES: Telitalálat, ötös.
xéniav 2012.08.23 20:04:20
@yda: Hát ez nem talált.Nagyon mellé ment. Lehet, hogy inkább magadat véleményezted?
xéniav 2012.08.23 20:14:48
@amor2000: Seggfej. Milyen magánvagyonából? Életében nem volt egyéb jövedelme mint amit elsíbót a pártkasszából, amely kasszát állami pénzekből töltöttek fel. Minden autópálya építésben a maximális összegért ott a drága alig elvtárs Orbán papa,milliárdokatkeres a családOV által és úgy gondolod a volt szbatársa akik milliárdos megbízásokat kapnak állami pénzekből, azok csak virágot adnak OV családnak, Te tényleg ennyire buci vagy? Nekem specielaz Anyósommal ellentétesminden gondolatomés tettem nem is szeretném ha az Ő hibáit nekem rónák fel, vagy a fiának.A kettő nem ugyan az. Azáltalad említett Gyurcsánnak legalább voltmunkahelye, jövedelme és ha Ő"lop" akkor jogosan "lop" OV is ? Kifacsart logika.Mindenki bal-libsi-komcsi aki utálja ezt a törpe diktátor akarnokot?Ez sem állja meg a hejét.
A választási rendszer átalakításával foglalkozó, két héttel ezelőtti posztom egyik pontjában röviden kitértem már a tervezett választói feliratkozásra/regisztrációra, azóta egy kicsit jobban is végiggondoltam a kérdést. Előkerültek új szempontok is, az például valamiért…..
xéniav 2012.08.16 21:13:02
@freehckr: Már elnézésedet kérem, de ez nem a tudatosságról, hanem az ellenőrzésről szó.Szabadságot kellkivennem, mert csak munkaidőben lehet majd regisztrálni, plusz utiköltség, plussz kétszer kell ugyanazon ügyben (választás) utaznom.Ez felháborító.Mindez azért, hogy biztosítsák a saját hatalmukat.
xéniav 2012.08.16 21:25:55
@freehckr: iskolázott, mint Snitt Pál!!!! Szavazati jog, Neki aztán volt joga.,ésmre használta?mÉg a szaros wc papírt is aláírta, ha azt mondta neki OV
sorok között Kretének háborúi 2012.08.15 07:22:00
Elszomorított amikor 2009-ben megtudtam, hogy a válság és az internetes humor térnyerése kinyírta a Kretén magazint. Nem voltam előfizető, de néha megvettem egy példányt az újságosnál, ha éppen röhögni akartam egy jót. Azonban a különböző politikai erőkhoz köthető…..
Nem nagyon akartam én folytatni ezt a sorozatot, mert ugyan elsőre-másodikra még viccesnek tűnt azt bemutatni, hogy Orbán faragott magának néhány töklámpást és szegény, szerencsétlen értékválságban szenvedő társadalmunkkal beszavaztatta őket a parlamentbe, de úgy a…..
xéniav 2012.08.03 23:38:13
@Csucsundra: Miért is kellene a szerzőnek szégyelnie magát? Láttam Eperjest szinházba, moziba , Tv-be soha nem kápráztatott el ajátéka, számomra messze volt a zseniális tehetsgtől. Mindíg az volt a benyomásom Róla, hogy nem százas a pasas, mostanában meg egyenesen debil benyomást kellt. Politikai megnyilvánulásai meg egyszerű fanatizmusra utalnak és nem egy önállóan gondolkodó emberre. Lejáratja saját magát
xéniav 2012.08.03 23:58:31
@Talicska Lajoska: Eperjes számomra egy B kategoriás színész aki a vallás és politika farvizén akkar többet elérni. Elég sok elmekezelésen vett eddig részt, de láthatóan nem használt. Sok kulturában tisztelik az őrülteket, de számomra a hülye, az csak hülye marad. A szcientológusoknak ott van Tom Cruse, Orbánistáknsk meg Eperjes. Ennyi és nem több
A múlt hét csütörtöki VMSZ-hepaj és az előzetes regisztráció bejelentése finoman szólva is felzaklattak. Mégis mi ez?! A miniszterelnök büntetlenül azt állíthatja rólam, barátaimról és minden magyar emberről, hogy csak erőből értünk? És még meg is szabná, mennyivel a…..
xéniav 2012.07.31 21:25:41
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Butuskalibuci. Itt nem a kötelezésről van szó, hanem jogsértésről, jogkorlátozásról.Azért szar neked, mert nemérted.Ha értenéd felháborodnál a jogaid korlátozása miatt,de, mivel nem érted, így szar.
xéniav 2012.07.31 21:33:08
@Romanee Conti: ha nem mész el szavazni megint ezek nyernek,legalább ne legyen 2/3-uk
xéniav 2012.07.31 21:54:29
@scsaba1: Egy: tényleg kertitörpe, 2: tényleg felcsuti cigány, 3:tényleg ország vajdájának képzeli magát,ezek tények és nem trollkodás.Nem a blikk-ból, hanem gazdasági hírekből tájékozódom .Megjegyzem azoknak is joguk van szavazni akik a blikkből tájékozódnak pont úgy mint akiknek az egyház és Viktór vezér mondja meg kire is kell szavazniuk. Valóban aktívabbak voltak az elmúlt nyócévben a fidesz szavazói mint ellenzék